Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2014 12:12 - Руските националисти за кризата в Украйна
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 4339 Коментари: 4 Гласове:
-2

Последна промяна: 05.06.2014 10:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Декларация на руските националисти от "Национална съпротива". Особено поучителна за българските "патриоти", поддържащи безусловно руската политика.

Аз знам, че по-голямата част от българският народ е настроен русофилски, но все пак трябва да погледнем истината в очите и да не бъркаме руският народ и култура с руската имперска политика, за която всичките съседи на Русия са представяни за врагове - от север на юг - естонци, латвийци, литовци, поляци, грузинци, чеченци, сега и украинците. Целият свят им пречи.
Хайде стига вече лъжи и евтина пропаганда.


image

"Редакцията на руският десен информационен сайт "Национална Съпротива", призовава нашите читатели и всички руски националисти да не се подават на провокациите на Путинският режим и прокремълската пропагандна машина, която умело си играе с патриотичните чувства и националната гордост на нашият народ.

Настоящата ситуация в Украйна трябва да се оценява трезво и без емоции. През последните дни в нашата редакция постъпиха множество писма с въпроси относно нашата позиция за последните събития в братска Украйна.

Ние искаме да уверим нашите читатели, че нашата позиция остава неизменна. Ние няма да се откажем от предишните си думи. Въпреки това ние считаме за необходимо да разясним принципната си позиция по даденият въпрос.

1) Ние продължаваме да поддържаме Украинската Национална Революция, която свали олигархическият режим на Янукович и неговата банда от лъжци и крадци от Партията на регионите”.

Ние изразяваме нашата солидарност с истинските си съратници ( не русофобите и шовинистите ) в Украйна, които не се задоволиха с постигнатото, а продължават борбата с либералните предатели и марионетките на западните спецслужби ( Тимошенко, Яценюк, Кличко и т.н.), които замениха избягалият измамник.

Към този момент украинските революционери успяха да освободят голям брой от политическите затворници, вкарани в затвора от предишният режим. В това ние виждаме реално постижение и осезаем резултат.

Ние се прекланяме пред падналите Герои на Украинската Национална Революция!

Техният пример вдъхновява, техният опит учи, тяхната борба продължава!

Светла им памет!

2) Ние сме против шовинистичните и антируски настроени украински националисти, които отъждествяват Кремъл с руският народ и назоваващи чеченските терористи братя по оръжие с московската окупация”. С русофобите и шовинистите не можем да имаме нищо общо. Към такива организации като "УНА-УНСО" нашето отношение е определено негативно.

Техните бойци убиваха руските войници в Чечения, тероризираха руснаците в Украйна и правеха обидни за нашето национално достойнство заявления. Нашата редакция осъжда всякакви прояви на шовинизъм сред белите националисти.

Руските националисти са за сътрудничество само с прогресивно мислещите украински националисти, споделящи идеите на Бялото единство и европейската солидарност. Разпалването на вражди между белите народи – това е престъпление.

3) Руските националисти не признават никакви укази и подаръци на комунистическата партия и затова за нас Крим е руска територия. Крим стана руски по справедливите закони на войната и пролятата кръв.

Въпреки това ние сме реалисти и осъзнаваме, че времената се менят, украинската държава стана факт в съществуващите сега граници и дали това се харесва на някой или не, ние трябва да се съобразяваме с нея.

Във бъдеще, когато руските и украински националисти вземат пълната власт в Руската федерация и Украйна, двете държави ще се сближат и ще станат добри съседи. И точно тогава Кримският въпрос ще стане неактуален.

Ние сме за съюз на независими държави, основани на тесните кръвни връзки, родствените култури и общите исторически корени – Киевска Рус.

4) Ние сме против отмяната на закона за руският език, защото на него говори руското население в Югоизточна Украйна и полуосторов Крим. Ние признаваме справедливото възмущение на руските жители от недалновидната политика на новите украински власти. Игнорирането на интересите на руснаците ще доведе до разпад на Украйна.

В същото време руските жители на Югоизточна Украйна и полуостров Крим трябва да се откажат от илюзиите си за възраждане на някогашната Руска империя начело с Путин.

5) В сегашният момент руските и украински националисти трябва да се ръководят от една цел – да не допуснат братоубийствена война на територията на Украйна.
Днес определени сили си играят с патриотичните чувства на руснаците и украинците и искат да противопоставят двата братски народа.

Ние поздравяваме всички наши украински братя по кръв и борба. Дръжте се един до друг, не допускайте безмислени междуособици – те обслужват само нашите многобройни врагове. Бъдете внимателни, трезвомислещи и мъдри.

Помнете: нашата сила е в единството!"

www.national-resistance.com/
( Междувременно закрит сайт :)



Клип 1 - Неочаквана поддръжка за украинските националисти в Москва на хокейният мач между "ЦСКА" и "Спартак".

Клип 2 -  "Революцията на достойнството"









Гласувай:
0



1. a440 - Интересно, защо никъде в тазиде...
06.03.2014 12:23
Интересно, защо никъде в тазидекларация няма дори с буква упоменати Сащ и Ес. Как такива мощни 'демокрации' не са светъл пример за подражание. Явно,някой, при финансирането на тази декларация, изрично е против това.
цитирай
2. lubomir33 - Чети по-внимателно
06.03.2014 12:26
a440 написа:
Интересно, защо никъде в тазидекларация няма дори с буква упоменати Сащ и Ес. Как такива мощни 'демокрации' не са светъл пример за подражание. Явно,някой, при финансирането на тази декларация, изрично е против това.


"Ние изразяваме нашата солидарност с истинските си съратници ( не русофобите и шовинистите ) в Украйна, които не се задоволиха с постигнатото, а продължават борбата с либералните предатели и марионетките на западните спецслужби ( Тимошенко, Яценюк, Кличко и т.н.), които замениха избягалият измамник."
цитирай
3. kostadin - Интересно, защо никъде в тазиде...
07.03.2014 13:29
a440 написа:
Интересно, защо никъде в тазидекларация няма дори с буква упоменати Сащ и Ес. Как такива мощни 'демокрации' не са светъл пример за подражание. Явно,някой, при финансирането на тази декларация, изрично е против това.

янките са го закъсали с военния си бюджет
цитирай
4. valsodar - Пълна боза и голо позьорство е тази декларация
08.03.2014 01:01
На моменти с профашистки уклон, бялата раса, бялото братство и прочие врели - некипели.
В интерес на истината немалко украинци са се сражавали на страната на чеченските банди, редом с арабски наемници, в ролята си на наемници. Това е доказан факт, който не може да се отрече. Има и други доказани факти в декларацията, но на фона на пропагандата вплетена в нея, те губят своя смисъл.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377977
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив