Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2011 19:25 - Кралете на порното
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 9820 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 25.08.2011 13:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Може би мнозина от вас се чудят кой стои зад огромната порноиндустрия, завладяла Интернет, кабелните телевизии и т.н., генерираща огромни печалби от порядъка на милиарди долари. Естествено както може да се предположи това са старите ни познайници, известни със своята толерантност, гениалност и уважение към различните. Ето една интересна статия разкриваща лицата на главните играчи в този бизнес и отношението им към друговерците.

Еврейските крале на порното

Евреите са пионерите на социално и духовно разрушителната порноиндустрия. Порното е една нелегална индустрия, която отдавна съществува на черния пазар и отдавна има връзки с другите форми на порока и престъпността, включително всички видове проституция. Очевидно е, че тези, които наемат "актьори", които да се снимат в сексуални сцени за печалба, са мега-сводници, ангажирани във вид мега-проституция.

Тази индустрия отдавна се занимава с проституция и това създава определени възможности за изнудване с течение на времето, когато влиятелни личности като политици, бизнесмени и т.н., постепенно попадат в една обширна порочна мрежа. Еврейското господство над порното и свързаните с тях незаконни индустрии, им позволява да изнудват и контролират техните жертви. Но самата порнография има разрушително действие върху цялото общество и особено подрастващото поколение.

След Втората Световна война, в Америка, най-известният порнопродуцент е Рувим Щурман, изобретателят на Пийп-шоуто и наречен "Бил Гейтс на порното” от US News и World Report.

image

Разследван е от американското министерство на правосъдието, при коeто е установено, че през 70-те години, Щурман е един от най-влиятелните порнопродуценти. Той е от Shaker Heights, Охайо (еврейски анклав), известен от години с производството и разпространението на порнография, не само в САЩ, но и в Западна Европа и Азия.
Говори се, че Щурман не просто контролира развлекателната индустрия за възрастни, всъщност той е индустрията.

Друг известен представител от тази индустрия е Ал Голдщайн, издател на списанието "Screw" и главен продуцент на порнофилми в САЩ, който открито заявява:

image

"Единствената причина, че евреите са в порнография е, че ние смятаме, че християнството е губеща кауза. Католицизма също. Ние не вярваме в авторитаризма. Порнографията по този начин се превръща в начин за оскверняване на християнската култура и всъщност тя прониква до самото и сърце . Голдщайн продължава: "Аз вярвам в мен. Аз съм Бог. Бог е вашата нужда да вярвате в някакво супер същество. Аз съм супер същество. Аз съм вашият Бог, да ви призная".

Едва ли евреите са в този бизнес само заради това,все пак става дума за сериозни печалби, но както и да е.

Съвременното въплъщение на Рувим Щурман, бившият еврейски порно “крал” е Стивън Хирш, който е известен като "Доналд Тръмп на порното".

image

Връзката между двамата е бащата на Стив, Фред, който е съакционер на Щурман. Днес Хирш , развива Vivid Entertainment Group и е топ продуцент на "филми за възрастни" в САЩ.

Ето и някои от останалите "крале" в бизнеса - физиономиите им правят коментара излишен.

Сет Варшавски                                         
Мол Варуб

image                       image                                                     

И още  порнопродуценти от същият произход:

Ron Braverman, John Bone, Wesley Emerson, Paul Fishbein, Herbert Feinberg AKA Mickey Fine, Hank Weinstein, Lenny Friedlander, Bobby Hollander, Rubin Gottesman, Fred Hirsch, Steve Hirsch and Marci Hirsch, Paul "Norman" Apstein, Steve Orenstein, Jack Richmond (Legend CEO), Theodore Rothstein, Reuben und David Sturman, Ron Sullivan, Jerome Tanner, Armand Weston, Sam and Mitch Weston (Spinelli), Adam Glasser.

Рон Джереми Хайат

image    image

е порнозвезда участвал в почти 2,000 порнофилма, с прякор "Таралежа". Ключова фигура в порнофилмите и активен застъпник за евентуална им легализация.Чичо му е свързан с еврейския гангстер Бъгси Сийгъл.
Казва, че пиратското порно е "неморално". Хайат, както и много други богати евреи не предпочитат еврейки, а често избират  руси бели жени или азиатки.


Изобщо може да се каже че евреите спокойно и безнаказано се гаврят с белите народи и не само с тях,
проглушавайки ушите на целият свят, че всъщност те са най-толерантният и морален народ, а вечно са 
онеправдани и преследвани.

По материали от jewishfaces.com/porn.html






Гласувай:
13



1. анонимен - Един от многото отровни плодове, на ...
24.08.2011 19:40
Един от многото отровни плодове, на така наречената "демокрация"!!! За бесилото са тези подчовеци!
цитирай
2. allvin - Никак не се учудвам!!!
24.08.2011 21:48
Ето до каква деградация стига човек в съюз със силите на злото!!! Тези ако знаят обаче какво ги очаква,място няма да си намерят на Земята!!!
цитирай
3. get - - Не е ли актуално това казано преди две хиляди години ?!
03.09.2011 13:16
allvin написа:
Ето до каква деградация стига човек в съюз със силите на злото!!! Тези ако знаят обаче какво ги очаква,място няма да си намерят на Земята!!!


- Исус казва: „Ваш баща е дяволът и вие желаете да вършите похотите на баща си” (Йоан 8:44).
цитирай
4. nkf - Порнографията е изцяло еврейско ...
21.09.2011 13:02
Порнографията е изцяло еврейско "творение" и бизнес.Без сегрегацията на чандала,духовните тумори и упадък ще се разрастват.
цитирай
5. kenedi - без християнството порнографията ще умре
19.01.2012 02:26
евреите се възползват от това, че християнството което са ни наложили, разкъсва естествените полови връзки между мъже и жени от бялата раса - и затова правят порно филми - всъщност идете на гугъл и напишете - УЖАСНАТА РЕЛИГИЯ материал от 6 части, в който подробно е описано как става това
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378368
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив