Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2014 10:05 - Без оправдания!
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2616 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 19.06.2014 17:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В събота 15.02 ще се проведе традиционният "Луковмарш 2014", чието мото е "Въпреки всичко".

Няма какво да се оправдаваме или да се обясняваме, дали ген. Луков е бил фашист, антисемит или извънземен.

Според мен нещата са ясни.

Българите все повече се разделят на два лагера.

От едната страна са честните патриоти или националисти, наречете ги както искате, повече или по-малко радикални, които виждат катастрофата, която ни очаква и искат да направят нещо за бъдещето на Родината си.

От другата страна са всевъзможни отрепки, които
служат най-вече на чужди интереси и не се интересуват от това какво ще стане с нашата държава.

Комунистите, които сега най-много лаят срещу ген. Луков и шествието в негова чест, прикрити зад най-различни маски, отдавна са отписали България като държава и при приближаващата катастрофа първи ще напуснат потъващият кораб или ще станат първи ибрикчии на новите си господари.

В това отношение те нямат равни. Преди лижеха задните части на другарите Сталин и Тито, а след краха на комунизма и идването на "демокрацията" много от тях станаха първи демократи, сложиха си значки на НАТО и взеха да ни разясняват "демократичните ценности".
Та и затова сме на това дередже.

За съжаление в този хор пригласят и така наречените "десни демократи", които по дефиниция би трябвало да са на        по- национални позиции, но във България изглежда всичко е с краката нагоре. Десният "другар", Иван Костов побърза преди време да "погребе" национализма -

(
"Днес ние извършихме нещо много значително.
Днес ние погребахме българския национализъм"
реч в 38-то Народно събрание, 18 февруари 1999).

А неговият наследник Радан Кънев , или
Рамадан Кунев:) активно подкрепя и гей парада - radankanev.blogspot.com/2008/06/blog-post_25.html.

Тази година и ДПС реши да не остане по назад и да осъди възхваляването на "този фашист ген. Луков".

Само ще вметна, че фашизма като определение се налага точно от съветските болшевики, защото националсоциализма на Хитлер звучи твърде близко до техният социализъм.

Навремето комунистите обясняваха, че "фашизъм" произлизало от пръчките, с които фашистите биели противниците си.
Всъщност термина
„fascio“ идва от снопа пръчки, които символизират обединението и силата, но кой ти обръща внимание на такива подробности.

Много хора считат ДПС за етническа или дори за ислямистка партия.

Всъщност най-точното определение е, че това е създадена от комунистите партия , начело с бивши ченгета и няма нищо общо нито със защита правата на малцинствата, защото те нищо хубаво не са видели от нея, освен някой лев по време на изборите, нито и с исляма.

Това са си бивши ченгета - комунисти, които по убеждения както се знае са атеисти и не вярват в никакъв Бог, освен в парите.

Ръководството на ДПС са толкова мюсюлмани, колкото и нашите комунисти са християни.
Друг е въпроса, дали въобще са и турци.

Поради тези причини и турският премиер Ердоган им няма никакво доверие и залага по-скоро на други хора.
Но да не се отклоняваме от темата.

Въпроса опира до това дали искаме да останем свободни българи с достойнство или да отново да преклоним глава пред добре познатите ни врагове на Отечеството.

Тук не става въпрос дори и затова дали човек е националист или не, а затова дали иска да остане свободен човек, защото може да бъде такъв само ако има собствено мнение и е готов да го устоява.

В противен случай освен един позор и унижения друго няма какво да очаква. Откажеш ли се да устояваш собствената си позиция, то тогава се превръщаш в едно елементарно животно, което се интересува само от оцеляването си и прекрасен материал за рая.

Какво е това рая ли?

Ами прочетете историята ни за периода на турското робство или както е модерно днес да се казва - османско владичество.
Ще има да  теглите хомота още дълги векове наред, ако въобще оцелеете. Огромната част от българският народ ще се превърне в проститутки и роби.

Ако Луковмарш бъде забранен в абсолютно нарушение на закона и конституционното ни право (защото това е единственият начин да се забрани), това би означавало, че България е изцяло под контрола на чужди сили, опитващи се директно да унищожат народа ни.

Забраната, да се почита един български герой е антинационален акт, показващ желание да се осъществи културен и духовен геноцид над нацията ни.

Ние сме български националисти, а не продажни политици и няма да допуснем външни сили да упражняват брутален диктат в страната ни. Никой не може да ни забрани да почитаме героите и предците си. Ще направим всичко необходимо да защитим тяхната чест и честта на народа ни! Независимо каква позиция заемат институциите, Луковмарш ще има! Въпреки всичко!

Така че, както се казва избора е Ваш. Време за губене няма!

Ето и позицията на БНС по отношение на клеветническата кампания срещу марша 

www.lukovmarsh.info/2014/02/11/%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%8A%D1%8E%D0%B7/







Гласувай:
6



1. voxpop - Точно така! Браво!
12.02.2014 10:28
Абсолютно подкрепям!
Само безродници, чиито мозъци са се превърнали от системно промиване в безформено желе и откровени антибългари, не биха подкрепили този истински висок патриотичен акт, какъвто е Луков Марш!
цитирай
2. bven - Само да допълня някои данни за този българин:
12.02.2014 20:08
Българският генерал е роден във Варна на 6 януари 1888 година. Със завършването на Военното училище през 1907 година получава чин подпоручик, а само 5 години след това взима участие в Балканските войни (1912-1913). Поради успешното си представяне по време на военните действия, бързо се изкачва до чин майор. През 1914 година започва Първата световна война, а ролята на бъдещия генерал не бива да подлежи на съмнение. Христо Луков взема участие във всички бойни действия с Първа и Пета дивизия.
Влиза в политиката през 1935 година. На 23 ноември с.г. е избран за министър на войната, като именно през този му мандат постига това, заради което е помнен днес.
От 1932 година генералът е лидер на крайно дясната организация Съюз на българските национални легиони, за която някои историци казват, че има антисемитски възгледи. Луков бива смятан за много авторитетна фигура в тези среди и пред легионерите подчертава, „че България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси.“
Военни отличия на генерал-лейтенант Христо Луков:

Орден „За Храброст“ IV степен, 1-ви и 2-ри клас
Орден „Св. Александър“ III степен без мечове и IV степен с мечове и
Орден „“ 1-ва степен
Германски орден „Железен кръст“ 2-ра степен
Благодаря за поста!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377932
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив