Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2020 09:35 - Когато убиват националисти медиите мълчат
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 694 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Още едно убийство на националисти, отново премълчано от медиите, се случи едва десетина дни след като в Швеция 19-годишният Томи Линд бе заклан от судански мигрант. Томи загина от ръката на африканеца, в опит да защити своя приятелка от изнасилване. За съжаление – не успя. Цената на безумния мултикултурен експеримент Томи плати с живота си, а приятелката му – с честта и разбитата си психика. 

Много сходна е ситуацията и с второто, прикривано от медиите, убийство. Този път двойно, станало в унгарската столица Будапеща. На 22 май, малко след полунощ група унгарски младежи се спречква с тумба цигани. Причината е, че циганите посягат на няколко унгарски момичета. Конфронтацията завършва с това, че двама от младежите са смъртоносно наръгани от развилнелите се цигани.

Това са Лазло Матринович, който същата вечер е празнувал шестнадесетият си рожден ден, и Гергели Кели, двадесет годишен негов приятел. И двамата познати като пламенни родолюбци, за които няма нищо по-естествено от това да защитят свои сънароднички. Минути след спречкването идва полиция, но е твърде късно за младите унгарски момчета, които са получили множество прободни рани и удари, дори след като вече са били на земята. Няколко часа по-късно властите залавят заподозрените, като на трима от циганите са повдигнати обвинения.

Както вероятно се досещате, убийците имат криминални досиета и са стари познайници на полицията. Нещо повече, били са заподозрени и за други убийства. Благодарение на десетилетия усилия на либерални НПО-а и международен натиск от глобалистки институции, Унгария има много сходни проблем с циганската общност, също като у нас. На 28-ми май възпоменанието за убитите момчета обедини унгарските националисти, сред които и нашите съратници от “Легион Унгария“.

Само за последния месец, трима млади националисти в Европа бяха убити. Убити, защото имаха доблестта, да се изправят срещу самозабравили се представители на малцинства, чието криминално поведение не просто се толерира, но дори се насърчава от системата. Те загинаха, но си отидоха от този свят, показвайки какво е доблест, достойнство и мъжество. Те бяха възпитани и носеха в сърцата си един древен код на честта, който някога въздигаше народите на Европа до величие. 

За тези младежи няма да чуете от световните медии, водещи информационната война срещу нашите общества. Тези медии в момента са заети да величаят като герой един чернокож дегенерат от САЩ, с дебело криминално досие, заплашвал с убийство бременна жена, и вероятно загинал от злоупотреба с наркотици, докато е задържан от полицията. За него се организират добре координирани протести и погроми, дори тук в Европа. Него величаят и левичарските феминистки организации, които хулят и заклеймяват младите националисти, готови да жертват и живота си, защитавайки жени и момичета, защото така са учени и защото така е редно.

Каквито са героите на едно движение, такава е и неговата същност. За левите това са наркомани, престъпници и насилници на жени, като Джордж Флойд. За националистите, това са момчета като Томи, Лазло и Гергели. Идва време, когато всеки в нашите народи ще трябва да направи своя избор.




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1383682
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив