Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2023 21:27 - ЩО ЩЕ НИ ЦАКАТ, БЕ?!
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 2039 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ЩО  ЩЕ  НИ  ЦАКАТ,  БЕ?!

 

  Ща, не ща, слушам „новините“ от съседната стая, защото жена ми ги гледа на телевизора. Естествено не издържам и започвам да псувам. Няколко часа след като американската ракета се взриви, по новините обявяват, че това е постижение, защото от програмата обявили, че са се поучили от грешките си. И следващата „новина“ е притоплената отпреди няколко години манджа, за изстрелването на сто човека на Марс, планетата, която човечеството ще колонизира в бъдеще. Ние не можем да опазим от себе си планетата, на която живеем, обаче ще колонизираме Марс….?!?!?!

Мераците на западните паразити да колонизират нещо и някого изобщо не е отмряла, а се вихри в нова, вече извънземна форма! Тия ненормалници, които една ракета без руски двигател не могат да изстрелят в космоса, фашистите, които забраняват на спортисти, музиканти и артисти да се изявяват на международни състезания и форуми, тръгнали да говорят отново за постижения, иновации, космос и пр. простотии! Моментално се сещам за любимеца ми Антон Радичев и неговото: „- Абе, тия защо ще ме цакат с топла бира, бе?!“

 Всеки нормален човек е наясно, че ходенето на Луната на Армстронг бе заснето в Холивуд, че пролетта ни е студена и мрачна заради кемтрейлса, който ежедневно пръскат над главите ни и успоредно с това ни заразяват с вякакви отрови и вируси. Разбираме също, че докато ОЗИ / обединените западни изроди / са на власт над нас, благодарение на парите в банките и корумпираните политици, не само войната в Усрайна ще продължава, не само ще ни бодат с отрови, обявени от тях за ваксини, не само ще ни принуждават да ядем буболечки и пластмасови боклуци, но и ще ни дигитализират и превръщат в биороботи, ако не се съпротивляваме! Всеки нормален човек знае, че ни цакат не само с топла бира, а с всичко, което се роди в болните им мозъци!

  Затова смятам, че най-малкото, което можем да сторим, е освен да ги псуваме у дома, можем и да напишем мнението си някъде в нета, за да не ни мислят за абсолютни идиоти! Вярно, напоследък малоумниците много се размножиха, но нали затова са коментарите в интернет. Вместо виц прочетеш коментара на някой кретен и се забавляваш. Така нервите се успокояват и по препоръка на съвременните психиатри намираш доброто, във всичко лошо наоколо. Щом някой взема насериозно ковида, „ваксините“, колонизирането на Марс и буболечките за полезна храна, значи „новините“ са предназначени за него.Или, както казва Батето, всеки има поне по един колега идиот на работното си място. Ако някой няма, значи колегите му имат…!

   Красимир  Бачков





Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1450320
Постинги: 939
Коментари: 768
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930