Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2016 18:18 - Слугите на тъмнината са нетърпеливи да продължат кървавите жертвоприношения
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 3423 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 06.12.2016 21:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Англосаксонският елит е нетърпелив да "продължи банкета", тъй като на техните "богове" за "захранване" се нуждаят от периодични кръвни жертвоприношения. Ето защо единствено като "жертва" (пушечно месо) са избрали в това число и тези, които са решили да "се сприятеляват с Америка".

Дори и за особено слепите и глупавите става все по-ясно, че именно елитът на англосаксонската империя провокира властта в своите колонии към продължаващото кръвопролитие, което се използва като жертвоприношение за субектите на тъмнината, какъвто беше случаят в Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Югославия, Виетнам ...

Интересно, а остана ли някой да не знае, че неофициалната идеология на англосаксонския елит е нацизма, а неофициална религия - сатанизма? Чуден ли е тогава толкова агресивния политически курс на империята, базиран на култа към насилие и откровени лъжи? В крайна сметка, каквито са "боговете", такова е и паството.

Ето защо, те ще направят всичко възможно конфликта в източната част на Украйна да се разгори с нова сила. И ако в близко бъдеще в Киев пристигнат служители от отвъдокеанската метрополия, то до възобновяването на пълномащабни военни действия ще останат броени дни или дори часове, както се е случвало неведнъж през последната година.

Изглежда, че желаещи да умрат за интересите на свои и чужди олигарси все още има доста. Но това е техен избор. Те следва да бъдат напълно наясно, че отговорността за избора си ще трябва да понесат в пълен размер.

neonula.blogspot.bg/

Децата на Израел това са келтите/Как се случи това, че рибите се превърнаха в черепи


image

Защо да се връща дълга, когато можете просто да се убие заемодателя? или в затвора като последна инстанция. Да, новите роби се оказаха изключително умни и интелигентни, те имаха право да бъдат търговци, финансисти, писатели, журналисти, лекари и участници - в чисто нов дом наистина отлично, но защо собствениците не се радват на плодовете на своя труд? Новите са удобни по всякакъв начин, те са в състояние да влияят върху настоящето, но никога не са в състояние да видят ефекта от магическата си дейност. При тях напълно липсва перспектива и стратегическо мислене. Те бяха безсилни пред физическо насилие. И това е най-хубав! Белите роби в това отношение са много по-лоши, те мислят стратегически, и лесно виждат перспективата да се развие до финансова загуба за свобода и справедливост, и дори насилието в кръвта им е R1b.

image

Това глобално предимство на ивриините определя тяхната употреба. На тях е предаден контрола (но не и собствеността !!!) финансите, банковото дело, търговията, медиите, театър и кино. Управление на материалния свят, в полза на белите господари е под страх от смъртта на рода. Когато еверите забравяха и се опитваха да играят политическа роля - настъпваше възмездие. Бързо и неизбежно. Погроми. Изгнание. Аушвиц. И като предупреждение/назидание към тези, на които са били поверени богатствата на белите господари, бе построен паметник на Холокоста а еверите-мениджъри трябваше да платят за паметта му да се помни , за да се страхува всеки евер. В продължавайки темата някога сте се чудили кой е написал Стария Завет? Е, сега е време да се насочим към кралицата на Англия .... Тя е кралицата на англичаните! Особено като се има предвид факта, че англосаксонци е общото наименование на германските племена - англите, саксите, ютени и Фризийците, който завоюваха през 5-6 века. келтска Великобритания. В 7-10 век. по време на смесването на племената в завладяна територия тя формира нацията англосаксонския, абсорбира добре и келтски елементи. С други думи, всички, което не са келтите са немци , а тези които не са германци са келти.

image

Българите,като цяло, имат относително висок процент на R1a- 12-17.7% и Ra1b(12.5%). най-голям процент към 22-27% имат IE-хаплогрупа- това е т.нар. "тракийски ген", наследен от фригийците.



Но в действителност германците са 40% келти, така че R1b не е разхвърлян навсякъде Колко? Точно! И ако я нямаше търговията с роби, трафика на наркотици, пиратството, касапницата, лагерите на смъртта и експериментите върху хора, с какво ли щяха да се занимават?.

image


Кралица Виктория (управлявала 1837-1901) е бил убедена, че британските монарси са потомци на цар Давид. Според волята на кралицата, четири й сина (кралицата имат 9 деца), включително и бъдещия крал Едуард VII, са обрязани. В същото време етимологията на името "Британия", е построено не само на келтското племе брити, но думата "завет" (вучи като "брит" на др.-евр ברית). В широкото внедрента в Британия еврейската митология на Стария Завет, понятието "завет" е било широко разпространен тип отношения, и се изразява в тържествена споразумение между страните, следвано от произнасянето на обет. Случая на заветите на келтския друид Moисей, изглежда, е само от едната страна. Въпросът е - защо руският президент целува обувката на Веттин - Windsor - Ротшилд?

Вие ще кажете, не са нито немци или дори келти, а чисти Британци? Ами, нека да си поиграем с тази дума по-нататък. Британците са келтски племена, които формират основната популация на Великобритания от VIII век преди новата ера. до V век. след н.е. Ние винаги сме си мислили, че играта на думи - това е подигравка еверско издевателство над либералния смисъл, но се оказва, че това е много ефективна методика на келтско-германските племена, студена и добре пресметната като самите тях, една политика, приета на въоръжение и при техните роби. Келтите винаги са били благородни оръженосци, извършващи необходимите неща за своите господари. Само че келтите не са почетни? Но да продължим, имаме още много открития, трябва да разберм как се отнася нашата кръв към кръвта на настоящите собственици на планетата, получили в служба най-добри магьосници. (Кой си ти? -.. Аз съм роб на лампата Да :( може да направите всичко, но не и за себе си. Надяваме се, че високопоставените английска кралица и крал, не са това, което ние мислим за тях, това е ясно, Ако не, тогава ето нещо повече, от забавно:..

Династия 
Windsor - сега управляващото кралско семейство във Великобритания, е млад клон на древния саксонски дом, не на Сауд, а на Ветини. До 1917г. е носила названието Сакс-Кобургготски.

В края на Първата световна война 17 юли 1917 Георг V се отказа за себе си и семейството си от всички германски титли и звания, както и от името на семейството, като приема фамилното име "Уиндзор" по името на Windsor Castle. Значението на думата САКСОНСКИ е ясно. Саксонците това са гасконци - все келти. Да-да като че ли само първите са германци, така да се каже а вторите са французите, но ние знаем, че всички тези земи са били оплодени от една нация -. келтите, смесени с германските племена - да добавим. Но за германските племена Веттините(нем. Wettiner, англ. House of Wettin) - . бяха саксонските крале.

image
image

Представители на различните отрасли от V. създадена през 19-ти век. на престола на Белгия (1831), Португалия (1853-1910), Обединеното кралство (през 1840 г. - сватбата на Албер, принц Сакс-Кобургготски, с кралица Виктория, от 1901 - Кобургската или Уиндорска династия), България (1887-1946), и от (1962–1989, Т.Живков). Разбира се при династията Уиндзор, и по този начин и при Веттин имаме хаплогрупа R1b с цялото си произтичащо от нея брутални Германо-Келтски наклонности.

image

Обезглавяването, изгаряне на клада, висящи, екскориация, удавяне, убиване с камъни, изтезания, клеимосване с нажежено желязо, изтръгване на нокти, ослепяване, ампутация на ръце, кастрация и стерилизация са любими Германо-Келтски забави през Средновековието и реверсираната Римската империя на - подробности тук и това не е пълен списък, германските нацисти по време на Втората световна значително обогатен профил Келто-германците. Като цяло, нито келтите, нито германците никога не почиват на лаврите си. Те продължават да развиват толкова важните за тях дейности. Плодовете на които, ние изпитваме върху себе си. Тези реформи след 1992 - това са поредния немско-келтски експеримент, форсайт-проект за отлъчване на народа от незаслужените от тяхна гледна точка блага на цивилизацията. Населението на планетата не работи, казват те. Не е достойно. Какво сте толкова изненадани? Мислите си, че е един еврейски експеримент? Е, приятели, не! Иврите - са част от художественото лечение на сегашната реалност използвани като стрелочници. Необходимо е да се изясни, че "Рицарите на Кръглата маса" прибавиха, към личните си роби и руснаците. На картинката по- долу е Ланселот и плодовете на неговия труда. Кой е Ланселот? Това е основния предател на когото келтите се поклониха като главен герой. Ланселот - образа на келта? Да, в метафоричен план, а плодове - няма, плодове са абсолютно реални.

image

image


По долу един интересен медальон на Крал Артур, патриарха на келтите

image


Змея Готланд на крал Артур, под формата на осмица, показва, че известният Крал Артур в Англия, е бил Базилискът от осмата сфера.

image


Главният герой в Тората, също беше змията. Този змей в действителност инициира целия този New World Order.

И докато около свастиката и хексаграмата има сериозна борба за притежание, то от символа на змията никой не се интересува .... Но Snake е таен, символ за принадлежност към най-високите кръгове. Да не забравяме и за черепа. Келтския войн е използвал отрязаната глава на своя враг, напоена с кедрово масло за да се мотае в специален ритуал из пространството. Така че, главата, т.е. черепът е доста ясен показател за наличието на келтски дух. Помните ли как се наричаше девизията СС? "Dead Head".


image

Така че, по време на Първата световна война - "мъртва глава" носеха много германски дивизии.

image

Символиката на християнството като цяло на 100% е същата като основните символи на келтската митология, че друидите са изключително бързо и решително се промени по някакъв начин на християнина. Промяната всъщност нямаше нищо, всичко е едно и също. Основният символ на християнството е кръстът - той е Дървото на живота сред келтите, но символ на религията на келтите е черепа, който е основният символ на християнството и, в действителност, от него е започнало? С отрязаната глава на Йоан Кръстител ... А отрязани глави/черепи са се съхранявали само от келти и Българските царе. Също така е интересно да се отбележи, че келтите са изобразявали Дървото на Живота като змия:

image

Да същата тази, която в християнството трябва да се убие от Георгий Победоносец

image

image


И все пак да си припомним, че в САЩ има напълно затворено общество "Череп и кости", като членовете на това тайно общество биха могли да дойдат само от американската аристокрация със англосаксонски произход и протестантско вероизповедание. Тези хора са признат елит на обществото, като по време на срещите се наричат "център на Вселената", "Рицари" а всички други, външни лица - ". Варвари" . Първоначално приемането на еврей, жени и чернокожи е било забранено. Въпреки това, през ХХ век правила за прием стават по-демократични, и цветът вече не играе съществена роля. През 1991 г. пада и бариерата между половете, и член на Ордена за пръв път става жена.


Ние добавяме, че руската царска династия Романови също бяха ..... R1b. И това е много важен въпрос, който ние трябва да разберем в следващата част: ако центъра на световното управление е най-висшата аристокрация потомците на келтите в Германия (да, в Германия, а не в Англия, и със сигурност дори не в Съединените щати и още повече не в Израел. Израел - първото ниво на укриване, САЩ - второ, Англия - трето, а Саксония -. последна линия на отбрана. Освен това, последната е Антарктида), а Романови които бяха плът от плът са били отстранени, отивайки на война с Русия, интересно защо.?

Чудили ли сте се кой е написал Стария Завет? Прочетете историята просто. Достатъчно е да погледнете на символите които се ползват от хората. Думите могат да покриват истината, но образите я разкриват. Ето защо, думата, която е била в началото - това е лъжа, и поради това не може да бъде Бог. Защото такава е естеството природа на изразената мисъл. ИСТИНАТА е ОБРАЗ. И именно в неговото създаване, Мойсей, наложил най-строгата забрана: Наложена над изведеният/преселен от Египет народ , но разрешил за себе си. Това, което казва - така че развитието да върви в посока на владение на думи, собственост върху словото - и е забранено да се създават образи? - Но това не е за развитието а за упадък, т.е, нисхождение, дегенерация ..... Силата на човешкия ум сега е широко известна, например http://rutube.ru/tracks/1166359.html?v=5b930fd3d978ef117d507be7452d37ab (има много други изследвания по този тази тема).

image

Човек не мисли с думите, с тях той изразява мислите си. Хората мислят в образи. Сега е известно, на всички (или почти всички), че словото/думите програмат съзнание. Това е вярно. Но не всички. Фактът, че по смисъла на думите са изкривени, от порядъка на тяхното използване се увеличава, и лексиката се свива, плюс подмяна на значенията на думите. Умишлено. Но всяка дума от техните трептения съответства на един много специфичен начин, и ако ние се пренапише подсъзнанието, че изображение на друго, умът го помни, и подсъзнанието ще възприеме думата с това, че представлява iconically. И тогава разбирате ли какво се случва? Човек казва едно, а става съвсем различно. Ето един пример: HTTP: //victoria-rossi.ru/comment/reply/76/47

През януари тази година, два дни след слънчево затъмнение, написах:



Гласувай:
2



1. budha2 - Продължение
03.06.2016 18:38
Първоначално направление на кимерийските и скитските миграции в Предна Азия. Кимерийците и скитите заобикалят Урарту от различни посоки.

Вероятно по тази тема Херодот е черпел сведения от асирийците, защото едва ли е чел Стария завет на Библията.

Библейската литературна традиция (споделяна също и от християни и мюсюлмани) е свързана пряко с патриарх Ной (Нух в Корана).

В канонизираната версия на "Генезис" в Библията и конкретно в текстовете напророк Йеремия «Аскеназското царство» е до Арартското (Йер. 51:27).
Йосиф Флавий определя потомците на Ашкеназ „астаназийци” (астаназ), което е очевидно само незначително променена форма. Според него съвременниците му гърци ги възприемали за фригийци.
Най-вероятно според географията това са мушките, които асирийците определят за „източни фриги”, но древногръцките автори смятат, че мушикте не са фриги.


Идеята на G. Laminger-Pascher в „Lykaonien und die Phryger” (1989. DCCCII. S. 17—24) и V. Sevinв „The Early Iron Age in the Elazig Region and the Problem of the Mushkians” (1991. XLI. P. 96) даотрекат официално признатото конвертиране между фригийци и «мушки» е основателна, защото древногръцките автори от епохата продължават да разделят фиргийците на две части – западни и източни. Ако мушките от Източна Анатолия дори и в някой момент да са били завоювани или асимилирани от фригийците, това едва ли би било причина асирийците да не забележат тези факти и да продължат да ги наричат мушки дълго след „изчезването” им. Най-вероятно фригийските миграции не стигат по-далеч от централна Анатолия.
В географията на Мала Азия мизийците се появяват преди фригийците. Така и територията(първоначално обща) се разделя на две – източните мизийци заемат района около антолийския Олимп, докато западните се заселват край Каик (Страбон, XII. 8. 1, р. 571). Фригийците заемат територия (т.нар. Малка Фригия) между двете групи мизийци, което и обективно доказва тяхната по-късна поява. Балканският произход на фригите е очевиден по напълно идентичната им митология с тази на македонците.
цитирай
2. budha2 - Продължение 1
03.06.2016 18:39
В Библията има ценни сведения, включително и за Мосох.


Гог и Магог са споменати в Книга на пророк Езекил (гл. 38 и 39):
„И Господното слово дойде към мене и рече:
Сине човешки, насочи лицето си към Гога, в земята на Магога, княза на Рос, Мосох и Тувал, и пророкувай против него, като речеш:
Така казва Господ Иеова: Ето, Аз съм против тебе, Гоге, княже на Рош, Мосох и Тувал.”.
—Езекил 38:1-3


Мосох неизбежно е мешех и много вероятно също мушки, а край тях е тувал(тубал). Логично би било Гог да е свързан с гимери/гамири в един период и география.


От север на юг в географията на Мала Азия между мушките (Източна Фригия) и тахар (възм. тохарите) са разположени кимерийците.


Гомер е еврейската форма на гамира, кимерийци, кимери. Ашкеназ (т.е. скитите в Библията) стават по-късно еврейското наименование на ашкиназка Германия със славяни гои, начело с робовладелци-евреи.

Асирийските източници, написани още през 7-ми век пр. н.е. споменават заcymmer (gimmer – gammira, gimmira) и за ashguz (ashguza, ashguzay). Отклинообразните текстове става ясно, че тези ashguzes съответстват на скитите от гръцки източници. Също така, напълно очевидно е, че ashguzes = ishguzes и това са описаните от персите ichkudra, chkudra, т.е. ishguzes са ichkudra.

Скудра е и персийската сатрапия на Балканите, обхващаща земите на местните траки.

http://stdinkov.blogspot/2015/04/i.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8736440
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930