Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2016 15:51 - Падне ли Германия – пада и Европа!
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 6342 Коментари: 10 Гласове:
2

Последна промяна: 27.01.2016 11:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

През по-голямата част от съвременната история на европейският континент, Германия е била ключа към неговото завладяване.
Така е и в периода след Първата световна война, когато "интернационалните сили" се опитват да поставят Европа на колене.

И в момента тя е най-мощната в икономическо отношение държава, а и най-многобройната. Разположена е в центъра на Европа. Имиграционният натиск неслучайно е насочен към нея.

Днес на  границите на ЕС чакат още няколко милиона пришълци, които тази пролет отново ще нахлуят в Европа и най-вече в Германия, въпреки празните приказки на европейските “лидери”, че щели да спрат този поток.

Въпреки многото коментари по този въпрос, доста хора всъщност не осъзнават мащаба на това, което се случва, или се надяват, че това “цунами”, някакси ще ги отмине.

Германия е 80 милиона, а пришълците са само един милион и половина.
Да така е , но в Германия освен новодошлите, има и още 10-15 милиона “германци” от негермански произход, както политкоректно се изразяват либералите.

Освен това силите в една борба или война , никога не трябва да се преценяват само като бройки. Тези са повече от другите и значи те ще победят. Значи, ама не значи.

 За тези, които по-трудно схващат, ще се опитам да опростя нещата с помощта на един прост пример.

Представете си, че пътувате в един автобус, в който освен вас има още 100 българи.

На следващата спирка се качва един пиян циганин ( може да е и българин), който започва да тормози целият автобус.

Какво е съотношението на силите според Вас? -  100 към 1.

Грешите.

В повечето случай се оказва ( а аз съм бил свидетел на много такива случки), че ситуацията се развива по следният начин.

 Около 99 процента от българите започват да си гледат върховете на обувките и да се правят, че нищо не виждат или чуват.

В днешно време започват още по-втренчено да гледат екраните на модерните си смартфони, с които те, разбира се, никога не се разделят.

Ако се намери и един човек да реагира, пак добре. Това си е цяло чудо.

Значи съотношението е 1 към 1, а не 100 към 1 , както изглежда.

Останалите 99 статисти са всъщност  един "мъртъв товар", който повече пречи, отколкото помага.

Тоест, не е важно каква е бройката, а колко от хората ще реагират на проблема.

Същото е и при една война. Бройката на хората сама по себе си нищо не значи.

Огромна роля играе факта, колко от хората ще се включат реално във борбата, с какво разполагат и доколко са обучени и мотивирани за такива действия.

Преди всяка една битка, обикновенно се прави и едно проучване или разузнаване, на това как ще реагира противника.
Нарича се “разузнаване чрез бой”.

Нападенията в Кьолн и още много други европейски градове бяха именно това.

Какви са резултатите от това “проучване”  - обикновенните германци не реагират на тези "предизвикателства", най-много да се обадят в полицията.
Полицията се прави, че не забелязва какво се случва, или декларира, че не е по силите и да се справи с тези престъпления.

Интересно обаче, как добре се справя, когато националистите там се опитват да организират някое шествие, против тези издевателства.

Политическият “елит” се старае да прикрива с всякакви средства, това което се случва.

Нещо напълно познато и в нашата действителност. Спомнете си случая с “битовият инцидент” в село Катуница, както и хилядите други подобни.

Изглежда, че навлизаме в третата фаза от завладяването на Европа.

След като либералната пропаганда си свърши работата и успя да превърне една голяма част от европейските народи в една зомбирана тълпа, идва ред и на прякото им завладяване.

Разликата е само в това, че днес ролята на германските другари се изпълнява от така наречените “бежанци”, активно подпомагани от новите марксисти – либералите, антифа, "зелените" и всякакви други отрепки.

Ето какво пише един от идеолозите на така наречената политическа коректност - Херберт Маркузе
в „Едноизмерният човек”:

„Под станалите консервативни народни класи, има субстрат от парии и аутсайдери, други раси, други цветове, потиснати и експлоатирани, безработни и такива, които не могат да бъдат наети... Тяхната революционност ще взриви (frappe) системата отвътре...”
По-късно в „Репресивната толерантност” (1965) той доразвива тези свои идеи с призив за „нова толерантност” към точно тези „репресирани” маргинални групи.

От манипулирани, индоктринирани и репресирани, те трябва да бъдат толерирани, техните недостатъци трябва да бъдат представяни като предимства, а „нормалните им човешки качества” – като недостатъци!

„Едва тогава – заключава Маркузе в „Репресивната толерантност” – най-после ще разрушим буржоазното общество“
.

За тези, които не са разбрали - така наречените бежанци, маргинали, сексуални малцинства и всякакви други отрепки, са новата революционна класа, която трябва да взриви Западът отвътре.

За да добиете известна представа за това как протича една такава подготовка, ще ви цитирам част от книгата на Виктор Суворов “Ледоразбивачът”.

 Сами може да видите, че и днешната ситуация в Германия поразително прилича на тази от 1923г.

Революцията в Германия , тогава се проваля най-вече поради недостатъчната решителност на немските другари.
Все пак германците обикновенно предпочитат “златната среда” и “тишината и реда”, пред някакви по-радикални действия.


С новите “германци”, от близкоизточен произход,  подобни проблеми няма.

“През 1923 година Германия отново е пред прага на революция.

Ето как самият Сталин описва ролята си в подготовката на революцията от 1923 година: „… Германската комисия на Коминтерна в състав Зиновиев, Бухарин, Сталин, Троцки, Радек и редица немски другари беше приела редица конкретни предложения за пряко подпомагане на германските другари при вземането на властта“

Личният секретар на Сталин - Борис Бажанов описва подготовката по-подробно.

Той казва, че за германската революция били опуснати огромни средства, а по-късно било взето решение средствата изобщо да не се ограничават.

В Съветския съюз били мобилизирани всички комунисти от немски произход и всички комунисти, владеещи немски език.
Те преминавали подготовка и се изпращали на нелегална работа в Германия.

Там пристигали не само обикновени комунисти, а и ръководители от най-висок ранг, включително народният комисар В. Шмит,
заместник-председателят на ГПУ Уншлихт, членовете на съветския ЦК Радек, Пятаков и други. Съветският пълномощен представител в Германия Крестински бил разгърнал мощна мрежа от тайни агенти. Съветското пълномощно представителство в Германия се било превърнало в организационен център на революцията.

През пълномощното представителство минавали указанията от Москва и купищата пари, които незабавно бивали превръщани във вагони подривна литература, в лавини от оръжие и боеприпаси.

„На Уншлихт бе възложено да организира отрядите на въоръженото въстание за преврата, рекрутирането им и снабдяването им с оръжие. Пак на него бе възложено задължението да организира германска ЧК за изтребване на буржоазията и противниците на революцията след преврата“

А иначе и днес ръководителите и режисьорите са си пак от същата порода. Забележете какви звучни “руски” имена носят цитираните по-горе "герои".

Тези режисьори са наясно и с факта, че немският “бюргер”, поради своята изключителна наивност е една от най-лесните за манипулация мишени и че падне ли Германия, пътят за хвърлянето на цяла Европа в хаос, е открит.

Историята обаче много пъти показва, че в последният момент нещо се обърква и тези сметки обикновенно излизат криви.

Дано и този път да е така.

 

 




Гласувай:
3



1. lubomir33 - Така е
25.01.2016 16:08
Обикновенно българите реагират срещу този, който се намесва, или започват да го "подкрепят", чак след като инцидента приключи.
цитирай
2. podvodni - Само не разбрах кой иска да завладее ...
25.01.2016 20:09
Само не разбрах кой иска да завладее Европа ? Плеядинците ли, марсианците ли, китайците ли, пингвините или белите мечки.
И между другото, книгите на Резун можеш да си ги запазиш, та когато свърши тоалетната хартия да ти влязът в употреба. Твърдички са, но пък за друго не стават. Аа, да - и за подпалки на печка!
цитирай
3. lubomir33 - Само не разбрах кой иска да завладее ...
25.01.2016 21:12
podvodni написа:
Само не разбрах кой иска да завладее Европа ? Плеядинците ли, марсианците ли, китайците ли, пингвините или белите мечки.
И между другото, книгите на Резун можеш да си ги запазиш, та когато свърши тоалетната хартия да ти влязът в употреба. Твърдички са, но пък за друго не стават. Аа, да - и за подпалки на печка!


Тъй като виждам ,че малко трудно стопляш ,ти препоръчвам да прочетеш още веднъж текста ,та може и да разбереш кой.
цитирай
4. slavianstvo - Аз доколкото разбирам, се твърди че ...
26.01.2016 02:07
Аз доколкото разбирам, се твърди че понеже едно време имало руски заговор за революция в Германия, сега пак има руски заговор за унищожаването й. Един вид продължение на заговора.
Сталин никога не е искал да унищожи или да колонизира Германия. И не само по времето на троцкистките фантазии в началото на 1920те, а и когато имаше пълната възможност.
Да я направи комунистическа може и да е искал, той си е бил комунист. А да се чуди човек защо немският генерален щаб през ПСВ е искал да направи Русия комунистическа, инвестирайки за тази цел доста сили и средства. Те уж не са били комунисти.
Суворов разправя, че Сталин довел Хитлер на власт в Германия. Ми хубаво. Вярваме. Сигурно го е пратил през декември 1932 на гарата в Берлин в пломбиран вагон, отбрани другари и два куфара пари. Щом казва Суворов.
цитирай
5. lubomir33 - Ще ти обясня нещата по-просто
26.01.2016 10:20
Едно време не е имало руски заговор. Ако забелязваш в текста руски имена е в кавички.
Немският генерален щаб не е искал да направи Русия комунистическа, а е имал интерес тя да излезе от Първата световна война, като противник на Германия.
Затова съвсем естествено е и подкрепял революцията там (в Русия).
Комунистите също имат интерес от идването на Хитлер на власт, защото правилно смятат, че той ще подпали война в Европа и когато Германия е на предела на силите си, ще я ударят в гръб. Двама се карат - третият печели.
Толкова ли е сложно за разбиране?
Тази теза не е откритие на Виктор Суворов, въпреки че той я популяризира най-много.
Почти всички немски генерали заявяват след войната, че СССР така или иначе се е готвил да ги нападне и Германия просто е нанесла първият удар. В спомените си германският летец Рудел пише, че летейки над съветската територия, през първият ден от войната, вижда под себе си огромно количество съветска военна техника, насочена на Запад.
цитирай
6. slavianstvo - Ми това ще заявяват, какво да зая...
26.01.2016 13:58
Ми това ще заявяват, какво да заявяват, като почнеш вероломна и агресивна война, все трябва да изкараш някакво оправдание. Хеле пък и като я загубиш и си просереш страната, тогава пък съвсем.
Въобще, немските генерали са големи, бели и добри и ако не бил един малък, лош, черен Хитлер да им попречи, стой та гледай.
Но както и да е. Немските генерали не трябва да са били учудени от войната срещу СССР. Още на третия ден след като е станал канцлер (как точно е отделна и интересна дисциплина, и Сталин, уви, няма нищо общо) Хитлер ги е събрал и им е обещал, първо, възраждане на армията и второ, поход за жизнено пространство на Изток. Сталин може и да е искал други двама да се карат - що да не иска, всеки би искал на негово място - но е знаел, че е нереално.

Колкото до хитрия план на немския щаб, то точно неговата цел е била такава, каквато Суворов приписва на Сталин - болшевишка революция в Русия, после неизбежно хаос, отслабване на армията и после... какво? Вероятно да помогнат на Русия да се приобщи към лоното на европейската цивилизация и култура. Но изключително дистанционно, без окупация, без нищо, не дай Боже пък с грабеж. Аха, вярваме. Но не се получило, не се срастнало.
цитирай
7. lubomir33 - Ми всеки си гледа интереса. Това е.
26.01.2016 14:18
Ми всеки си гледа интереса.Това е.
цитирай
8. slavianstvo - Така е. Само ние най-често се пре...
27.01.2016 08:37
Така е. Само ние най-често се прецакваме. Затуй да го духат и едните и другите, България над всичко пък другото е за разнообразие.
цитирай
9. lubomir33 - Така е. Само ние най-често се пре...
27.01.2016 10:07
slavianstvo написа:
Така е. Само ние най-често се прецакваме. Затуй да го духат и едните и другите, България над всичко пък другото е за разнообразие.


Тук вече съм съгласен с теб
цитирай
10. krumbelosvet - Българите не бяха пасивни.
14.03.2019 17:20
Около 1960г на трамвайна спирка "Надежденски хали", бях с приятелката си, 18-годишни. Нападна ме известен къруцар-побойник (бях го напсувал за закачка с нас). Удари ме с глва в устата, аз го ритнах в шкембето, и МОМЕНТАЛНО няколко скромни мъже се нахвърлиха и ни разтърваха. Всъщност ме спасиха. После брат ми ми каза, че е виждал същия каруцар да скача с обувки върху нокаутиран противник...
Но тоганвва ИМАШЕ държава, и гражданите НЕ СЕ БОЯХА ОТ ХУЛИГАНИ И ПРЕСТЪПНИЦИ, напротив, хулиганите и престъпниците се бояха от държавата...
А сега се чудиш - какви са тия дето се бият, с какво са въоръжени, дали няма заедно да ти скачат... Слез 10-ти съм се намесвал само ДВА пъти, за защита на хора с деца. И занапред не бих се намесил в други случаи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378390
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив