Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2015 17:28 - Нов подарък от Путин за лятото - още по-хубави цени на тока. Да благодарим.
Автор: demograph Категория: Политика   
Прочетен: 2084 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 05.07.2015 18:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нов подарък от Путин за лятото - още по-хубави цени на тока.
image

Трябва до земи да се поклоним товаришчу Путину и да му любим ръка за поредното благо което изсипва върху главите на изнемощялите българи. Слага ни по-хубави цени на тока. Само с десетина % по-добри, но и за това -  Благодарим!

Ние ,великодушно /и със специалните връзки на специалните служби/ избраните за манекени на витрината на мизерията, простотията и упадъка в ЕС, създадена от братушката ни Путин, специално за нас българите, трябва да бъдем достойни за удостояването ни с изпълнението на престижната роля на Последния мизерник в ЕС.

И в знак на искрена благодарност и робско преклонение, ние трябва де играем тази роля реалистично, не като гърците /тяхната роля е друга/, не като сърбите /и тяхната роля е друга/, не като макетата/и те си имат роличка/, а като истински бедняци, простаци и сиромаси, ролята на окрадени от ЕС, тъпи българи.

Дори лишавайки се наистина от последния си залък хляб и последната си светеща крушка, и от последната си свободна мисъл и надежда, ние сме призвани от Путин да докажем на ненавистните путинонедоброжелатели от близо и далеч, че ЕС е свят на мизерия, робство и невежество.

Защото..-  вижте България. Който влезе в ЕС става нещастник, като нас българите.

- Ето, вижте ни нас мизеруващите, изпростяли и изнемощяли българи. Европа ни докара до туй дередже...

- Ето вижте мръсната, окъсана, окрадена, оръфана, воняща България. Европа ни докара и на туй дередже...

И за да изиграем ролята си като истински актьори, Русия ни докарва до туй дередже, сипейки на простите ни глави благодеяние след благодеяние. За да можем да играем добре и най-важното – искрено. И да И благодарим.

Как ще изиграеш ролята си на мизерник, ако реално не си мизерник? Затова, Русия ни прави мизерници. Като комунистите едно време, а и сега, първо създава беднотия, за да се бори после истински с нея. Иначе не е реалистично.

Така, Путин създава специално за нас тази важна роля на Последния мизерник в ЕС, и за да я играем реалистично, първо ни прави реални бедняци.

Как ще уплашиш мераклиите да влязат в Европата, ако се замогнеш, ако навлечеш здрави дънки, ако имаш осветление, отопление, ако караш кола с ефтин бензин и по добри пътища, ако произвеждаш с ефтин газ, ако тръгнеш на истинско театро, ако четеш, гледаш и чуваш истини, ако си позволяваш да говориш истини и да искаш да чуваш и виждаш истини..еле пък, ако ядеш редовно истинска  храна?!


Режисьорът Путин дава разрешение на управата на театъра ни да раздава едни мизерни пари за едни мизерни заплати, и после Русията ни товари с едни цени на едни продукти /товарьй/ /някаква си там нафта, газ, уран..и прочие/, с които освен да гладуваш, студуваш и простееш, нищо друго не ти остава освен да се гордееш с ролята си на гладуващ глупак в руска пиеса..

От Европата пък тъпашката дават едни пари на управата за да раздаде на бедните но талантливи актьори във великия руски спектакъл, поне да си закрият голотийте,.

Но как ще си най-бедния в Европа, ако задника ти на витрината не скъсан..а ако не си най-бедния в ЕС, нали Путин ще ти даде ниска оценка за играта...?! А ние за едната оценка на Путин живеем. И европаричките отиват у Путин..

Когато, рядко, но се случва, някой милозлив началник от театрото българин, вземе, че се отпусне да пусне някой друг лев върху заплатата на актьорите, или не дай боже премиални. Или пък съгреши в сценария на режисираната бедност и постави сценка с културни, заможни и свободни българи, Главния го сменя на часа. Зад кулисите. Така и трябва. Иначе реализма на българската мизерия под игото на ЕС се губи.

Някои път /рядко но се случва/, когато някой актьорин се изхитри да си докара малко повече парички от нещо си, руските театрални спупервайзери му пребъркват джобовете или вдигат цените на руските товарьй/нефт,газ,ток,и производни/, и възстановяват статуквото. Но на по-високо ниво на ценовия товарь. Така ролята на безгласни евро-твари, играна сполучливо от българите, става дори екстра, супер,сюр-реалистична.

Заприличваме на претоварьени гладни магарета.

Един два пъти, гладувайки, пестейки от залъка, от култура, от топлина, от здраве, от свобода и от самоуважение, ние забравихме за Ролята си, се насилихме та събрахме някой  и друг грош „бели пари за черни дни”, че взехме и ги турихме в Банката..!!!

Груба грешка, грубо отклонение от сценария! И правилно, Главния дръпна парите ни от Банката. Десетина милиарда, но са си пари. Беден евро-глупак пари в банка не държи. Особено в руска банка.

Ето за това Путин пак ни вдига цените на тока това лято. С малко. И с гъвкав подход.

За живущите на запад, до близката до сърцето му Македония, актьори, той вдига цените на тока само с „от 3 до 9 %”. За Румелия с ‘5 до 12 %”, за малка Скития с „8 до 15%”. и т.н. Много коректно. Като турим чертата, от Юли всички българи ще плащат по равно – с 10% по-високи цени. Точно за да ни тикне обратно в мизерната ни роля.


Закова ни с най-скъпото ядрено гориво, заби ни на най-скъпия ток, уби ни с най-скъпия газ, начуква ни го с най-скъпия бензин, натресе ни на най-високите цени на всичко, докара ни да живуркаме с най-ниските заплати. Реално!

В тая реалистична среда, как да не играеш сполучливо ролята на умиращ в нищета братушка. И как да не те сочат с пръст на руснаците - Ето какво става, когато си в ЕС..А другите как да не казват - ето какво става ако си руски актьор.

Нека да изпълняваме престижната роля на докарани до просешка тояга глупци, които да са пример за надзидание на всички, които поради глупост ли, поради что ли, са се юрнали да бягат от оляния с мед и масло "Руски мир".

Нека посрещнем поредното увеличение на цената на тока следващия месец стоически, героически, осъзнато и с благодарност към Путин и руските електроразпределителни дружества и към сценичните работници на театърът на мизерията България. Те са част от пиеската, а ние сме главните герои в нея. И да благодарим.

Благодарение Путину. Слава!

А за да не си помисли някой, че българите са неблагодарници, които забравят сторените им добрини, редно е да припомним всичките сторени ни от любяща Руссия българоугодни благодеяния.

Защото, когато получаваме ПОРЕДНОТО безплатно, братско, братушковско  повишение на цените на тока, ние колянопреклонно следва да благодарим за всички предишни безкористни, българоугодни подаяния России, изброявайки ги едно по едно, и за всяко от тях ние СМЕ ДЛЪЖНИ  да благодарим ейо и великите и благородни, българолюбящи водачи, поименно, и благо според благо.

1. За смазването на българското църковно и националосвобожденско движение по турско. За гоненията срещу Раковски, за затвора на Ботев, за убийството на Левски. – Императору России Благодарим!
2. За прогонването на турското и Заробването в руско. За засаждането на държеливата руска корупция у нас. – Империи России Благодарим!
3. За разпокъсването на Отечеството и народа ни в Берлин, Букурещ, Нцой и Потсдам. За кражбата на историята ни и за отюркването ни. – Державники России Благодарим!
4. За помоща, която оказваше на враговете ни през сръбско-българската, балканските, първа и втора световни. – Дипломации России и СССР  Благодарим!
5. За петата колонка. За убийството на Стамболов. За свалянето на всяко пробългарско правителство. – Спецслужби России Благодарим!
6. За Коминтерна, за македонската нация, за гафовете на Лавров. - Сталин-Путину Благодарим!
7. За „Народния съд”, за изтребването на нацията, За компартията, за ДС, за окупацията, за Белене, за паметниците на позора – Сталину  Благодарим!
8. За хибридната война, превземането на властта, за медиите русколъжци, за Сидеров, за рублофилията, за КТБ, за КОй, за срамотията на църквата ни. – Путинской России Благодарим!
9. За Ролята „троянски кон” в ЕС и НАТО, за прогонването на българите от България, за циганизацията, за тролщината.. – РФ Благодарим.!

10. За Ролята ни на Последния мизерник на Европа. – Путинупокорно Благодарим!

За цените на тока, които ще ни върнат отново  на правия Путь , СпасиБо/г/ Путин.

………………………………………………………………………………………………

Който се съмнява, че цените на тока се вдигат умишлено и по нареждане на Русия, да си направи справка за собствеността на електроразпределителните дружества, за принадлежността на прекупвачите на електроенергията, за цените на основните енергоносители, които доставяме само от Русия, за собствеността на основните производители на електричество, за кражбите на Лукойл, за укриването на данъци от руските фирми в България, за руската агентура, за мафията,…за всичко има достатъчно налична информация.

 

Който се съмнява, че трябва да благодари десетократно на Русия и Путин, да благодари стократно!..Защото във всеки ход на Русия към България, Българското и Българите е скрит повод за голяма Благодарност.

BG_RUS6.pdf [9.12 MiB]



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. aboychev - И ЗА ЧЕРВЕНИТЕ
31.05.2015 04:45
КУРВИ В ТОЗИ БЛОГ
НА ПУТИН СЛЕДВА ДА СЕ "БЛАГОДАРИ"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: demograph
Категория: Политика
Прочетен: 7963777
Постинги: 1599
Коментари: 8967
Гласове: 10305
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол