Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2019 12:03 - След Войводиново - спасението ни е в нашите ръце!
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 712 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.01.2019 14:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Уважаеми сънародници,

Към днешна дата можем да констатираме, че хиляди българи са убити, заклани и изнасилени от представителите на един малко по-мургав етнос. Тези факти са известни на всеки един българин. Eжедневно в новините четем за подобни случаи. Реакциите след това са ни също до болка познати. Местните организират протест, който обаче трябва да е мирен и не трябва да се политизира.

Избиването на българският народ от едни примитиви, не е политически, а битов въпрос. Така казват и от МВР.

На мястото обикновенно пристигат политическите боклуци и започват да раздават обещания на електората , че ще вземат всички необходими мерки нещо, което естествено не се случва, но всяко чудо за три дни.

Местното население се умилява до сълзи и от факта, че полицаите си свалят каските и започват да играят хора с тях. Те естествено не мразят всички цигани, защото те по принцип са добри хора и отново се надяват на институциите. И така до следващото убийство. И така вече тридесет и повече години . След всеки един такъв случай, задължително във Facebook се постват митичните акции на  Арлин Антонов и Чочоолу, които са едни пълни измислици, но все пак хората имат нужда от такива неща. Други с умиление споменават бай Тошо, по чието време циганите не смеели да си покажат носа навън - отново пълни глупости.

Военните щели да вземат мерки. През последните тридесет години, българската армия се превърна в едно жалко посмешище и пародия на армия, но пък не видяхме никакви реакции срещу това. Нашите многобройни генерали ги интересува само това да си запазят топлите места и заплати, а някои от тях стигнаха и до абсолютното дъно, като станаха депутати от ДПС. Между другото, тази партия има доста стабилна структура и в град Батак ( заличен от помаците и турците по време на Априлското въстание ), като там членуват и доста българи.

През 2014г. ДПС издигнаха за водач на изборна листа, бившия началник на отбраната и на Военновъздушните сили ген. Симеон Симеонов. Той обаче не е първият еничар с генералски пагони. През 2008 г. адмирал Христо Контров, бивш командващ Военноморските сили, бе в листите на ДПС за общински съветник, след което стана и областен управител на Варна.
Роденият в Батак, генерал Ангел Марин през 2001 г. водеше листата на ДПС в Стара Загора и благодарение на ДПС изкара два мандата като вицепрезидент на Георги Първанов.

Е, на подобни боклуци ли ще се надяваме.

Трети пък вярват в някакви митични барети”, които щели да ги спасят и да решат кардинално този проблем, като удобно забравят простият факт, че те в крайна сметка  изпълняват заповедите на същите политически боклуци, които ни докараха до това положение. А и както се видя при последните случаи – фамозната акция на баретите в Лясковец и пресният случай във Войводиново – едно са рекламните клипчета, а съвсем друга е реалността.

А и политическите ни отпадъци, си имат своите началници във Брюксел (по думите на несменяемият ни премиер ), които едва ли ще одобрят подобни действия. Още повече, че циганите са и един доста удобен електорат по време на избори и не само тогава  - за разни далавери с наркотици, кражби на ДДС , прехвърляне на фирми и т.н. Те си и плащат на който трябва и тези, които получават тези пари, никога няма да предприемат нещо срещу тях. Познайте от три пъти, кои са тези получатели.

Циганите са си цигани - примитивни същества, които ще си останат такива. Те правят с нас само това, което ние им позволяваме да правят. Основният проблемът всъщност е в самите нас - в нашето малодушие, криенето на главата в пясъка, самозалъгването и т.н. В днешно време всеки е хванал по един GSM, кисне по цял ден в Facebook и се самозалъгва, че някой друг ще му реши проблемите, докато той лайква или поства. Всъщност циганската и не само циганската престъпност ни помагат по-добре да видим собствената си безпомощност и безхарактерност.

Продължавайки по този път, скоро цялата ни нация ще свърши доста безславно и всъщност доста мъчително. По просто казано - ще ни избият като кучета, един по един. Ще се окажем последното поколение, което е затрило държавата си и то по един жалък и трагикомичен начин.

Спасението на давещият се, всъщност е именно в неговите ръце. Много хора не спират да си задават един и същи въпрос - Какво трябва да се направи? - сякаш това е някаква космическа или извънземна загадка. Ами много просто – първо човек трябва да намери и да се събере със съмишленици, които мислят по подобен на него начин, защото сам човек не става за нищо, освен за тоалетната, според известната ни поговорка. Реакциите на циганите в подобни случаи, когато за минути се събират няколкостотин мангала, могат да ни послужат за такъв пример.

Ако пък е прекалено зает, може просто да подпомага такива хора, които вече са се ангажирали с подобни дела. Това че е прекалено зает, означава че има пари и следователно може да отдели известна сума, иначе след време, когато ножът опре и до неговият кокал, ще трябва да се надява на "арменският поп". Това е един вид инвестиция и във собственото му бъдеще.

Трябва и да се подготвя физически и психически за изпитанията, които ни очакват, защото както се вижда, те съвсем няма да са леки. Да възпитава децата си по правилен начин и да се стреми да убеждава все повече хора около себе си в това, в което вярва.

Защото както се казва - всеки сам е ковач на собствената си съдба. А този, който не иска да разбере нещата по лесният начин, ще трябва да ги научи по трудният.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378047
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив