Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2014 13:24 - Верният път
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 1924 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 21.02.2014 14:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Управляващите и цялата политическа каста изглежда не разбират или не искат да разберат какво се случва във България. Погледнете коментарите под всяка една статия засягаща някакъв национален проблем. Погледнете коментарите под статиите за Луковмарш.

Като изключим разни платени комунистически виртуални бойци”, всички останали показват само едно. На народа вече му е писнало от всички партии и иска само едно - по скорошното им заминаване в небитието и по скорошното опандизване на почти всички съвременни политици.

В така наречената демокрация, вече почти никой не вярва, защото от ден на ден проличава истинската и същност корупция, содомия, простотия и бедност за огромната част от хората и лукс за разни измамници, негодници и боклуци.
Геноцид спрямо собственият си народ.

Непрекъснатото увеличаване на броя на хората, които взимат участие в Луковмарш, например също е показател за това, че хората желаят коренна промяна на цялата политическа система.

Дори и само един бегъл поглед върху тези, които подкрепят марша и тези, които са против него дава ясна представа за какво става дума – за два коренно различни мирогледа.

Защото това шествие е не само в чест на един достоен български генерал, всъщност то е шествие и на хората, които искат да видят Родината си силна и независима и българина отново  стъпил на краката си, с национална чест и достойнство, а не ровещ по кофите и чудещ се  как да оцелее и тази зима.

Противниците му са също ясни, те сами се откроиха комунисти, така наречените демократи и дегенерати, които са си чиста проба национални предатели, различни НПО-та, създадени пак с парите ограбени от комунистите, активизиращи се най-вече около датата за провеждане на Луковмарш, евреи-комунисти  и техните подопечни, ДПС – партия създадена от БКП с цел обиране на така нареченият етнически вот и в непрекъсната симбиоза с БКП/БСП и т.н. и т.н.

Интересен факт е, че ръководствата на така наречените десни във България - ДСБ, т.н." Реформаторски блок" и други подобни либерасти , постигат учудващо единомислие с комунистите, когато става въпрос например за Луковмарш , доказвайки за пореден път, че във България всичко е с главата надолу.

Както се казва двата лагера са ясно очертани. Борбата е за това кой мироглед ще надделее и съответно и какво бъдеще ще има нашата Родина, а не за нещо друго.

За това какви примери ще следват децата ни - на хора като ген. Луков или на разни гейове и отрепки, наричани за по-благозвучно звезди”.

Спекулациите за това, че генерала бил нацист или фашист или не знам какъв си, всъщност целят само едно - да отклонят вниманието на хората от главният въпрос, а именно за какво се е борил той и каква е разликата между него и сегашните нещастници, наречени политически и икономически елит, които в огромната си част са комунисти и бивши ченгета.

Лъжа е, че няма изход от днешната ситуация и че така наречената демокрация е едва ли не безалтернативна.
За огромната част от народа става все по-ясно накъде ни води тя.

Дори и да не го разбират теоретично, повечето хора усещат демократичните прелести както се казва на гърба си.

Алтернатива има и тя ще се реализира само тогава когато начело на държавата застанат национално отговорни хора, а не такива, които мислят само за собственият си джоб.

И тук не става въпрос за някакви измислени лъжепатриоти и лъжепатриотични партии и партийки, създадени пак от същите кукловоди, чиято същност от ден на ден става все по-ясна, а за истински националисти готови на всичко за да постигнат целите си, а именно - силна и независима българска държава.

Ако искаме нещата в държавата ни да се оправят начело трябва да застанат достойни хора, които да дадат пример на останалите. Както се казва по делата им ще ги познаете.

За днешните политически боклуци е много удобна тезата, че във България едва ли не всички са маскари. Тоест и аз съм крадец и измамник, но пък и другите са такива, така че какво искате от мен. Да, но това не е точно така.

Въпреки цялата помия и разруха в нашата Родина все още са останали и честни и достойни хора и те стават все по-радикални, защото виждат накъде отиват нещата и не искат да стоят със скръстени ръце и да гледат как всичко, за което са се борили и умирали нашите прадеди отива на кино.

Не е вярно също че и едва ли не всички българи са корумпирани и че няма изход от тази ситуация. Лично аз познавам доста хора, които не дават и не взимат подкупи, въпреки че имат възможност да го правят. И на мен са ми искани подкупи за различни неща, но са получавали среден пръст. В крайна сметка всичко опира до възпитанието и манталитета на човека.

А и честно казано не съм загубил кой знае какво от това, че не съм дал пари на някакъв мазен боклук. Корупцията в една държава не е само въпрос на пари, а на това че в крайна сметка води до пълният и крах. Защото когато човек започне да дава пари под масата за щяло и нещяло ( ако ги има, разбира се) той губи доверие в каквото и да било, защото вижда, че всичко се продава и купува.

Това е най-прекият път за унищожаването на една държава.

Каква полиция, какъв съд, какво здравеопазване, какви пет лева, всичко се продава и купува.

И за какво доверие към институциите и съответно държавата става въпрос.

Разбира се, в този кюп не трябва да слагаме всички - лично аз съм виждал доста хора, които не можеш да ги купиш. Проблема е в това, че тези хора не са начело на държавата, а са избутани в ъгъла. А напред са излезли техните антиподи, които очевидно имат интерес да се запази сегашното статукво.

А дали това статукво може да се промени само с избори или по друг начин е както се казва въпрос на тактика, важен е крайният резултат.

Всъщност всички нападки срещу Луковмарш и тези които стоят зад тях показват на хората накъде е верният път и тези хора стават все повече и повече. Затова и натиска за забрана на шествието от година на година става все по-силен.

Финалната битка обаче тепърва предстои.

Очевидно е, че и заплахите и репресиите няма да ни спрат, защото залога е голям – съдбата на единствената ни Родина. Това е!





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1383539
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив