Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2016 15:52 - За расите и различията между тях
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 3488 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 23.01.2016 22:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Много хора се стряскат като чуят за подобно нещо.

Защо обаче този въпрос има такова важно значение?

Защо от доста време наблюдаваме една непрекъсната истерична кампания, която цели да докаже, че едва ли не всички раси и хора на Земята са с еднакви способности, възможности и манталитет?

Случайна ли е тя и какво цели?

Почти всички медии ни заливат с тези манипулации, как еди кой си негър или циганин имал висше образование и е станал лекар, или адвокат.

Те обаче забравят да споменат, че такива случаи са един на хиляди и че това са по-скоро изключения, отколкото някакво правило.

Как пришълците щели да се интегрират и да станат германци или шведи.

Във холивудските филми, напоследък ролята на доброто ченге, или въобще на положителният герой, почти винаги се играе от негри.

Негри играят и ролите на Орфей и дори и на главнокомандващият на финландската армия, по време на "Зимната война", Карл Манерхайм.

Внушението е повече от ясно - негрите са добрите и способните, а белите са лошите и злите.

Тези манипулации на пръв поглед са направо смешни, но за съжаление много хора, особено по-слабо запознатите с историята и най-вече така наречените интелектуалци”, се подават на тях, без да осъзнават, че сами подкопават фундамента, на който стоят.

За всеки що-годе нормален човек е очевидно, че това не е така, но като че ли, повечето европейски народи, под влияние на либералната пропаганда, губят все повече инстинкта си за самосъхранение и започват да се подават на глупостите и внушенията, че едва ли не канибалите и германците, се различават само по цвета на кожата.

Доста от тях даже се и учудват, защо се проваля така наречената "интеграция" на пришълците в Европа.

Наистина много учудващо и трудно за разбиране явление.
На тази тема се пишат и хиляди книги и доклади
, които се опитват по всевъзможен начин да ни убедят, че две и две прави пет, а не четири.

Расите, расовият въпрос и различията между хората не са създадени и измислени от Хитлер, както много хора смятат.

Самият Създател, неслучайно е направил хората различни.

Още в зороастризма ( първата монотеистична религия, предхождаща и християнството и исляма, от която те заимстват много от постулатите си ) се казва, че Ахура-Мазда ( Върховният Бог ) e създал отделните човешки раси.

След потопа седем вятъра връхлетели земята и по посоката на тези ветрове върху нея възникнали седем каршвари – седем части на света, или седем климата.

Централният, Хванирата, бил предназначен за арийците.  Те били отделени от останалите каршвари от велики реки и велики планини – Хара Березайти.

Интересното е, че човек не можел да премине от един каршвар в друг иначе, освен по божията заповед.

Из обширните простори на Хванирата започнали да се заселват потомците на първите хора, създадени от Ахура- Мазда . От тях произлезли четири раси, състоящи се от петнайсет народа.

Въпросът е там, че към онези петнайсет народа, потомците на първите хора, авестийският епос прибавя… още десет човешки разновидности, които вече съществували на Земята преди това време.

Бог, като чe ли,  не е съдействал за появата им, като оставил формирането им на самотек.
Те не живеели на свещената земя Хванирата, а населявали крайните каршвари, тъй като Хванирата била отдадена за живеене единствено на арийските племена.

Излиза, че самият Създател на Вселената, от самото начало, е бил расист.

Да не забравяме и че в Индия и до ден днешен съществува кастовото разделение и преминаването от една каста в друга е невъзможно.

Държавата Израел между другото също спазва стриктно това разделение – не можеш да станеш израелски гражданин, ако не си евреин.

Защо ли е така, след като евреите най-много  от другите крещят за равноправие между различните народи и сексуални малцинства и мнозинства.

Завладяването на света и цивилизоването му
от белите народи , обаче не е станало по мирен път, с празни приказки.

Както е известно, след откриването на Америка, първоначално испанците започват колонизирането на американският континент.

Проявяват изключителна воля и упоритост при това - спомнете си за Кортес и Писаро, които с шепа хора завладяват огромни пространства и цели империи.

Сълзливите истории за това как колонизаторите избивали високоразвитите индиански племена, са си чиста манипулация.

Само ще спомена, че високоцивилизованите ацтеки например, са принасяли човешки жертви в огромни количества

Който се интересува повече по темата може да прочете книгата Кортес и Моктесума”.

 Там се споменава, че само при освещаването на храма на върховният им Бог, са принесени десетки хиляди човешки жертви, заклани върху самият храм.

На конвейер, както се казва.

Голяма цивилизация, няма що.

След това се разгаря една ожесточена война между различните европейски държави за разпределението на света. Тази война се води най-вече между Англия, Испания, Франция и Холандия, като в крайна сметка надделява Англия, която колонизира половината свят.

Затова и днес по-голямата част от света говори на английски език, а едни от най-развитите държави са бивши английски колонии – САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и други.

Германия по това време не съществува като единна държава - разпокъсана е на множество малки графства, княжества и държавици и съответно няма никакво съществено участие в световните дела.

Чак след обединението и създаването на Райха, по времето на Бисмарк през 1870г., нейната роля в световната икономика и политика започва да нараства.

Населението също расте, а земята не достига - lebensraum - а (жизненото пространство) е малко.

Е, това е и една от основните причини  за последвалите две световни войни.

Старите империи Англия и Франция не са склонни да делят световните ресурси с нововъзникнали държави, затова и се съюзяват срещу Германия, а не поради голямата любов между тях.

Великобритания, няма вечни приятели и врагове - има вечни интереси”. Това е.

Всъщност европейските колонизатори спомагат колонизираните племена да прескочат цели хилядолетия в своето развитие и в крайна сметка подобряват неимоверно условията за живот, навсякъде по света - в Африка, Азия и Америките.

Строят се пътища, болници, училища, неща за които местното население, преди това не е и сънувало.

Ако не ви се вярва може  да проверите.

Живеем в епохата на Интернет. Всеки от вас може да направи едно проучване за това какъв е състава на населението в Южна Америка, например.

Веднага се вижда, че държавите, които са с преобладаващо бяло европейско население, като Чили или Аржентина, са на светлинни години напред в своето развитие , спрямо държави като Боливия или Перу, където преобладаващото население е от индианци, или от метиси.

Ако искате може да проверите и  как се е развивала държавата Хаити по време на испанското и френско управление и как се развива”, след като негрите гонят или по-точно казано избиват френските колонисти.

Ако още не ви се вярва, че има някаква връзка между населението на една държава и нейното развитие, може да видите как стоят нещата и във Южноафриканската република и Зимбабве, след като негрите извършиха един геноцид спрямо бялото население там.

Съединените щати също дължат своето развитие и водещата си роля в света, не на местните индианци, а на факта, че все още преобладаващата част от населението и е от германски и англосаксонски произход, както и от другите европейски народи, разбира се.

Промени ли се това съотношение в полза на негрите и чиканосите ( латиноамериканците), нищо хубаво не ги чака.

Сред белите хора също има и доста боклук, разбира се.

 В англосаксонските държави го наричат “white trash”

Това са хора, които външно изглеждат бели, но като манталитет и начин на живот са доста по-близко до негрите и циганите, отколкото до бялата раса.

Така е, всяко стадо си има и мърша. За да бъдеш бял човек не е достатъчно само да имаш бяла кожа, но и да се държиш и живееш като такъв.

Не е достатъчно и само да крещиш навсякъде, че си ариец, да си татуираш цялото тяло със свастики и викинги, а всъщност да живееш и да се държиш като мангал.

Подобно поведение само дава козове в ръцете на враговете на европейските народи, от които те охотно се възползват.

Разбира се, белите боклуци все още са по-скоро изключение и са продукт на така нареченото свободно западно и не само западно общество, а не правило.

Хората можеш и да ги залъгваш и манипулираш за известен период от време, но природата и божественият ред и воля, никога.

Рано или късно краят на лъжите идва и суровата действителност изважда на бял свят нещата, такива каквито са, а Създателя нанася необходимите корекции.



 

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ssvetozar - Логично.
22.01.2016 16:44
"Излиза, че самият Създател на Вселената, от самото начало, е бил расист."

Логично. Иначе защо ще създава расите ?
цитирай
2. 1997 - В полза на мелезите
22.01.2016 18:28
Пушкин е бил мелез, Президентът на щатите и той. За председателя на ДСБ се говори, ама може и да си е чистокръвен. От съкровището на Авитохол се вижда, че хора от монголоиден тип са били тези, които Авитохол-Ирник и Аспарух са повели и впоследствие са се съешили с туземното население и славяните. Аз харесвам тази кръстоска. Симпатични са ми хората с тесни очи и изпъкнали скули из цяла България, вкл. Илиянци. Нямам нищо против да се обновява връзката.
цитирай
3. vitalian4v - !
01.02.2016 21:17
Бялата раса е висша!
Преди няколко месеца четох за висшите способности и гени на бялата раса и нейните подраси и другите правилно наричани подчовеци-негри,цигани и др. мелези!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378614
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив