Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2021 16:11 - Каква беше целта на кръстоносните походи срещу славяни и руси?
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 2803 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Християнската вяра, 900 години след раждането на Исус, е претърпяла значителни промени и разлики от принципите, проповядвани от Божия Син. Това беше особено ясно изразено в католическата църква, чиито йерарси по същество започнаха да заменят светската власт, да формират световната политика и да трупат материално богатство.   Римската църква, която се е укрепила след няколко века вегетация, се стреми да подчини всичко и всички на своето влияние, включително епархиите, принадлежащи към Цариградската църква. Поради това през 9-ти век настъпва разделение и окончателно разделение на Западната и Източната църква, въпреки че това е документирано много по-късно - през 1054 г., чрез размяна на взаимни анатеми на патриарсите.  

image



Агресията от страна на католиците е насочена не само към мюсюлманите и засяга не само Йерусалим. В резултат на непрекъсната борба към 1439 г. Източната църква е поставена в подчинено положение на Рим. Повечето славяни в Централна и Източна Европа бяха или унищожени, или приели католицизъм.   Последният призив на християни в цяла Европа за кръстоносен поход срещу русите идва от папа Пий XI през февруари 1930 г. И то беше приложено през 1941 г. под ръководството на Хитлер, с когото папата подписа конкордат (споразумение) за принципите на сътрудничество през 1933 г. Този патриарх влезе в историята като „папата на Хитлер“.    
image




единството на нацистите с Ватикана, целите са едни и същи Папата може ... За да разберете стремежите на светите отци на католическата църква, ще цитирам няколко откъса от сегашната църковна догма за непогрешимостта на папата (връзка към пълния текст на малко омекотена версия от 1870 г.):   „Папата е овластен да създава истина от неистината, мощен е срещу истината, без истината и въпреки истината, да прави каквото иска.   Ако папата беше завел милиони хора със себе си в ада, никой от тях нямаше да има право да го попита: Отец свет,и защо правиш това? Папата е безпогрешен като Бог и може да прави каквото Бог прави.   Силата на папата няма мярка и граници. Който отрича суверенитета и върховенството на папата, греши срещу Светия Дух и е еретик.   Папата има властта да взема и разпределя империи, царства, княжества и цялото имущество.   Бог е поставил всички закони във властта на папата, а самият папа е над всички закони. Папата има всичко над всичко и може всичко ... "   Това са само някои скромни откъси от изключително любопитен и поучителен документ, който ви позволява да видите по нов начин силата и задачите на католическата църква. Отново обръщам вашето внимание на факта, че имаме пред себе си омекотена и съкратена версия на оригиналната Догма, която след това даде право на папата да посочи на управляващите династии и да върши ВСЯКАКЪВ бизнес.     атака на кавалерия на кръстоносци Убийте всички! Официалната история ни дава информация за 9 кръстоносни похода в Близкия изток и по някаква причина отделно разглежда останалите кръстоносни походи. Тоест, кампаниите са срещу мюсюлмани, в защита на Гроба Господен, и между тях „в най-широкия смисъл“ и религиозни войни на католиците срещу всяка друга Вяра и врагове на Ватикана. Друга лъжа.   На събора в Клермонт през 1095 г. папа Урбан II призовава йерарсите на църквата и светския елит да накажат неверните езичници и еретици, сред които вижда и славяните. Без да се двоумят нито минута, много зашиха кръстове на раменете си (оттук и името „кръстоносци“) и потеглиха.   Първият кръстоносен поход от 1096 г. вдъхновява мнозина. Светското и църковно благородство настоява за продължаване на грабежите и ненаказаното насилие. В крайна сметка, папата, със специална була к за ВСИЧКИ участници, прости на ВСЕКИ греховете, извършени по време на кампанията. Никой не се сдържаше ...   Идеологията на кръстоносните походи е най-добре изразена от папския легат (официален представител) Арнолд Амалрик по време на албигойския кръстоносен поход. Когато един от военните командири попита как може да различи добрите католици от еретиците, легатът честно отговори: "Убийте всички, Господ ще разпознае своите!"


image



Приоритети на Ватикана. Зверствата, извършени от кръстоносците, заслужават отделно описание, но поради цензурата е невъзможно да се направи това напълно. Насилие над жени и мъже, независимо от религията, изтезанията, садизма по отношение на затворници и деца. Неизвестната маниакална жестокост е постоянен спътник на тези експедиции.   Забравете образа на благороден рицар с горящи очи, създаден от Холивуд, забравете го веднъж завинаги! Убийци, садисти и перверзници, цели армии морални чудовища нападнаха  земите на славяните. Широката общественост не е наясно, но католиците отиват при славяни и руси много по-често и с армии, неизмеримо по-големи от тези за  мюсюлманите.   Всъщност е разбираемо, тъй като католиците-кръстоносци имаха за цел не да християнизират, а да унищожат славяните и русите, да ги изтрият от историята (между другото, те нямаха такива планове по отношение на мюсюлманите). Изберете най-богатите земи и ресурси, населете техните територии със своите колонисти и асимилирайте оцелелите и ги превърнете в роби.  
image



Не, не, не си мислете, че глупаво пренаписвам плановете на Адолф Хитлер по земите на СССР! Точно това са правили германските, датските и шведските кръстоносци на териториите, завладени от славяните, това им е позволил папата и освен това им е заповядал да действат по този начин. Така че Хитлер имаше от кого да копира ...
Великая Евразия



Гласувай:
6



1. germantiger - НЕВЕЖЕСТВО И РУСКИ ЛЪЖИ - ри...
16.05.2021 16:17
НЕВЕЖЕСТВО И РУСКИ ЛЪЖИ

- рицарите в постинга не са тевтонци по инсигнии и "униформа" или екипировка въобще

- кръстоносни походи на шведи и датчани срещу славяни никога не е имало

- тевтонския орден е повикан от ПОЛЯЦИТЕ и се бори срещу прусите, които са балти

- прусите балти не са славяни въобще, нещо повече - славяните поляци са врагове и убийци на прусите преди тевтонския дойде орден
цитирай
2. radostinalassa - Не гледай снимките
16.05.2021 17:12
Факт е , че католиците са твърде алчни и затова свещениците нямат право да се женят, за да получи Ватикана имотите им като умрат.
визя ли черепите и кокалите във френските катакомби? Хиляди кости, които са били сварени и изядени. Когато настанел глад на Запад, папата свиквал кръстоносен поход, за да ги нахрани. А на север са живеели богати славяни, под носа им. Какво друго им трябва?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13126771
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години