Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2019 09:43 - Грандиозно факелно шествие в Ловеч
Автор: lubomir33 Категория: Новини   
Прочетен: 2102 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 21.02.2019 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

image

image

България е жива!
Все още има надежда за Ловеч!

Уважаеми съграждани ловчанци, скъпи сънародници от близо и далеч,

През изминалата вечер всички заедно доказахме, че ние българите можем да бъдем обединени и че България има своето бъдеще!

Снощи, за шеста поредна година преклонихме глава пред личността и делото на един от най-великите български герои - Васил Иванов Кунчев!

Рекорден брой от над 4500 души излязоха по улиците на Революционната столица, за да се включат в това внушително възпоменание, както подобава за един велик български лъв, какъвто несъмнено е бил нашият Левски!

Всички заедно извървяхме пътя до най-големия паметник на Апостола, в едно добре подредено и дисциплинирано Възпоменателно факелно шествие, след което почетохме паметта на Левски с кратка програма от деца и актьори, без излишни официалности и далеч от лапите на партии, политици и ПиАр!

Обединени от чистотата и идеологията на това гражданско събитие, успешно разпалихме пламъка на историята в очите на малки и големи, за да покажем, че има бъдеще за България и най-вече, че героите никога не умират!

Такива, каквито трябва да бъдем във всеки един ден от годината!

Благодарим на всички, които се включиха в кампанията за набиране на средствата, без която това събитие не би могло да стане реалност и да запази своята гражданска независимост!

Благодарим на екипа от над 160 доброволци, които дадоха всичко от себе си за изпипването на всички детайли по организацията и провеждането на това шествие!

Благодарности на всички професионалисти, които с доброволен труд спомогнаха това възпоменание да бъде още по-внушително и добре организирано!

Благодарим и на всички онези хиляди дечица, ученици, младежи, родители и възрастни хора, които се присъединиха към Възпоменателно факелно шествие в тази февруарска вечер!

Благодарим Ви!
Васил Иванов Кунчев
(1837 - БЕЗКРАЙНОСТ)
#146годиниБЕЗСМЪРТИЕ

Да живее България!

---

снимки: Пламен Ликьов, Емил Христов, Светослав Славчев

*За съжаление нито една българска телевизия не излъчи това събитие!

От https://www.facebook.com/Lovchantsi



Гласувай:
1



1. shtaparov - Браво,поздравления!
21.02.2019 11:52
Браво,поздравления!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378487
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив