Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 12:41 - Лечение на шипове
Автор: lidiazarkova Категория: Други   
Прочетен: 33696 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
1.За стопяване на шиповете. Вълнено парче плат се намокря с ябълков оцет, поръсва се с тамян  ситно счукан. Вечер се прави превръзка и сутринта се сваля. Прави се 3-7 пъти и шиповете се стопяват.

2.Аз оздравях". 1 прясно яйце, слага се във винена чаша в която се налива ябълков оцет колкото  яйцето да се покрие с един пръст оцет, престоява 3 дни докато черупката на яйцето се разтвори напълно. След това яйцето се изважда внимателно в чинийка, разкъсва се кожената ципа, изхвърля се ципата и жълтъка. Белтъка се връща в чашата с оцета. Долива се 40 г. терпентин/от аптеката/, разбърква се интензивна до пълно хомогенизиране на сместта. След това с разтвора се намазва марля или тензух и се поставя на болното място. Отгоре се покрива с вълнено парче. Това се прави вече преди лягане. На сутринта се сваля и мястото се измива хубаво. Повтаря се няколко дни,докато се почусва добро движение в ставата и изчезне болката. Още след 3-тата вечер болките намаляват. Прявят се по 8-9 масажа на краката. в-к "Знахар"бр.37-2001 г./

3.Смесват се 1 лъжица ябълков оцет, една лъжица мед и  половин чаша вода. Взема се след или по време на ядене.Това се прави 20-30 дни един път дневно.

Използвайте суров,нефилтриран,непастьоризиран ябълков оцет

Източник:qbalkovocet.alle.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5/



Гласувай:
8



1. apollon - Уважаема Госпожо Заркова, никой ...
21.02.2012 11:15
Уважаема Госпожо Заркова, никой продукт или лечебно средство не може да замени пълноценното хранене. Затова не бива един обичайна подправка на българската трапеза да бъде представяно като лекарство панацея - то е все едно производителя на дъвки да казва, че неговите дъвки лекуват всички. Същото могат да сторят и производителите на вино, на мляко и т.нат. Това се нарича подвеждаща реклама, освен в случаите когато сте си направили труда да споменете кога не бива да се употребява оцет лидия.
Така например мога да ви кажа, че от гледна точка на здравословното хранене най-полезни са храните с алкална, а не с кисела реакция.
Макар да не се отричат лечебните ефекти на оцета при определени състояния, към употребата на оцет има и противопоказания. Така например за хората с хроничен гастрит, които съставляват 70 процента от населението, оцета е забранен в тяхното меню.
цитирай
2. lidiazarkova - Уважаеми г-н apollon
22.02.2012 14:11
Уважаеми г-н apollon ,чудя се откъде да започна.По всичко личи,че изобщо не сте запознат с Натуралният ябълков оцет.Ще ми отнеме твърде много време да ви обяснявам,но ще се опитам с няколко думи.Първо "един обичайна подправка на българската трапеза"-оцетът произведен от синтетична киселина + вода + оцветител веднага се съгласявам,че е обичайна подправка и няма нищо общо с Натуралният ябълков оцет произведен единствено и само от ябълки.Веднага давам пример- кисело мляко от мляко и кисело мляко без мляко.Всички обаче знаем,какви са полезните качества на млякото(дали е подвеждаща реклама).
Второ ,за подвеждащата реклама(понеже виждам,че гледате телевизия),нашият продукт е регистриран,като храна,а не като хранителна добавка,а информацията,която ние предоставяме е писана от книги,превеждана от чужди сайтове и т.н.Надявам се не мислите,че ние си измисляме цялата тази информация.Бих могла с удоволствие да ви дам имената с,които може да спорите за качествата на Натуралният ябълков оцет:Академик Болотов,Д-р Джарвис,професори от американски и японски университети,Анастасия Семенова,Петър Дънов,баба Ванга,Пол и Патриша Брег и много,много други.
Трето от гледна точка на "здравословното хранене"с което явно не сте много запознат оцетът е киселина ,която обаче създава алкална среда в организма.Трябва малко да почете преди да напишете каквото и да било.Запознайте се ,иначе е смешно.
Четвърто "противопоказанията"-да наистина има такива.За хората с ОБОСТРЕН гастрит или язва оцет не се препоръчва,но само когато са обострени ,иначе ако оцетът е натурален-няма никакъв проблем да се приема.Натуралният ябълков оцет регулира PH на стомаха и възстановява нормалната чревна флора.Ако прочетете книгата на Академик Болотов ще се запознаете по-отблизо с тези неща,не за друго,просто да сте малко по-потготвен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lidiazarkova
Категория: Други
Прочетен: 1188560
Постинги: 101
Коментари: 137
Гласове: 5899
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031