Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2013 12:15 - Единствената държава, която си реши проблема с циганите е Косово
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 4747 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 25.04.2014 17:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Напоследък все повече ни убеждават че циганският проблем няма решение. Какъв е този проблем е известно на всички - кражби, престъпления от всякакъв вид,телефонни измами, неплащане на ток, вода, данъци, градски транспорт и т.н и т.н, плащани от нас българите, естествено.

Да не забравяме, че една голяма част от така наречените "други разходи" във фактурите за ток и вода, всъщност включват точно изразходваните и неплатени от циганите количества.

В така наречената интеграция вече никой не вярва. Дори и самите цигани.

Така е, но нищо не може да се направи!

Така е, ама не съвсем.

Нека да видим какво стана с циганите в Косово, след войната от 1999г.

Ето какво пише по този въпрос френският вестник "Монд дипломатик

"От 120-те хиляди цигани, които живееха в Косово преди 1999 г., сега са останали едва около 30 хиляди, населяващи сръбската зона в северната част на страната и редица анклави в албанската част южно от Ибър.

Огромните разрушения в Митровица и Прищина свидетелстват за мащабите на етническото прочистване. Екстремистите от Армията за освобождение на Косово заявиха, че ромите са помагали на сръбската армия, за да оправдаят прогонването им след края на бомбардировките на НАТО и изтеглянето на сръбските войски.

Покривите са покрити с бодлива тел и всичко е подготвено да се барикадират улиците при първата тревога: така семейството на Фатон С. защитава дома си, разположен на хълмовете на Ораховац сред демилитаризираната зона, която бележи границата между албанския град и сръбското гето.

Но има ли смисъл от това? Тези смешни заграждения не попречиха на албанските екстремисти да опожарят по време на бунтовете от март 2004 г. немалко къщи в сръбския квартал"
.

Тоест може, ама трябват мъже за тази работа и то както се казва мъже с "топки", а не шушумиги с епилирани крака и скубани вежди.

А на въпроса къде ще отидат мургавите ни "сънародници",
ето къде

Да са им честити!

 

 





Гласувай:
8



1. sande - Само в България са изпуснати...
07.03.2013 14:37
В Сърбия са натикани в шише.

В Босна и Херцеговина също. По-ниски са от тревата.

В Хърватия са гонени като бесни кучета. По стълбовете ще ги обесят, ако ги хванат в кражби или безчинства, скитане.

В Словения не ги пускат.

В Черна Гора - не зная, но сигурно и там играе гьостерицата.
цитирай
2. krumbelosvet - Кви топки
08.03.2018 09:30
Косоварите са под американска защита. За тях лоша дума не се казва и могат да правят квото щат. А за нас не спират лошите думи, и по света И У НАС. И даже в накои сайтове думата "цигани" автоматично се заменя с многоточие. Цензура! И един познат, опитен в сайтовете, ме посъветва ако искам да имим читатели, да не пиша по циганския въпрос.
И аз не мога да се похваля с много читатели...
Топки... Сърбите са големи топкаджии, и изгонха стотици хиляди албанци от Косово. Не топките решават, а чичо Сам. Който се опъва на чичото, само Всевишният може да му помогне. Е, вече го е правил срещу други могъщества, но знае ли човек кога ще стане пак чудото...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377844
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив