Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2015 12:34 - Обратното броене започна
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2814 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 18.06.2015 17:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Уважаеми сънародници нероми,

Демократи, комунисти, умерени патриоти и крайни националисти, християни и атеисти и не знам си още какви.

Знам, че много от вас си задават въпроса, задава ли се гражданска война в нашата държава, или това са измислици и постановки на американците например. Известният наш националист Бялата Златка”, напоследък развива именно тази теза.

Излишно е да ви убеждавам в неизбежността на сблъсъка между роми и нероми в съвсем близко бъдеще. Както казва другарят Ленин Фактите са упорити и дали на нас ни харесва или не, дали сме привърженици на тази или онази партия, независимо от това какво говорят политиците ( а те повтарят все едни и същи глупости), събитията следват своята неумолима логика и обратното броене вече е започнало.

По-голямата част от нашите сънародници все още живеят с илюзията, че бурята ще ги отмине някакси, или че ще минат по някакъв начин между капките.

Нека обаче все пак да погледнем какво се случва около нас при подобни конфликти. Опитът от войните в Сирия, Ирак, Югославия,Чечения и много други държави показва, че огромният брой жертви дава именно мирното и разумно население, което спокойно чака  да дойдат главорезите и да им отрежат главите и така село след село, град след град. Не искам да навлизам в подробности, само ще спомена, че преди да им отрежат главите правят и други неща с тях.

Тези, които се съпротивляват с оръжие в ръка дават много по-малко жертви и дори и да загинат, умират като мъже на бойното поле, а не като някакви долни мишки. Такива герои печелят уважението дори и на враговете си. Така е било винаги, така и ще бъде и за напред.

Ако по-голямата част от сирийците имаха доблестта да се изправят с оръжие в ръка срещу главорезите от така наречената Ислямска държава”,  то тези човекоподобни отдавна щяха да са под земята.

Именно овчедушието на огромната част от сирийският народ,  доведе до там няколко хиляди изрода да опустошават село след село, град след град и да колят хората точно като пилета.

Това за кой ли път доказва, че решаващият фактор е решимостта да се бориш, а не нещо друго.

Страхливостта не носи спасение точно обратното е.

Не обичам да давам съвети, но все пак е важно да се отбележат и тези неща.

Научете се да различавате хората хората около себе си - те са общо взето три категории -

Такива с необратимо промити мозъци, с които е излишно да спориш, или да говориш - те така или иначе няма да се променят.

Можете спокойно да ги плюете или псувате, ако не друго така поне ще си доставите едно душевно удоволствие.

Те не струват нищо и когото настъпи момента, те със сигурност ще ви предадат.

Така че, гледайте и се отнасяйте с тях като с едни долни отрепки - те са точно такива.

Другата категория са всъщност болшинството българи, които се колебаят каква позиция да заемат - от една страна ги облъчват медиите с познатите на всички глупости - че нещата щели да се решат от само себе си, че всичко е заради изборите, че това били битови инциденти и т.н.

 От друга страна реалността неумолимо ги притиска и проблемите с циганите, а и не само с тях стават повече от очевидни.
Към тази категория хора трябва да  обърнете вашето внимание. Обяснявайте им, че нещата са стигнали до тази точка, от която няма връщане назад - или продължаваш напред, или назад те чакат само мизерия, позор и унижения.

Третата категория са хората решени да се борят докрай – те са вашите съюзници, техният брой е малък, но това са истинските хора, към които трябва да се отнасяте  с уважение и с които си заслужава да подържате връзка.

Те ще застанат до вас в решаващите моменти. Помнете, че сам човек не струва кой знае колко, съвсем друго нещо е когато имаш съюзници. Решаващите фактори са качествата и решимостта на хората, а не количеството. Историята помни безброй много случаи, в които малко на брой хора са успели да се наложат над неизброимо по-голями от тях маси от нещастници.

Така че, не се отчайвайте, продължавайте смело напред, пък каквото сабя покаже.

Едва ли ще ви се наложи да чакате още дълго.





Гласувай:
3



1. jelezov - Гласувах отрицателно, за да изразя ...
25.07.2015 10:27
Гласувах отрицателно, за да изразя несъгласие с "философията" на автора на Блога, която сравнително добре е изложена в долния цитат от поста:
"Третата категория са хората решени да се борят докрай – те са вашите съюзници, техният брой е малък, но това са истинските хора, към които трябва да се отнасяте с уважение и с които си заслужава да подържате връзка."
Деленето на хората на истински и неистински е чиста проба нацизъм. За германските нацисти неистински хора, унтерменши бяха евреите, циганите и славяните. Нашият нацист има почти същите разбирания.
"Третата категория (истинските) са хората решени да се борят докрай – ..."
Питам. Срещу кого? Отговорът се съдържа в открит текст в поста: срещу циганите, до пълното им физическо изтребление, а и срещу още някои други неистински човеци.
Отново питам. Срещу какво? Тук авторът гузно мълчи, защото не знае и не иска да знае истинския отговор на въпроса срещу какво трябва да се бори човечеството, ако иска да оцелее.
цитирай
2. krumbelosvet - Г-н Железов,
24.10.2018 14:49
Въпросът е КОНКРЕТЕН:
Ще ни рипнат ли циганите, или няма да ни рипнат?
А те вече рипат. И полицията бият, и повечето села вече са под циганско робство.
Вчера водех внука си към поликлиниката. Нямаше хора наоколо. Зад ъгъла на поликлиниката излезе млад як циганин, и на 10 метра от нас изпсува високо "Мамка ти да...". Повтарям, нямаше други хора наоколо. Кого напсува? Всъщност обиди МЕНЕ и ДЕТЕТО. И да носех оръжие, какво да направя? Защото те вече са ИЗТЪРВАНИ в дивотията си, но законът ги брои за равни граждани...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378033
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив