Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2011 12:15 - За сектите, циганите и......евреите
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 7441 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 29.03.2013 17:56


Заедно за Израел

image
Сърфирайки из интернет преди няколко дни, попаднах на сайт, който до голяма степен показва кой всъщност стои зад голяма част от сектите заливащи България и света. Става дума за сайта на сектата на ромският проповедник Илия Панов където съвсем ясно се виждат спонсорите му: “ Ние като църквата трябва да се молим за Израел да познае Исус, като Христос. 
Ние трябва да бъдем приятели на Израел във всичко - в страданията и в успехите. Църквата е духовният Израел, потомство на Авраам”.
"Тогава Господ каза на Аврама: Излез от отечеството си, измежду рода си и из бащиния си дом, та иди в земята, която ще ти покажа.Ще те направя голям народ; ще те благословя, и ще прославя името ти, и ще бъдеш за благословение. Ще благословя ония, които те благославят, а ще прокълна всеки, който те кълне; и в тебе ще се благославят всички земни племена."
(Бит. 12:1-3)
Следват “изненадващи” разкрития за хигиената на ромите:

“ Много пъти ми се е случвало християни, включително  и служители, да ми разказват разпалено, какво Бог е направил за тях, а  от устата им е излизала неприятна  миризма. Чудел съм се, как да избягам, защото лошият дъх трудно се издържа.

Мислел съм си, че тези хора или не си мият зъбите, или имат развалени зъби. Други миришат на пот, защото не се къпят. Ако невярващи слушат миришещи на лошо хора да им говорят за Бог,те навярно не биха приели благовестието.
Няма  да спестя и неприятният факт, че в много църкви, особено ромските, мирише ужасно. Трябва да влизаш с противогаз вътре – толкова е лоша миризмата. Явно някои християни не обичат да се къпят.

Спорят за религиозни доктрини, а в същото време не поддържат тялото си чисто. Аз се обръщам към тези хора и ги призовавам:
„Моля ви, къпете се по-често, мийте си редовно зъбите, обличайте се прилично и след това мислете за религиозната си доктрина!”.
И накрая потресаващ разказ за страданията на ромите през Втората Световна война и отношението на съвременните германци към тях:
“ Вярвам, че Бог прави нещо в моят народ, както и в нацията на евреите. Години наред аз се чудех, защо дяволът е унищожил чрез Хитлер толкова много роми и евреи.
Защо точно тези два народа? Бог често избира малките неща, простите, отхвърлените, за да засрами големите и високопоставените. Преди години бях с цялото си семейство в една църква в Германия.
И когато те разбраха, че сме роми, пастирът ни помоли да излезем отпред и всички си поискаха прошка от нас – затова, че техните бащи са убили много роми в концлагерите през Втората Световна война. Цялата църква беше паднала на колене и всички плачеха. Аз не предполагах, че по-късно в живота си, ще се срещна с евреи и още по-малко мислех, че ще бъда в Израел”. “ НЕКА СТОИМ ЗАЕДНО КАТО ЦЪРКВА И СЕ МОЛИМ ЗА ИЗРАЕЛ!!!”
Както се казва коментара е излишен.  



Гласувай:
5



1. alchemist - Само две думи:
09.02.2011 12:27
No comment...
цитирай
2. анонимен - Зад всяка секта, както и зад мафията ...
09.02.2011 13:03
Зад всяка секта,както и зад мафията стоят единствено и само евреи... но в сянка!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377962
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив