Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2013 10:19 - Националистите от Сандански - една година зад решетките, без вина!
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 1977 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 01.07.2013 15:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
На 29.06 се навършва точно една година, откакто нашите съратници  Николай Йовев, Васил Георгиев, Александър Ангов и Стоян Ставрев бяха задържани по обвинение, че са поставили бомба пред клуб на „Евророма” в град Сандански. От самото задържане, до ден днешен, властите действат абсолютно предубедено и тенденциозно към тях. Изключително показателно е, че бомбата избухва в 6 часа, а в 8 часа полицаите вече тропат на вратата на Ники, като огледа пред клуба на „Евророма” започва едва в 8.44ч.

Следват още куп фрапиращи нарушения и една пародия на съдебно производство, която е откровена гавра с момчетата и техните близки. След  месеци в ареста, единственият освободен от четиримата е Стоян Ставрев и то срещу 3000 лева гаранция. За нас е ясно, че основната вина на четиримата е, че са националисти и са имали смелостта многократно да се изправят срещу безобразията на системата.

Така са станали трън в очите на много хора, оплетени в далавери и корупция и този чисто криминален случай, свързан с циганската организирана престъпност е използван за разправа с тях. Защитата многократно доказа тяхната невинност, но съда упорито игнорираше фактите. Така вече цяла година. Трима млади родолюбци още са зад решетките, репресирани заради своят идеализъм.

Те обаче не са забравени и всички ние, няма да се примирим с това беззаконие. Националистите от Сандански се превърнаха в символ на борбата срещу прогнилата, корумпирана и обвързана с мафията система, на борбата за една свободна и чиста България.


От
www.bgns.net




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378602
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив