Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 13:36 - Отворено писмо от село Катуница до Миролюба Бенатова и БТВ
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 4106 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ОТВОРЕНО ПИСМО
До СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИ И До всички свободни медии, които желаят да го публикуват

НА ВНИМАНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО НА БТВ!!!!!

Уважаеми дами и господа, моля, официалното ръководство на телевизията, да излезе и ясно да заяви дали застава зад “журналистката”, госпожица Миролюба Бенатова. Явно обидена от това, че и бе отнет микрофона, тя сведе репортажа до елементарно свеждане на събитията, като нарече протестиращите “пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове”. Присъствах там и мога отговорно да заявя, че футболните запалянковци бяха не повече от 100 човека от около 2000 протестиращи. Също така мога да заявя, че не видях нито един пиян или дрогиран човек. Микрофона на госпожица Бенатова, бе отнет след многократни официални предупреждения, да не снима отблизо и в детайли лицата на протестиращите, което право ни е дадено от конституцията, но вместо да снима в общ план ставащите събития, тя най арогантно снимаше отблизо лицата на протестиращите, което ни навежда на мисълта, че тя не отразява събитието, а работи на хонорар към полицията.

След като, госпожица Бенатова има претенцията да бъде разследваща журналистка, защо не проведе разследване, как един престъпник 20 години избягва правосъдието. Как 20 години произвежда нелегален алкохол, как 20 години наркопласьорите и търговците на “жива плът” от “Столипиново” се отчитат на него, как дължи 8 000 лв. за вода, как всички се водят безработни, а живеят в палати и карат коли за милиони, списъкът може да бъде продължен до безкрайност. Защо госпожица Бенатова, не отрази новината, как Кирил Рашков е звънял, на висши прокурори и полицаи и се е държал заповеднически с тях. Защо госпожица Бенатова, не отрази как 20 години Кирил Рашков дерибейства и нарича обикновените хора от селото “гяури”. Безкрайни са примерите, които можем да дадем.

Пишем това писмо, защото считаме, че госпожица Бенатова, грубо нарушава правилата на журналистическата практика и етика. Тя едностранно отрази една новина, без да отрази мнението на другата страна и си позволи да сведе новината до: “пияна и лумпенизирана тълпа”. Каним официално госпожица Бенатова да дойде да запали свещ, в църквата на село Катуница, където цяла нощ бе положено тялото на обезобразеното момче. Госпожица Бенатова отрази като “инцидент”, едно показно убийство, след заплаха за убийство, нает специално за целта убиец и последващите събития. Опитахме се да комуникираме цивилизовано с БТВ, но снощи около 22.00 ч., след като сайта им бе залят с гневни коментари срещу госпожица Бенатова, те изключиха коментарите към темите. Моля ръководството на телевизията да вземе отношение по проблема, тъй като много по-малки телевизии наричани иронично “кабеларки” отразиха много по-добре и обективно новината.

В заключение искаме да Ви кажем, че в град Пловдив вече казват на БТВ (Босфор TV), дано не заслужите това име.

Жителите на село Катуница




Гласувай:
7



1. анонимен - Миролюба Бенатова
27.09.2011 19:19
Слави Трифонов каза да проверим в интернет какво е казала Миролюба Бенатова... Ето автентичните кадри от извънредната емисия на "bTV - Новините":
http://www.youtube.com/watch?v=swj3bf8PGOE
След 02:38 сами може да чуете какво казва...
цитирай
2. анонимен - на вниманието на продажната курва Бенатова
27.09.2011 21:30
Още от деца те си играели заедно. Когато обаче Павел заболял и се оказало, че се нуждае от спешна операция на сърцето, за да му бъде поставен байпас, Ангел пръв започнал да събира от хората пари, за да може да му помогне. След смъртта на Ангел Павел излязъл на площада, за да изкаже своята съпричастност към нелепата смърт. Заради силната емоция обаче сърцето му не издържало и той паднал в несвяст. Местните твърдят, че линейката, която била повикана, се забавила повече от 40 минути, но дори и да е дошла навреме, едва ли е имало шанс момчето да бъде спасено.
цитирай
3. krumbelosvet - Вече не помня тоя репортаж,
05.08.2016 12:29
но много пъти ми е правило впечатление ВИСОКОМЕРИЕТО на госпожата, високомерие, присъщо на някои "избрани".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377904
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив