Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2021 18:42 - Американски университет присажда скалпове от абортирани бебета на „хуманизирани“ мишки
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 454 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.05.2021 18:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  WATCH: Университетски експерименти върху абортирани бебешки части, финансиране, свързано с Fauci „Университетът в Питсбърг е център за някои от най-варварските експерименти, извършени върху абортирани в края на периода бебета - експерименти, финансирани от правителството на САЩ“.

image

Понеделник, 3 май 2021 г. - 13:17 ч. EST

https://www.youtube.com/watch?v=c-JUzqswKZs

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Следващата статия и видеоклип съдържат графични изображения на абортирани бебета.

3 май 2021 г. ( LifeSiteNews ) - Шокиращ нов видеорепортаж разкрива, че Университетът в Питсбърг е основен център за трафик и експерименти върху абортирани бебешки органи и части от тялото. Докладът свързва финансирането за дейността на университета с голяма субсидия от офиса на NAIAD на американския гуру COVID-19 на д-р Антъни Фаучи в Националните здравни институти (NIH).
Произведено от Центъра за медицински напредък (CMP), 6-минутното видео е пуснато заедно с показанията на герой и основател на CMP Дейвид Дейлиден пред държавната камара на Пенсилвания, излагащи спонсорирано от правителството гротескно експериментиране с абортирани бебешки части в University of Pittsburgh (U of Pitt), планирано за по-късно днес.

През декември LifeSite съобщи , че Университетът в Питсбърг провежда медицински изследвания чрез присаждане на скалпи от абортирани бебета върху гризачи.

След публикуването на доклад в Националния католически регистър за многото начини, по които абортираните деца се използват за научни изследвания в големите университети и болници в Съединените щати, авторът Стейси А. Трасанкос публикува в Туитър резюме на своите ужасяващи констатации.

Тя свързва изследванията на Менгелиан с Фауци:

Абортирани бебешки скалпове, присадени върху мишки. Техните органи са трансплантирани. Хуманизирани мишки, разработени в университета в Питсбърг, всички за изследване на имунната система. Подкрепено от NIAID на д-р Фауци. Платено от нас.

Трасанкос е изпълнителен директор на Института за катехизация и евангелизация „ Св. Филип “ на епископ Джоузеф Стрикланд в епархията Тайлър, Тексас.

Епископ Стрикланд ретуитира доклада си, заявявайки :

Това са престъпления срещу човечеството, които трябва да бъдат преследвани. Мълчанието пред тези зверства просто добавя към злото. Събуди се Америка! Искайте това да спре СЕГА!

Влошава се

Но както видеото на CMP съобщава, „Става по-лошо.“

„Университетът в Питсбърг е център за едни от най-варварските експерименти, проведени върху абортирани в края на периода бебета - експерименти, финансирани от правителството на САЩ“, обяснява разказвачът. „В същото време Университетът спонсорира местния бизнес за аборти с планирано родителство в нещо, което прилича на незаконно куид-про-кво за части от тялото на плода.“

Видеото показва снимка от протокол, разработен от друг учен от Университета в Питсбърг „за събиране на най-пресния и девствен черен дроб от петмесечни абортирани бебета с цел изолиране на огромен брой стволови клетки за експериментална трансплантация при възрастни“.

„Можете да видите недоносеното бебе, абортирано живо чрез„ индукция на раждането “, продължава описанието. „Под хирургически завеси, с пъпна връв, отстранена на една страна, докато бебето се разрязва, за да събере черния дроб.“

imageЧерният дроб се добива от недоносено бебе, абортирано живо чрез „индукция на труда“, все още прикрепено към пъпната му връв. (Снимка: снимка на екрана на CMP

Ученият от Пит, който разработи този експеримент, получи близо 3 милиона долара от NIH.

Видеото също така отбелязва, че U of Pitt се е възползвал от многогодишна безвъзмездна помощ от 1,4 милиона щатски долара от проекта GUDMAP на NIH, създавайки университета като основен център за разпространение на абортирани фетални бъбреци и други части на тялото на плода за проекти, финансирани от NIH в цялата страна.

Дългата история на варварските експерименти с плода на университета в Питсбърг

Видеоклипът на CMP разказва за дългата история на експерименти с плода от университета в Питсбърг, „понякога върху бебета, родени живи по време на по-късни аборти“.

Видеото включва архивни кадри от неетични експерименти, заснети през 50-те години от д-р Давенпорт Хукър от Пит , който тества рефлексите на родените живи бебета, докато те умрат.

imageАбортираното бебе, родено живо, се намушква и подтиква да тества рефлексите. (Снимка: екранна снимка на CMP)

„Преди две години източници казаха на CMP, че Питсбърг е един от основните центрове на разследването на ФБР относно участието на Планирано родителство в трафика на хора с абортирани плодове. Това не е изненадващо, тъй като разследващите под прикритие на CMP преди това са били уведомени от лекарите по аборти в Планирано родителство в Западна Пенсилвания (PPWP), които са служили в Пит, че са доставили банката на тъканите на университета “, обяснява видеото.

Във видеото се отбелязва колко от най-известните лекари по аборти и ръководители на Планирано родителство са били или обучени в университета в Питсбърг, или в момента са свързани с училището.

„Всичко започва да изглежда прекалено като незаконна quid-pro-quo над абортираните фетални органи и части от тялото, финансирани от данъкоплатците“, отбелязва видеото, което завършва с призив към зрителите да се обадят на представителите на щата Пенсилвания, за да поискат отговори и формуляр за отчетност Планирано Родителство и Университетът в Питсбърг.

Американски университет присажда скалпове от абортирани бебета на „хуманизирани“ мишки Съобщава се, че майките са дали писмено съгласие техните абортирани деца да бъдат използвани в това изследване. 

Чет 17 декември 2020 - 17:19 ч. EST
  • imageSHUTTERSTOCK.CO
imageОт Дъг Mainwaring
СЛЕДВАЙТЕ ДЪГ Споделете в Gab

  • Споделете в TelegramОтпечатайте тази страница

17 декември 2020 г. ( LifeSiteNews ) - Университетът в Питсбърг провежда медицински изследвания чрез присаждане на скалпи от абортирани бебета върху гризачи.  

След публикуването на доклад в Националния католически регистър за многото начини, по които абортираните деца се използват за научни изследвания в големите университети и болници в Съединените щати, авторът Стейси А. Трасанкос публикува в Туитър резюме на своите ужасяващи констатации. Тя свързва менгелийското изследване с американския гуру COVID-19, д-р Антъни Фаучи:

Абортирани бебешки скалпове, присадени върху мишки. Техните органи са трансплантирани. Хуманизирани мишки, разработени в университета в Питсбърг, всички за изследване на имунната система. Подкрепено от NIAID на д-р Фауци. Платено от нас.

Трасанкос е изпълнителен директор на Института за катехизация и евангелизация „ Св. Филип “ на епископ Джоузеф Стрикланд в епархията Тайлър, Тексас.

Епископ Стрикланд ретуитира доклада си, заявявайки:  

Това са престъпления срещу човечеството, които трябва да бъдат преследвани. Мълчанието пред тези зверства просто добавя към злото. Събуди се Америка! Искайте това да спре СЕГА!

В „ Как абортираните деца се използват при медицински изследвания през 2020 г.“ Трасанкос обясни, че макар в момента да има повишен интерес към използването на абортирани фетални клетъчни линии при изследване и производство на ваксини COVID-19 , използването на деца с неизбиращ аборт от университета, правителството и индустриалните учени за изследвания е шокиращо ежедневие.   

В научен доклад, публикуван на Nature.com през септември, учените от университета в Питсбърг несъзнателно обясняват основата на своето изследване: „Човешката кожа е значителна бариера за защита срещу предаването на патогени. Модели на гризачи, използвани за изследване на специфични за човека патогени, насочени към кожата, се генерират чрез въвеждане на човешки кожни присадки към имунокомпрометирани щамове на гризачи. "

- Статията продължава под Петиция - Изследователите пишат, че „Тъканите на човешкия плод са получени от Банката на здравните науки в Университета в Питсбърг. Човешките фетални тъкани за конструиране на хуманизирани гризачи са обработвани и обработвани при условия на ниво 2 на биобезопасност. "

Трасанкос разкри, че „кожата на плода с пълна дебелина е била взета от хора, абортирани на гестационна възраст от 18 до 20 седмици от бременността в болницата„ Magee-Women “и в Университета в Питсбърг, здравна банка на тъканите.“

„Човешката кожа с пълна дебелина от плода е присадена върху гризачи, като едновременно с това се присаждат лимфоидни тъкани и хематопоетични стволови клетки на същия плод от черния дроб, така че моделите на гризачите да бъдат хуманизирани с органи и кожа от едно и също дете“, пише Trasancos.  

„От абортираните плодове тимусът, черният дроб, далакът и кожата с пълна дебелина бяха трансплантирани и присадени върху гризачи и оставени да растат. След това на моделите на гризачи беше дадена стафилококова инфекция по кожата, за да се изследва как реагират вътрешните органи “, добави тя. 

Човешката кожа, присадена над гръдните клетки на гризачи, пораства кръвоносни съдове и имунни клетки, а човешката коса расте върху присадените фетални скалпи. Както отбелязва Трасанкос, „Изображенията буквално показват петна от бебешки косми, растящи на гърба на мишката .“

imageСнимки на човешка коса, растяща от скалпите на абортирани деца, присадени върху гризачи ИЗТОЧНИК: Nature.com

Съобщава се, че майките са дали писмено съгласие техните абортирани деца да бъдат използвани в това изследване. 

Изследването е подкрепено от Националните здравни институти (NIH) и Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID), който се ръководи от д-р Антъни Фауци от 1984 г. NIAID си партнира тази година с фармацевтичния гигант Moderna, за да разработи ваксина срещу COVID-19. 

Трасанкос цитира две други неотдавнашни проучвания, в които са използвани абортирани деца.

За една, в която изследователи от Калифорнийския университет и Калифорнийската агенция за опазване на околната среда оценяват излагането на някои забавители на пожара при неродени деца, са назначени общо 249 жени, планирани за аборт през втория триместър. Трасанкос обобщи тревожния характер на изследването: 

Докладът подчертава необходимостта от по-нататъшно изследване на плодовете в този гестационен диапазон. Тези фетуси от втория триместър по същество са преживели краткия си живот вътреутробно като аналитични машини и след това са били използвани за предоставяне на информация, за да се запазят децата, живеещи в обществото.

За трето проучване, разработване на имунитет при новородени , публикувано в списание Science, екип от катедрата по имунология на Йейлския университет дисектира телата на петнадесет деца, абортирани през втория триместър на бременността, като премахва черния им дроб, костния мозък и далака. 

Трасанкос отбеляза, че това изследване е финансирано и от NIH, както и от стипендия в Yale и Pew Charitable Trusts. 

Трасанкос заключи:

На основно ниво животоспасяващите изследвания трябва да запазят човешкото достойнство. Феталните екземпляри, описани в тези научни трудове - децата, които са били убити и дисектирани като най-добрия вид лабораторни плъхове - всички заслужават да бъдат посочени и преброени в човешкото семейство.

Те бяха повече от статистика в таблица с нивата на химическо излагане, или диаграма на нивата на PBDE в биологичните матрици на майката-плацентата и плода, или парче скалп, присадено гротескно върху гризач. Те бяха нежелани деца, които бяха убити от индустрия, която ги експлоатира, за да подобри живота на издирваните хора. Католиците са длъжни да изискват по-добро от учените.

Според нейната биография Стейси А. Трасанкос е доктор по химия и магистър по догматично богословие. 






Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745533
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031