Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2010 12:50 - Германия се самоунищожава, но как ?
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 3134 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 03.04.2013 14:25


В последно време се забелязва тенденцията  повечето от проблемите на обществата в Западна Европа да се търсят в емигрантите и най-вече в тези от мюсюлманските държави.
Добре известна е и книгата на Тило Сарацин "Германия се самоунищожава", в която той вижда един от основните проблеми на Германия именно в емигрантите мюсюлмани.

Не се опитвам да ги защитавам
, защото те действително генерират проблеми като престъпност, кражби и т.н.

Въпроса обаче е и в това дали проблемите се крият само в емигрантите ?

Едно от най-тиражираните обвинения е, че те не искат да се интегрират в обществото. Но нека да видим обаче в какво общество би трябвало да се интегрират.

Представете си например какъв “културен шок” ще преживее един емигрант мюсюлманин  / който идва от едно консервативно общество /, когато попадне на известния берлински гей парад – един от най-големите в света.

image   image   image           image

 
Вечер когато си пусне телевизора и  по новините се съобщава за поредния педофилски скандал с участието на политици, магистрати, бизнесмени. Или превключи на един от многото порнографски канали, който показва как  негър се сношава с германка.

Излезе на улицата и дилъри му предлагат наркотици, наблюдава  демонстрации, на които е забранено двама или повече души да са еднакво облечени, защото се счита че носят униформа, забранено е да носиш дънки BOSS  заради буквите SS и на които анархисти крещят –
“ Германио - умри” и какви ли не абсурди още, каквито човешкия мозък трудно може да роди.

Пределно  ясно е, че той няма да иска да се интегрира в подобно общество, още повече, че и в Корана никъде не се споменава за подобна интеграция, а по скоро за обратното.

Ясно е също, че тези емигранти няма как да уважават едно такова общество, в което женени двойки ходят заедно в така наречените "суинг клубове", къдете си разменят сексуалните партньори. За мюсюлманите това е върха на содомията и моралният разпад и единственото желание, което се поражда в тях е колкото се може по-бързо да разрушат една такава държава.

Те виждат слабостите на тези общества и се възползват максимално от тях.

Винаги съм се учудвал как е възможно народ като германският , който е доста образован, напреднал в технологично отношение не може да забележи  тези очевидни факти. Такова отричането  на собствената си история и идентичност, каквото съществува в днешна Германия едва ли някога и някъде е съществувало.

Германската публика ежедневно и ежечасно е заливана от филми  вменяващи им чувство за вина, филми в които германският народ е представен като най- лошият, милитаристичен и отговорен за всички беди на този свят.

Истина е че германското общество е високотехнологично, има качествен достъп до интернет, произвежда хубави коли и машини, но в исторически план има  доста примери за такива напреднали държави или империи, които са ставали лесна плячка на далеч по изостанали от тях племена, просто защото са загубили чувството си за самосъхранение.

Спомнете си за края на Западната Римска империя, за края на Византийската империя и за падането на Китай под монголско иго. Същото в общи линии се отнася и за почти всички западноевропейски държави.

Те  просто изпадат в ситуацията на онзи професор, който може да реши сложни математически уравнения, но е напълно безпомощен ако трябва да забие един пирон в стената.

Демографската криза за която също толково много се говори, всъщност е следствие  от изместване на ценностите – на преден план излизат правенето на кариера, шопинга и удоволствията, пред създаването и отглеждането на деца.

Германското общество има твърде слаба воля за съпротива срещу всичко това, а когато такива протести все пак се случват, то тогава участниците в тях биват ограждани от хиляди полицаи облечени като “Робокоп”, над тях летят хеликоптери все едно там са се събрали всички терористи от цял свят.

 И все си мисля, че дори германците и въобще западноевропейците да успеят да изгонят всички емигранти / нещо в което дълбоко се съмнявам /, то проблемите им няма да се решат, просто защото те са в самите тях - в собствените им глави.

 





Гласувай:
3



1. rrumito - Има една руска поговорка:
23.05.2013 01:47
Има една руска поговорка:
"Своим уставом в чужой монастир не лез" - "не се навирай в чужд манастир със своя устав.
Ако някой не желае да се интегрира или да приеме животът в дадено общество е свободен да го напусне.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1383895
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив