Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2018 09:37 - София казва "Не" на либералните лъжи и манипулации
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 554 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 15 февруари в Софийския университет ще се проведе форум, част от българското европредседателство, под мотото „София казва „НЕ” на словото на омраза и екстремизма”. Ако се чудите какво се крие зад този оруелски език, организаторите веднага поясняват ...да предостави алтернативна среда и трибуна за говорене, което се противопоставя на неонацистката реторика на прояви от мащаба на предстоящия Луковмарш.“ Ако и това не ви става съвсем ясно, ние ще ви дадем малко повече информация в следващите редове.

Проявата се организира от „Сдружение за човешки права “Маргиналия“, което поддържа също така едноимения интернет портал. Част от хората, които стоят зад сдружението и публикуват в портала са Юлиана Методиева, Татяна Ваксберг, Емил Коен, Марта Методиева. Достатъчно е споменем това, че Юлиана Методиева е съосновател на Български хелзинкски комитет, за да стане ясно на всеки кои са стои зад това. И така, въпросните маргинали, организират форум, който ще бъде открит официално от кмета на София Йорданка Фандъкова и на който ще говорят политици, „правозащитници“, университетски преподаватели, а специален гост ще е кмета на германския град Алтена (Каква ще е неговата функция там, ще разясним скоро).

Датата разбира се не е случайно избрана и както показва цитата по-горе, е търсена директна провокация с Луковмарш. Затова не се съмняваме, че под предлога на борбата с „езика на омразата“ (каквото и да означава това) и „екстремизма“, ще се насажда именно омраза срещу всичко национално и ще се разпространяват лъжи и манипулации, с цел по тоталитарен начин да бъде наложен антинационалния светоглед на организаторите. Присъстващите със сигурност няма да се задоволят само с това сипят клевети срещу ген. Луков и Луковмарш, а ще излеят цялата си ненавист срещу хора, организации и идеи, които не са в синхрон с изповядвания от тях радикален либерализъм.

Ако се питате от къде пари за всичко това, веднага ще ви дадем правилния отговор – от вашия джоб. Да, именно вие ще платите чрез данъците, които плащате, защото форума се финансира от програма „Култура“ на Столична община. Тоест ще си платите за удоволствие цял ден безродни политици, псевдо „правозащитници“ и преподаватели от университета на Сорос да ви обясняват колко лош човек сте щом не приемате мултикултурализва, хомосексуалната пропаганда и джендър идеологията, имигрантските орди и прочие апостолати на либералните щурмуваци.

Ние обаче не искаме да ги оставим толкова комфортно и необезпокоявано да манипулират общественото мнение, използвайки кухи фрази като „слово на омраза“, „фашизъм“, "неонацизъм“ и т.н., с които целят да всеят единствено страх и да объркат българския народ. Затова организираме протест пред сградата на Софийския университет, където цялата тази клика ще се събере. Каним всеки наш сънародник, който не е безразличен към все по-агресивното налагане на антинационални идеи, да се присъедини към нас.

Очаквайте в следващите дни повече информация за организаторите, участниците и целите на форума, както и действията, които ще предприемем ние, на

http://
www.lukovmarsh.info/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377918
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив