Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2014 18:34 - "Луковмарш 2014" или за кого бият камбаните
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 1732 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.01.2019 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

В събота в деня на провеждането на Луковмарш, в центъра на София беше струпана почти цялата охранителна, конна и общинска полиция, жандармерия и водни оръдия.
На входните артерии на София също имаше полицаи, които спираха и връщаха или задържаха хора, които искаха да се присъединят към шествието.
Доста хора са били задържани и пред домовете им .
В медиите се разпространяваха новини, че шествието няма да се състои или се отлага за неделя.

Тези, които все пак успяваха да се доберат до центъра на София, преминаваха през няколко кордона полиция и при най-малкият повод бяха задържани.

Самите организатори не бяха допуснати до предварително определеният сборен пункт пред паметника на Незнайният войн. Въпреки всичките усилия то да се провали, шествието се проведе и то забележете - при изключителна дисциплина и без нито един инцидент.


Това шествие се оказа първото забранено масово мероприятие, в така наречената ни "демократична" история.

Срещу него се обявиха израелското, американското и руското посолство, БСП, ДСБ, Реформаторски блок и еврейските организации "Шалом" и масонската ложа "Б"ней Брит". И още безброй много обществени "личности".
МВР и Столична община също направиха всичко възможно то да не се състои.


Какво показва всичко това?

Става съвсем очевидно къде нашенската политическа и икономическа клика ( съставена в огромната си част от комунисти и ченгета),  която вече 70 години води една антибългарска политика и геноцид спрямо собственият си народ, вижда истинската заплаха за себе си.

Това не са някакви партии и партийки създадени от самата нея.
Не е и така наречената "демократична" опозиция, ранобудни студенти или някакви лъжепатриотични партии и движения.

Очевидно е, че такава опасност могат да представляват само истинските български националисти, които няма да се спрат пред нищо за да постигнат целта си - нашата Родина отново да бъде силна и уважавана държава и българският народ отново да стъпи на краката си и да поеме по верният път.

Всичко друго би било път към краха и гибелта, път по който в момента вървим с ускорена крачка.

Показва и това, че когато българите са сплотени и убедени в това, което правят, никой не може да ги спре.

Всичките репресии, на които са подложени българските националисти и учудващото единомислие по този въпрос на уж непримирими противници - леви и десни, показва недвусмислено, че ние сме на правият път.

Съвсем очевидно е и друго, че търпението на българският народ започва да се изчерпва и съвсем скоро предстоят сериозни промени и то не в избирателният кодекс.

За следващият Луковмарш очакваме в небето над София да летят бомбардировачи на НАТО ( защото ние нямаме такива) , които евентуално да бомбардират носителите на заразата наречена национализъм, защото тази идея се оказа изключително опасна и то не само за нашата държава, но може би и за цяла Европа.









Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378439
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив