Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2016 14:38 - Докъде може да стигне овчедушието
Автор: lubomir33 Категория: Други   
Прочетен: 1443 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 01.06.2016 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не знам защо се учудвате, как така българина не се съпротивлява срещу поскъпването на билета за градски транспорт в София, а се реди на огромни опашки, за да си ги купи.

Вчера пътувах в трамвай номер 7 и по време на движение трима келеши на по 17-18 години се опитаха да дръпнат аварийната спирачка. Този трамвай се движи доста бързо и ако бяха успели, сигурно половината от хората в трамвая щяха да се пребият.

Познайте каква беше реакцията на хората около тези дришльовци (аз бях по средата на трамвая и по-късно разбрах за какво става дума, след като трамвая спря и не можа да тръгне доста време).
Всички се правеха, че нищо не чуват, нито виждат, а тинейджърите най-спокойно се хилеха и въобще не им пукаше от нищо.
Единият от тинейджърите изяде един шамар зад врата и заедно с двамата му другари, побързаха да излязат през отворените врати.

Вътре в претъпканият трамвай имаше всякакъв вид тарикати - с големи мускули, с костюми, новопристигнали "софиянци" и т.н.
Всичките до един си гледаха втренчено телефоните и се правеха на ударени с мокър парцал.
Естествено, аз не се сдържах и ги попитах защо се правят на мумии и то при положение, че дърпането на тази спирачка застрашава и тяхната телесна цялост и реакцията им беше същата.
Имам чувството, че огромната част от българите са всъщност едни дришльовци и дори ако ги н**беш в трамвая, пак ще си мълчат.




Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Българинът взима вече 1000 лева и го
01.06.2016 15:54
боли к@ра за твоето смешно билетче.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377924
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив