Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2019 15:20 - "Крепост Европа"
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.04.2019 16:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Преди няколко дни в София беше учредена организацията “Крепост Европа”, обединяваща представителите на няколко европейски страни, поставили си за цел да постигнат едно истинско обединение на европейските нации, които да се изправят срещу общите си врагове. Днес хората, които участват в това дело, изглеждат малко на брой и без особени финансови и други възможности, но във бъдеще това може да се окаже малкият поток, от който ще тръгне голямата река, която в един хубав момент, може и трябва да отнесе цялата тиня, задръстила европейският континент.
Излишно е да се заблуждаваме, кой е създателят и носител на цивилизацията в този свят – това са европейските народи, без които тя щеше да е невъзможна.

Големият американски предприемач Хенри Форд, в една известна своя книга, много точно формулира това:
“Тази раса се състои от мъже, дошли от Европа, носейки в кръвта си своята цивилизация и предопределението на съдбата.
Мъже, прекосили Атлантика и създали нов свят върху пустия скалист бряг. Мъже, отишли на север до Аляска и на запад до Калифорния; мъже, покорили арктическите брегове и горещите тропици; мъже, овладяли африканските диви равнини; мъже, населили Австралия и сложили ръка върху “вратите на света” при Суец, Гибралтар и Панама. Тези мъже, които създадоха всички правителствени институции и служеха за идеал на народите през вековете; тези мъже не са получили нито своят Бог, нито религията си от юдеите; нито своята реч, нито съзидателния си гений.

Ето кой е “избраният народ”!

Избран от много векове да господства над света, като го изгражда все по-хубав и по-хубав, а не като го разрушава!”.

Разбира се, европейското единство никога не е било изгодно на враговете на арийската цивилизация и те винаги са се стремели да разделят и противопоставят европейските народи един срещу друг, било то на религиозна, национална или класова основа, според принципа “Разделяй и владей”.
Най-красноречивите примери за това са напълно безсмислените религиозни войни през цялото Средновековие в Европа, както и Първата и Втората световни войни, довели до огромни разрушения в целият континент и смъртта на милиони бели европейци.

Но времената на нагласените братоубийствени войни вече отминаха.

Враговете на европейските народи създават без да искат такава ситуация, в която те все повече ще се обединяват помежду си, защото под натиска на обстоятелствата , започват да осъзнават, че имат общ враг, който заплашва самите устои на европейската цивилизация или по-точно казано на цивилизацията въобще.
Истинската война, която се води в момента е за сърцата и умовете на хората. Разбира се тази борба или война не се води от вчера - това е един вечен въпрос от самото създаване на човечеството и тя ще продължи и занапред.
Днес европейските народи са изправени пред една безпрецедентна заплаха за самото си съществуване, заплашени са основите на обществото.

След Втората световна война в умовете на хората започнаха да се насаждат "идеи", които нямат нищо общо с нашата цивилизация – сексуална разпуснатост и налагането на извратената хомосексуална пропаганда, отричането на всякаква вяра и религия и като резултат от това - затъване във блатото на материализма и консуматорското общество. Резултатите от тази политика не закъсняха и днес те са съвсем очевидни, за всеки един човек, който не иска да си затваря очите пред истината. Съвременните развити държави наистина са постигнали материален успех, но са изправени пред един морален колапс, който е на път да ги разруши отвътре.
Този свят се движи от идеите, колкото и невероятно да звучи това за някои хора.

Клеветите и манипулациите по наш адрес няма да ни спрат – те още повече усилват решимостта ни да се борим докрай за целите и идеалите, в които вярваме. Безкомпромистността винаги дава резултати.

Днес нашата задача е повече от ясна – борба за една наистина обединена Европа, но обединена на основата на взаимното зачитане и уважение между европейските народи, всеки от който да запази своята културна и расова идентичност, а не превърната в някакъв миш-маш от човекоподобни същества, нямащи нищо общо, нито с културата, нито с цивилизацията въобще.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1383617
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив