Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2012 11:11 - Какво празнува БСП при Жабокрек?
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 8762 Коментари: 13 Гласове:
18

Последна промяна: 29.08.2013 14:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

За поредна година червени активисти се готвят да си устроят пиянска забава в местността Жабокрек, над град Рила. Организатор на събитието е БСП-Кюстендил, като то ще се проведе на 25.08 (тази събота). По традиция ще присъстват най-лични бесепари, най-вероятно и самият Станишев. Но какъв е повода за тази ежегодна веселба на социалистите? Според бесепарите – това е грандиозна победа на партизаните над кръвожадната немска войска.

Нека да видим, какво казва депутатът Мая Манолова от БСП. Запитана за историческото събитие, което се отбелязва, тя заявява: „Това е единственото сражение, в което няма дадени жертви от страна на партизаните и е най-забележителната битка, на един от най-славните партизански отряди, какъвто е Рило - Пиринския партизански отряд. Празник освен за ляво мислещите хора, но и за всички, които уважават историята“

Да оставим на страна, че по този начин БСП съвсем открито и за пореден път, заявява своята приемственост с болшевишките изверги. Нека да видим каква е доказаната историческа истина за събитията при Жабокрек и какъв е всъщност истинският повод за радост на лумпенизираната електорална маса олигархичното ръководство на социалистическата партия.

На днешната дата (24.08) се навършват 68 години от тези събития. Акцията на рило-пиринските шумкари може да бъде определена само по един начин – жестоко престъпление на шайка отрепки. Какви са фактите. Към средата на август 1944 г. в Кочериновската почивна станция се възстановява поредната смяна ранени германски войници – общо 33 души. Станцията и районът се охраняват от отряд на българската армия. Възстановяващите се германци не са въоръжени. Това се вижда удобна цел за дупнишките шумкари, които искат да се проявят.

Но не им достига смелост сами да предприемат такава акция, за това викат на помощ терористите от Разлог и Горна Джумая. Командир на тази банда е Желю Демиревски. Около 18:00 часа на 24 август с помощта на продали се войници, охраната е обезоръжена безшумно. Следва нахълтване в станцията и жестоко избиване на нищо неподозиращите и беззащитни, ранени и болни германски войници. По чудо се спасява един немски офицер, който по това време не е в помещението за хранене. След „геройството” шумкарите запалват лагера и панически бягат към гората. Но с това „славното” дело на отряда не завършва. Част от шумкарите са устроили засада на пътя и спират автобус.

В него се вози техническия директор на дружество „Гранитоид” – австриецът Райнхард Йохан Томаник с непълнолетната си дъщеря (момиче на 15-16 години). Това е човек,  довел електричеството в хиляди български домове. За награда, той е разстрелян на място от извергите, а непълнолетната му дъщеря е зверски изнасилена и след това убита от червената сган. Автобусът е запален, а шумкарите отново се изпокриват в гората.

Ето това ще празнуват лумпените от БСП утре – едно зверско изнасилване и убийство на 15 годишно момиче, жестоко убийство на един австриец направил само добро за България и едно вероломно клане над тежко ранени, болни и беззащити германски войници. Това за бесепарите е повод за гордост, радост и свински запой до безпаметност. И това е само едно от многобройните престъпления на червената сган, които будят въхищение у днешните им наследници. За разлика от други обаче, това го празнуват открито. Моралът на тези индивиди (или по-скоро липсата на такъв) ще оставим без коментар. Докато подобни имат достъп до властови и финансови ресурси, България ще затъва.
За това е крайно време да бъдат изпратени на бунището на историята.

От сайта на БНС
- www.bgns.net



Гласувай:
19



1. lambo - Има заповед
27.08.2012 11:35
- Има заповед, вие с вашия партизански отряд, да нападнете идващата насреща германска танкова колона - казал пълномощника на НОВА, на командира на отряда

Партизанския командир вдигнал бинокъла, гледал, гледал идващите танкове и рекъл учудено :

- Ха, това да не ти е мандра бе !
цитирай
2. kostas - За това е крайно време да бъдат изпратени на бунището на историята.
27.08.2012 13:10
Това е решението!!!
цитирай
3. tanika - А името на местността "Жаб...
27.08.2012 13:20
А името на местността "Жабокрек" е много показателно за всички, които търпят да бъдат лъгани от същата червена сган и "ручат жабетата"...
цитирай
4. анонимен - Бих отишъл да им гледам сеира,
27.08.2012 13:39
НО МЕ Е СТРАХ, ЗАЩОТО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ПРИ "МУТАНТИТЕ" СПИН СЕ ПРИХВАЩАЛ И ПО ВЪЗДУХА - "МИСЛОВНО" .
А там ще бъдат "БАШ СПИНОЗНИТЕ " !
цитирай
5. анонимен - Знам, че сте контра БСП. Питам Про кое сте?
27.08.2012 14:22
Хитлеровите войски ли, американските бомбардировачи ли, хърватските усташи ли, абе, кои са ви близки, за да зная чий двор пазите като лаете срещу БСП.
цитирай
6. анонимен - RE : 5 Анонимний страхливецо, lubomir33 сигурно ще ти отговори сам,
27.08.2012 14:44
Но аз се мъча да опазя "двора на България" от една разкапваща се СПИНОЗНА ПАРТИЯ - РАЗКЪСВАНА ОТ ЖЕСТОКИ "КЛАНОВИ" ИКОНОМИЧЕСКИ БОРБИ И ВЪТРЕШНИ ПРОТИВОРЕЧИЯ, НО "ЕДИННА" В ИМЕТО НА ОЦЕЛЯВАНЕТО СИ !!!
ПАРТИЯ, КОЯТО ВЕЧЕ Е НЕ САМО ВРЕДНА, НО И ОПАСНА НЕ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ, НО И ЗА ЗАСЛЕПЕНИТЕ Й И ОГЛУПЯЛИ "СПОДВИЖНИЦИ" !
цитирай
7. lubomir33 - Но аз се мъча да опазя "двора на ...
27.08.2012 15:55
andreshko написа:
Но аз се мъча да опазя "двора на България" от една разкапваща се СПИНОЗНА ПАРТИЯ - РАЗКЪСВАНА ОТ ЖЕСТОКИ "КЛАНОВИ" ИКОНОМИЧЕСКИ БОРБИ И ВЪТРЕШНИ ПРОТИВОРЕЧИЯ, НО "ЕДИННА" В ИМЕТО НА ОЦЕЛЯВАНЕТО СИ !!!
ПАРТИЯ, КОЯТО ВЕЧЕ Е НЕ САМО ВРЕДНА, НО И ОПАСНА НЕ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ, НО И ЗА ЗАСЛЕПЕНИТЕ Й И ОГЛУПЯЛИ "СПОДВИЖНИЦИ" !

Добре казано!
цитирай
8. анонимен - БСП отдавна щеше да отиде
27.08.2012 17:08
на бунището, ако не бяха продажните български медии.За цялото престъпно минало на тази партия се мълчи, но дори не се мълчи в този случай, а се вдига шум, както беше при социализма.Жалко е,че такива текстове не могат да се публикуват във нито един български вестник.Добре,че има интернет, но колцина са хората в България, които го ползват, за да обогатяват културата и знанията си?Уж медиен плурализъм, а всички медии си приличат, защото собствениците им са от едно котило.Малкото вестничета, които бяха седмичници и се четяха от малко хора и в които можеха да се публикуват антикомунистически материали, фалираха.Комунистическата мафия изгради за пред запада една фасадна лъжедемокрация, в която истината отново не се чува.
Хвала на автора.Да е жив и здрав!
цитирай
9. epicfail - Е, войници, които са извършили м...
27.08.2012 18:36
Е, войници, които са извършили масови кланета в почти цяла Европа, както и части от Азия, и Африка определено заслужават да достигнат спокойни старини в някоя алпийска хижа, а не да бъдат изклани от изверги в българска такава.
Баба ми ми е разказвала, че тяхното семейство е било от тия, късметлийските, защото в обсадата на Ленинград е загубила само брат си.
цитирай
10. socialismus - "аз се мъча да опазя "двора на България"
27.08.2012 21:01
Има голяма разлика в разбирането на това по какъв път да върви България. В това е плурализма. А парламентарното представяне съответства на мненията на народа ни. Та като оставим ГЕРБ, който е лидерска партия и не предлага идеи, кои идеи освен анти БКП има? Ако предложението е да се изтрие тази партия, то нека си признаем войната не е срещу комунистическите партии, а срещу БСП. Какво значение има, че програмата на БСП е много, ама много различна от това, която някои по- възрастни си спомнят. Важно е да има враг. Пък и затриването на една или няколко партии е по- близо до сталинизма отколкото до демокрацията. Не се плашете бе, хора, призракът на комунизма броди из Европа, не призрака на социализма.
цитирай
11. baimomchil - Хитлеровите войски ли, америка...
27.08.2012 22:46
анонимен написа:
Хитлеровите войски ли, американските бомбардировачи ли, хърватските усташи ли, абе, кои са ви близки, за да зная чий двор пазите като лаете срещу БСП.


Българи сме ние, родолюбци - не като вас безродна сволоч от подчовеци!
цитирай
12. lubomir33 - Е, войници, които са извършили м...
28.08.2012 10:45
epicfail написа:
Е, войници, които са извършили масови кланета в почти цяла Европа, както и части от Азия, и Африка определено заслужават да достигнат спокойни старини в някоя алпийска хижа, а не да бъдат изклани от изверги в българска такава.
Баба ми ми е разказвала, че тяхното семейство е било от тия, късметлийските, защото в обсадата на Ленинград е загубила само брат си.


Хитлер не е имал друг избор освен да нападне пръв.
Това е обяснено в клипа от предишният ми постинг.
А ако прочетеш малко история ще видиш че най-голямите зверства са извършени от Съветската армия, а не от германците,които са се държали цивилизовано с местното население. Неслучайно на страната на Хитлер са се били и хиляди руснаци и украинци и от доста други народи.
цитирай
13. momchil - Великата отечествена война е война ...
31.08.2012 22:47
Великата отечествена война е война между братски социалистически партии. Разликата е, че едните смятат за център Берлин , а другите Москва. Едните искат да стигнат до линията Архангелск-Астрахан, а другите искат целият свят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377795
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив