Постинг
13.12.2011 12:41 -
Лечение на шипове
1.За стопяване на шиповете. Вълнено парче плат се намокря с ябълков оцет, поръсва се с тамян ситно счукан. Вечер се прави превръзка и сутринта се сваля. Прави се 3-7 пъти и шиповете се стопяват.
2.Аз оздравях". 1 прясно яйце, слага се във винена чаша в която се налива ябълков оцет колкото яйцето да се покрие с един пръст оцет, престоява 3 дни докато черупката на яйцето се разтвори напълно. След това яйцето се изважда внимателно в чинийка, разкъсва се кожената ципа, изхвърля се ципата и жълтъка. Белтъка се връща в чашата с оцета. Долива се 40 г. терпентин/от аптеката/, разбърква се интензивна до пълно хомогенизиране на сместта. След това с разтвора се намазва марля или тензух и се поставя на болното място. Отгоре се покрива с вълнено парче. Това се прави вече преди лягане. На сутринта се сваля и мястото се измива хубаво. Повтаря се няколко дни,докато се почусва добро движение в ставата и изчезне болката. Още след 3-тата вечер болките намаляват. Прявят се по 8-9 масажа на краката. в-к "Знахар"бр.37-2001 г./
3.Смесват се 1 лъжица ябълков оцет, една лъжица мед и половин чаша вода. Взема се след или по време на ядене.Това се прави 20-30 дни един път дневно.
Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран ябълков оцет
Източник:qbalkovocet.alle.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5/
2.Аз оздравях". 1 прясно яйце, слага се във винена чаша в която се налива ябълков оцет колкото яйцето да се покрие с един пръст оцет, престоява 3 дни докато черупката на яйцето се разтвори напълно. След това яйцето се изважда внимателно в чинийка, разкъсва се кожената ципа, изхвърля се ципата и жълтъка. Белтъка се връща в чашата с оцета. Долива се 40 г. терпентин/от аптеката/, разбърква се интензивна до пълно хомогенизиране на сместта. След това с разтвора се намазва марля или тензух и се поставя на болното място. Отгоре се покрива с вълнено парче. Това се прави вече преди лягане. На сутринта се сваля и мястото се измива хубаво. Повтаря се няколко дни,докато се почусва добро движение в ставата и изчезне болката. Още след 3-тата вечер болките намаляват. Прявят се по 8-9 масажа на краката. в-к "Знахар"бр.37-2001 г./
3.Смесват се 1 лъжица ябълков оцет, една лъжица мед и половин чаша вода. Взема се след или по време на ядене.Това се прави 20-30 дни един път дневно.
Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран ябълков оцет
Източник:qbalkovocet.alle.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5/
Следващ постинг
Предишен постинг
Уважаема Госпожо Заркова, никой продукт или лечебно средство не може да замени пълноценното хранене. Затова не бива един обичайна подправка на българската трапеза да бъде представяно като лекарство панацея - то е все едно производителя на дъвки да казва, че неговите дъвки лекуват всички. Същото могат да сторят и производителите на вино, на мляко и т.нат. Това се нарича подвеждаща реклама, освен в случаите когато сте си направили труда да споменете кога не бива да се употребява оцет лидия.
Така например мога да ви кажа, че от гледна точка на здравословното хранене най-полезни са храните с алкална, а не с кисела реакция.
Макар да не се отричат лечебните ефекти на оцета при определени състояния, към употребата на оцет има и противопоказания. Така например за хората с хроничен гастрит, които съставляват 70 процента от населението, оцета е забранен в тяхното меню.
цитирайТака например мога да ви кажа, че от гледна точка на здравословното хранене най-полезни са храните с алкална, а не с кисела реакция.
Макар да не се отричат лечебните ефекти на оцета при определени състояния, към употребата на оцет има и противопоказания. Така например за хората с хроничен гастрит, които съставляват 70 процента от населението, оцета е забранен в тяхното меню.
Уважаеми г-н apollon ,чудя се откъде да започна.По всичко личи,че изобщо не сте запознат с Натуралният ябълков оцет.Ще ми отнеме твърде много време да ви обяснявам,но ще се опитам с няколко думи.Първо "един обичайна подправка на българската трапеза"-оцетът произведен от синтетична киселина + вода + оцветител веднага се съгласявам,че е обичайна подправка и няма нищо общо с Натуралният ябълков оцет произведен единствено и само от ябълки.Веднага давам пример- кисело мляко от мляко и кисело мляко без мляко.Всички обаче знаем,какви са полезните качества на млякото(дали е подвеждаща реклама).
Второ ,за подвеждащата реклама(понеже виждам,че гледате телевизия),нашият продукт е регистриран,като храна,а не като хранителна добавка,а информацията,която ние предоставяме е писана от книги,превеждана от чужди сайтове и т.н.Надявам се не мислите,че ние си измисляме цялата тази информация.Бих могла с удоволствие да ви дам имената с,които може да спорите за качествата на Натуралният ябълков оцет:Академик Болотов,Д-р Джарвис,професори от американски и японски университети,Анастасия Семенова,Петър Дънов,баба Ванга,Пол и Патриша Брег и много,много други.
Трето от гледна точка на "здравословното хранене"с което явно не сте много запознат оцетът е киселина ,която обаче създава алкална среда в организма.Трябва малко да почете преди да напишете каквото и да било.Запознайте се ,иначе е смешно.
Четвърто "противопоказанията"-да наистина има такива.За хората с ОБОСТРЕН гастрит или язва оцет не се препоръчва,но само когато са обострени ,иначе ако оцетът е натурален-няма никакъв проблем да се приема.Натуралният ябълков оцет регулира PH на стомаха и възстановява нормалната чревна флора.Ако прочетете книгата на Академик Болотов ще се запознаете по-отблизо с тези неща,не за друго,просто да сте малко по-потготвен.
цитирайВторо ,за подвеждащата реклама(понеже виждам,че гледате телевизия),нашият продукт е регистриран,като храна,а не като хранителна добавка,а информацията,която ние предоставяме е писана от книги,превеждана от чужди сайтове и т.н.Надявам се не мислите,че ние си измисляме цялата тази информация.Бих могла с удоволствие да ви дам имената с,които може да спорите за качествата на Натуралният ябълков оцет:Академик Болотов,Д-р Джарвис,професори от американски и японски университети,Анастасия Семенова,Петър Дънов,баба Ванга,Пол и Патриша Брег и много,много други.
Трето от гледна точка на "здравословното хранене"с което явно не сте много запознат оцетът е киселина ,която обаче създава алкална среда в организма.Трябва малко да почете преди да напишете каквото и да било.Запознайте се ,иначе е смешно.
Четвърто "противопоказанията"-да наистина има такива.За хората с ОБОСТРЕН гастрит или язва оцет не се препоръчва,но само когато са обострени ,иначе ако оцетът е натурален-няма никакъв проблем да се приема.Натуралният ябълков оцет регулира PH на стомаха и възстановява нормалната чревна флора.Ако прочетете книгата на Академик Болотов ще се запознаете по-отблизо с тези неща,не за друго,просто да сте малко по-потготвен.
Търсене
За този блог
Гласове: 5899
Блогрол