Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
18.05.2011 07:50 - Тъмните сили отново изпреварват (хората) - Маслов 17.05.2011
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1494 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.05.2011 11:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1. Забележете как се изостря борбата за правото да се управлява Съ-Знанието на хората и колко забележима е станала активността на Тъмните сили, съсредоточени върху разрушаването на всякакви усилия на хората по формирането на новото Съ-Знание – Съ-Знанието на човека на Светлината (СъТвореца)!

2. Сега вече би трябвало да ви е пределно ясно, че свободният човек имащ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, никога няма да може да се отклони от пътя на САМОусъвършенстването! Затова всичко тъмно, което има у хората, ще се бори до край, за да застави човека да отстъпи от истинния си път, от пътя на постигане на Истината, от постигането на Бога, защото човекът постигнал Бога, сам той е Бог, а това означава – ‘АЗ СЪМ’ съвършенство!

3. Вие си спомняте, Аз съм ви говорил за това и не просто съм ви говорил, а съм заострял вашето внимание върху това, че само СЪВЪРШЕНОТО Съ-Знание няма Дуалност и такова Съ-Знание е ‘АЗ СЪМ’ АБСОЛЮТ – е висша Първолюбов и Мъдрост на Началото на Началата!

4. Аз мисля, че също ви говорих и за това, че борбата за Съ-Знанието на човека вътре в самия човек все повече ще се изостря и колкото по-близо е датата на Квантовия преход, толкова тази борба ще става все по остра и вътре, и извън човека. Затова опитите на Тъмните сили да се консолидират единствено потвърждават този факт, че Съ-Знанието на хората започва да се Пречиства, а самите хора съвсем неочаквано започват да се „събуждат” Духовно, за да защитават, макар и все още само наченките, но вече на Божествената СВЕТЛИНА!

5. Тъмата обаче, не само че не дреме, тя започва и да проявява забележителна дейност, сплотявайки своите редове – редовете на безсъвестния Мамон, тоест на откровената лъжа и духовното блудство. Хората ще трябва да се подготвят за това, че тях много скоро ще започнат да ги купуват (и това за хората ще бъде поредният изпит за Вяра) по „пълна програма”, тъй като днес, така както никога до сега, парите са се сплотили против Божията Светлина.

6. Сега нека да погледнем, какво има в тях и какво има в хората на Вярата. В тях разбира се има пари, има „златния телец” на Мамона, но в това няма никакво бъдеще, тъй като Мамонът и хората на Мамона не представляват за Мен никакъв интерес! Вие вече трябва да знаете и да разбирате, че в бъдещето и по-точно казано – в Шестото слънце, пари няма да има, така както няма да има и Мамони, защото и едното, и другото представлява нискочестотна част от Пространството на Петата раса, тоест част от миналото!

 7. А какво има във вас, хората на Вярата? Преди всичко във вас има Знанията на Твореца и има ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ да Ги (Знанията) употребите за благото за усъвършенстване на собственото ви Съ-Знание, тоест за адаптацията към новите Монади на Твореца. А точно това е и вече БЪДЕЩЕТО на Шестата раса!

8. Повярвайте Ми, не парите и не Мамонът са КЛЮЧЪТ за успешното вземане на Изпита по Квантов преход – единствено ВЯРАТА, ПЪРВОЛЮБОВТА и МЪДРОСТТА дават на човека ПРАВОТО да пристъпи в Пространството на Шестата раса – расата на Божествената Светлина!

9. Спомнете си Старозаветните писания: „по лесно камила ще премине през иглено ухо, отколкото богатият да попадне в Рая”! Длъжен съм да ви кажа, че ИСТИНАТА си е ИСТИНА през всички времена и ако човекът би могъл да промени религиозните ритуали (обреди), приспособявайки ги към религиите на живота, то Божията ИСТИНА не се променя никога, както и да са се опитвали хората да изместят Твореца от пиедестала на ПРАВДАТА и ИСТИНАТА!

10. Затова съм длъжен да ви кажа, че колкото и да се стараят Тъмните сили в Русия или в света, дори и отчитайки това, че златото в тях е далеч повече отколкото във всички останали, събрани заедно (под Моите Знамена) обикновени „малки” хора, ПОБЕДАТА, все едно, ще бъде за СВЕТЛИНАТА, защото „малките” хора без пари носят в своето сърце много по-ценно за Мен „злато”, и това е златото на Вярата, златото на Първолюбовта и златото на натрупаната Мъдрост – всичко това, което винаги побеждава тъмнината на религиозното невежество и духовното блудство.

11. Но във всички случаи аз съм длъжен да ви предупредя (а и вие сами може да почувствате това), че против СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА СВОБОДНИЯ („малкия”) човек е задействано цялото злато на света, способно (както им се струва на Тъмните) да купят слабите Души на хората и по този начин Тъмните, без сами да разбират, могат да произнесат и за себе си и за цялото човечество смъртна присъда!

12. Засега обаче „малките” хора на Русия все още безметежно спят, шабаш (по съботите-бел.прев.) Тъмните сили ще пеят песента на победата, и „докато петлите не са пропели на разсъмването на Духовното пробуждане”, някои от хората още няколко пъти ще се откажат от Мен, от вашия Творец!

13. Пробуждането все пак неотменимо се приближава и ще бъде много жалко, когато някои хора ще подменят своето бъдеще за няколко минутно послание и златото (въобще не вечно) на Мамона, защото Аз ви говорих, че Новият Свят на високите вибрации няма да приеме нискочестотните „опашки” на Петата раса!

14. Нискочестотната Пета раса във всички случаи остава в миналото и вашето тяло от седем нива просто (еволюционно) ще премине на следващото енергийно ниво, използвайки в качеството му на защитна обвивка на вечната ви Душа – Астралния план!

15. Това, че Тъмните сили са решили толкова ускорено да се обединят, наричайки се или среда, или десни, единствено потвърждава не само реалния факт на значителното Преображение на Пространството, но и Преображението на Съ-Знанието на „малкия” човек, тоест само увеличава съпротивлението на нискочестотната съставяща на вашия Плътен план – Тъмнината!

16. На Тъмните сили ще се наложи да се преборят със Светлината за последен път и тази последна битка ще бъде най-сложната за всички хора и особено за тези хора, Съ-Знанието на които все още не е укрепнало и не се е издигнало до нивото на СъТворец, защото хората винаги са били и ще бъдат предмет и основна цел на тази битка.

17. Мога да го кажа простичко: консолидацията на Тъмните сили в определен смисъл представлява за всички хора репетиция за Квантовия преход, тъй като съблазните от Мамона ще бъдат толкова много, а вас ще ви купуват толкова нагло и открито, че този Изпит ще могат да го издържат далеч не всички, дори и сред „малките” хора!

18. Да спаси хората на Вяратаще може само КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ и други „спасителни пояси” за вашия Народ, а и въобще за цялото човечество, Аз повече не виждам!

19. Погледнете как се сблъскват една с друга в своето последно противопоставяне силите на Прогреса и регреса, и това Историческо противопоставяне не само окончателно ще раздели хората на вашия Народ на хора на Вярата и НЕВЕРИЕТО, но и окончателно ще реши съдбата на човечеството! И всичко това ще стане в най-скоро време!

20. Аз нали ви предупреждавах, че тази есен Аз ще зная точно, събудила ли се е Русия и готова ли е Тя да поеме най-Тежкия КРЪСТ на Духовен Водач на човечеството! Повярвайте Ми, за вас не 2012 година, а есента на тази година ще бъде решаваща и ще даде отговор, по какъв път ще тръгне Русия, а това означава и по какъв път ще тръгне цялото човечество на Планетата.

21. В тази Историческа битка между Светлината и Тъмнината не може да има компромиси, тъй като всякакви отстъпки на Мамона са смърт – Аз сега въобще вече не ви говоря за упадък на нравите и морала, а ви говоря за необходимостта за адаптация на хората към новите, високочестотни портали от енергия от Космоса, които вече постъпват във вашата Галактика!

22.  Аз искам хората да разберат, че всякакви послания и благи обещания на Тъмните сили е техният опит да откъснат хората от Бога, което означава, да доведат хората до Духовна смърт!

23. Аз още веднъж искам да ви кажа, че независимо от вашето многообразие от проявления, на Тънкия план вие още от самото начало сте били и сте ЕДИННО ДУХОВНО (въобще не физическо) ЦЯЛО, което и се явява отличителна черта на хората на Вярата, защото само ‘ТЕ СА’ частици на Твореца, творящи САМИЯ ТВОРЕЦ!

24. Затова противопоставяйки се на Тъмните сили, събрали в своите ръце всичкото злато на света, „малките” хора, проявявайки Духовно Единство могат, а и просто са задължени да покажат на ВСИЧКИ хора на Планетата ( и разбира се и на самите себе си) че за тях ПЪРВООСНОВА СЕ ЯВЯВА Светият Дух и Божествената Светлина, а не „златната” нискочестотна Тъмнина!

25. Човекът, във всяко едно негово проявление винаги е имал и има ПРАВО на свободен избор и този избор е предопределял пътя и съдбата на човека във всички планове, тоест и неговата Карма, но най-вече – неговия път към Бога!

26. Този избор на човека никой не го е отменял, затова срещу активността на Тъмните сили хората просто са задължени да направят ответен ход или ответна стъпка, и те трябва да прозвучат като МОЛИТВА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ.

27. Нищо друго няма вече за хората на Вярата, а и не може да има, защото хората – „малките” хора – вече са на границата, разделяща Пространството на „ДО” и „СЛЕД ТОВА” .

28. Тъмните сили през цялото време се опитват да подтикнат хората към тази граница и сега хората на Светлината са длъжни да направят ответната стъпка, и тази стъпка трябва да бъде стъпка на Божествената Светлина поваляща Тъмнината!

29. Най-главното – хората трябва да разбират, че Тъмнината която, както на някои им се струва, че побеждава Светлината, има своите корени в хората на НЕВЕРИЕТО и процъфтява само поради тяхното Духовно невежество и отсъствие на каквото и да е желание (послание) към САМОусъвършенстване!

30. Повярвайте на своя Творец: никаква Тъмнина не може да има в човека, ако в него е жива само ВЯРАТА, Първолюбовта и Мъдростта на СъТвореца!

Откровения

http://www.otkrovenia-bg.info/

17 май 2011 ( 2011)



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417888
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930