Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2011 13:55 - НА ОРЪЖИЕ - РЕЧ НА АМЕРИКАНСКИЯ РЕВОЛЮЦИОНЕР БОБ МАТЮС
Автор: balkanec Категория: Политика   
Прочетен: 4595 Коментари: 2 Гласове:
13

Последна промяна: 26.08.2011 19:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 8 декември 1984 г. американския революционер Боб Матюс е предаден и е обграден от федерални агенти в хижата, където се укрива, на о-в Уидби в самия край на американския северозапад. Той отказва да се предаде жив и се сражава сам срещу стотици агенти на ФБР в продължение на над едно денонощие. Накрая, след като така и не успяват да влязат в къщата, федералните сили я запалват с хеликоптер и го изгарят жив, с оръжие в ръка.

Боб Матюс загива на 31 г. и става мъченик и знаме на американската съпротива. За него се пеят песни, последователите му се увеличават и до ден днешен.

image



А CALL TO ARMS

НА ОРЪЖИЕ

превод: Филиван

Речта е изнесена на конференция на Националния Алианс в Арлингтън, Вирджиния, на 4-ти Септември, 1983 г. Година и няколко месеца по-късно Робърт Матюс е изгорен жив от американските тайни служби на острова Уидби, щата Вашингтон.

image
Национален алианс (САЩ)



"Мои братя, мои сестри! От забулените в мъгла горски долини и планините на Тихоокеанския Северо-запад, ви нося послание за солидарност, повик за действие и настояване за явяване по дълг в нашето настъпление за арийско пробуждане и след това победа.

Сведенията за събуждане бликат от целия Северо-запад измежду потъпканите фермери и земевладелци - класата на хората, най-силно ударени от мръсните лъжливи евреи и тяхната паразитна използваческа система. От създаването на тази нация, фермерът е бил символ на арийското трудолюбие, етика и жив пример за мъжественост.

Всеки път когато си спомня за Първата революция, си припомням вдъхновяващата поема за Конкърд и Лексингтън:

До грубо построения мост, който спря наводнението,
техния флаг се вееше от априлския бриз,
тук в бойна готовност стояха фермерите,
и тук изгърмя изстрелът, който се чу по цял свят.

За съжаление тази поема възхвалява братоубийствен конфликт. Сега мечтая за нова поема - поема описваща днешното време:

От долините и полята връхлетяха Арийските орди,
техния флаг се вееше от априлския бриз,
така дойде арийския фермер,
и изгони евреите завинаги от този свят.


[Публиката аплодира]

Но нека не забравяме, че левантинската напаст осъзнава много добре проблемите и заплахата, която надъханите и ядосани мъже, представляват за тях. За евреите земеделието винаги е било загадка. Те корумпираха градовете. Докато покваряваха градовете - почвата, долините, полята и фермите помагаха на хората да си върнат духовното и телесното здраве. Точно поради тази причина евреите се страхуваха и подозираха арийския фермер. Усетете разликата в телесното и духовното здраве между нас и тях!

Вярвам, че дълбоко в гърдите ни спи семето на расовото пробуждане, семето на
съживяването, семето на яростта, семето на волята за действие. Ние трябва да задействаме американските мъже и да приведем колкото се може повече от тях в нашите редици, за да осигурим победата си.

Задачата няма да е лесна. Сателитните чини никнат като отровни гъби над териториите на земеделците. Електронната еврейщина се прокрадва дори и в домовете на най-отдалечените фермерски семейства. Унищожаващите расата носители са навсякъде. Най-лошото е, че заедно с тях, с общата цел да унищожат Арийския фермер, са се съюзили и почти всички свещеници! От личен опит знам, че в повечето случай единствената съпротива срещу организирането на едно земеделско общество се среща в лицето на градския поп.
Въпреки това железния захват, който църквите имат върху земеделската част на Америка, се разпада на бързи обороти. Той се разпада толкова бързо, защото средностатистическия американски фермер е затънал в дългове. Когато един човек е на път да загуби фермата си, предавана по наследство от неговите деди, която е била източник на неговия поминък, душа и целия му живот - предимно заради еврейската използваческа система - той не намира кой знае колко помирение в думите на попа.

Аз лично съм доста обнадежден от успеха на лидера на Тексаския Клан - Луис Бийм, който той постигна в организирането на земеделците и тираджиите. Той ни показа пътя - сега трябва да последваме примера му и в нашия Алианс. Потенциалът е тук.


image
Луис Бийм

Работейки от базата си в Айдахо, той създаде организацията NOFIT (Национална организация на фермерите и независимите тираджйи). Тяхното мото е "Не изхвърляй работник, изхвърли бюрократ!"

[Смях в залата]

Бийм успя само за няколко месеца да мобилизира хиляди земеделци и тираджйи, с помощта на други като тях.

Наскоро говорих с една млада госпожица, която работи като сервитьорка в една често посещавана спирка за тираджий в Рок Спрингс, Уайоминг. Всеки път когато от NOFIT издадат нов брой на своя вестник, тя получава над 500 екземпляра и до няколко дни всичките свършват. Тя каза, че тираджийте или веднага се записват в организацията или се абонират за вестника!

Режимът във Вашингтон е сериозно притеснен от вълненията сред американските фермери. Вместо да създадат програма за подпомагане на земеделците, те отговарят със зверски демонстрации на сила и репресии. Толкова по-добре за нас.

На 60 мили от Спокейн, Вашингтон, покрай границата на Айдахо се намира обработваемата земя наречена Палоус. Това е една от най-плодородните земи в света.


image
Палоус


По-голямата част е покрита с висококачествена почва, която достига до 18 стъпки дълбочина. Има страхотен климат, удобен за земеделие.


image
Палоус


Въпреки това, приятели, множество земеделци биват изгонени от земите си. Засякох един от тези фермери, наш сънародник на име Рей Смит. Г-н Смит е едър, набит мъж който се самоописва като "Каубой от Снейк Ривър и горд с това".
Г-н Смит е обработвал и живял на земята, на която са живели и работили неговите предци и до скоро е смятал да я остави на своя син и да продължи традицията. За съжаление обаче мечтите му са били потъпкани, когато изведнъж загубил всичките си над 2000 акра земя, който са били поминъка му и бъдещия поминък на сина му.


image
Ферма в Палоус



Г-н Смит ми описа подробно какво се е случило и когато го попитах какво го е довело до това мизерно положение, той отговори: "ЕВРЕИН! ЕВРЕИН! ЕВРЕИН!". Той не просто каза "ЕВРЕИН", а ми изкрещя "ЕВРЕИН!". Дори и съседите му изкрещяха "ЕВРЕИН!".
И как отговори системата? С хеликоптер, булдозер, СУАТ-отряди (спец-части) от цял Вашингтон и над 60 тежко въоръжени полицаи, който да изведат г-н Смит от фермата му.
Както може би и сами се досещате, сега г-н Смит и съседите му са членове на NOFIT. Сега той обикаля щатите Айдахо, Вашингтон и Орегон и разправя навсякъде за евреите и раздава копия на Протоколите на Ционските мъдреци. Този човек ни трябва в нашия алианс!

Радикализирането на Американското фермерско движение също така протича и в Дакота и Колорадо. Миналата седмица говорих с един от активистите, който от доста време работеше със земеделците в Колорадо. До преди няколко години, същия този човек беше раздал значително количество брошури и четива по тази тема. От неговия труд, малко след началото на акцията му, се е родила анти-еврейска, про-бяла земеделска освободителна армия. Това доста стресира федералните. Същия този човек ми даде копия от вестника Приморс енд Кетълмен газет. Един наистина добър вестник, с добро разпространение който е насочен към нуждите и интересите на земеделците.
Любопитното в този вестник, в този брой, е страхотната статия на тема "Протоколите на Ционските Мъдреци". В този брой има цяла страница с мотивация за анти-еврейска, про-бяла организация. Евреите оказват сериозен натиск над вестника и сигурно скоро ще поддаде, но семената бяха засети.

И така, приятели - вече ви информирах на кратко за потенциала на нашето движение, който лежи в земеделските общества из страната. Ние трябва... наш дълг е да се възползваме от постоянно влошаващите се условия на живот на  Американските земеделци. Съдбата на всички бели мъже, жени и деца на тази планета, зависи от всички нас в тази зала, днес.
От всички бели расови организации в тази държава, само и единствено Алиансът има нужния потенциал да донесе победа. Чрез Алианса ние ще постигнем спасението на цялата раса - тук няма място за провал. Затова нека не само говорим, но и да живеем с расовата икономика. В Металин Фолс, ние не само сме яли, дишали и спели - ние сме расли като едно цяло.

Вече скъсахме веригите на на еврейското мислене! Тук знаем истинското значение на думата "мое", а именно "наше" - на нашата раса, съставена от нашите хора. Десет сърца биещи заедно като едно. Сто сърца биещи като едно. Десет хиляди сърца туптят като едно! Ние сме родени да се борим и да загинем и да продължим потока на нашата кръв в бъдещите поколения. От тук нататък вървим напред и само напред, към далечните звезди - над калта, черната, жълтата и кафявата кал.
Сънародници, дългът ни зове. Бъдещето е сега. Ако до един месец не сте се отдали напълно на алианса и на отговорностите идващи с това, то тогава вие всъщност сте предали не само расата си, но и самите себе си. Затова - станете като истински мъже! Станете и изгонете врага дълбоко в морето!
Станете като мъже и се закълнете във вярност пред погледите нашите деди, че ще си върнете това което те са открили, разкрили, завладели, заселили, застроили и за което са умрели!
Сънародници, обърнете се към звездите и обявете, какво ни чака.
В Металин Фолс имаме една поговорка: "Никога поражение, винаги победа!"

Благодаря ви!"

[Публиката аплодира]





image




Писмо към свободната преса от Боб Матюс

Напуснах Аризона и бунта срещу данъците, когато бях на 20. Напуснах не защото ме беше страх от данъчните или защото бях сломен от тяхната тирания, а защото бях отвратен от американците. Тогава, както и сега, те бяха деградирали в най-страхливите, овце-подобни, безгръбначни дегенерати, който някога са ходили на тази планета.
Надявах се да започна нов живот и се отправих към щата Вашингтон, но управляващите имаха други планове за мен. След като научих за сериозния им нелегален опит да ме уволнят, им написах писмо до офиса им в Сиатъл и им казах, да ме оставят на мира или ще отговоря по доста вреден за някой агенти начин. (Скоро след това започнаха малко от малко да ми отпускат каиша.)

Скоро след като се ожених, се поотпуснах и започнах да се занимавам със земята си и с четене. В последствие четенето ми се превърна в мания. Изчитах том след том на теми като история, икономика и политика. Много ме впечатлиха книгите на Спенглър "Упадъкът на Запада" и "На къде западняко?". Също така се записах на доста семинари, обсъждащи проблемите на бялата част от Америка, предимно на тези който се занимаваха с постоянно намаляващата бройка на белите хора у нас. Познанията ми по история, събудиха в мен, отдавна заспалите чувства на расова гордост и самоосъзнаване.

Колкото по-силна ставаше любовта ми към хората, толкова повече намразвах тези който се отпиваха да унищожат расата ми, наследството ми и да почернят живота на децата ми.
Когато синът ми се роди, осъзнах, че бялата Америка, именно цялата ми раса, бяха на път към сигурна смърт, ако не се изправим и не обърнем потока на нещата. Колкото повече обичах сина си, толкова по-добре осъзнавах, че когато той стигне до моята възраст, ще е чужденец в собствената си държава, рус и синеок бял мъж, насред държава населена предимно от черни, мексиканци, мулати и азиатци. Бъдещето ми се струваше все по черно с всеки изминал ден.
Тогава, разбрах, че това се случва неслучайно. Разбрах че съществува малка групичка от чужденци, която работи денонощно, за да може това да се случи. Разбрах, че тази пасмина от унищожители на културата държат със железен юмрук едновременно и всичките големи политически партии, конгреса, медиите, издателските къщи и по голямата част от християнските представители в държавата, въпреки, че се кланят на религия напълно противоположна на християнството.

Тези са същите хора, за който бившия сенатор Уилям Фулбрайт и починалия генерал Браун се опитваха да ни предупредят. Хенри Форд и Линдбърг също се опитаха посмъртно да ни предупредят. Ако бях по-наблюдателен, бъдещето на синът ми щеше да е по светло.
Като бял човек, нямам друг избор, освен да се изправя и да тръгна на война срещу тях.

Превод: Филиван




БОБ МАТЮС - ГЕРОЙ НА АМЕРИКАНСКАТА СЪПРОТИВА (1953-1984)

Балада за американския революционер Боб Матюс














Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nkf - ". . . измежду потъпканите ...
27.08.2011 14:50
"...измежду потъпканите фермери и земевладелци - класата на хората, най-силно ударени от мръсните лъжливи евреи и тяхната паразитна използваческа система..." За паразита земеделието винаги е било не само неразбираемо,но и противно,органически противно.Той-левантинецът,бил грък,еврейн,както разбира се и циганин ненавиждат земеделието, ненавиждат и земеделеца,селянина.Не е случайно,че комунистите унищожаваха селото и селячеството,че те превърнаха всичко свързано със селото в обида.Обаче селото и селячеството са ненавистни и за либералдемократчетата.Аристокрацията(истинската аристокрация,а не малоумната ЕтЕлЕгЕнция) и селячеството са двата главни стълба на арийската раса (третият е вярата Христова).Аристокрацията вече е унищожена ,деградирана или изцяло подчинена,тоест този стълб е съборен; селото почти също е унищожено.Може би само в САЩ е останало, донякъде силно селячество в лицето на фермерите.Така че и този стълб е почти съборен.Колкото се отнася до вярата,то официалните църкви са превзети и подчинени,особено православните.Затова, не без основание,може да се каже,че момента е преломен.
цитирай
2. анонимен - 14-те Акта на Съпротива.
06.11.2011 16:40
14-те Акта на Съпротива*.

1-Погледете фактите.
Ние трябва да признаем и приемем лично, че единствения начин да оцелеем като раса е да се противопоставим на нашите врагове, чийто творение и лице е Системата, която ни е поробила и ни унищожава безмилостно. След това, трябва да решим, каква ще е нашата роля и участие в Съпротивата ни. Използвайте вашите специфични знания, таланти и опит, за да помогнете да поведем нашата раса кам победата и оцеляването ни!

2-Живейте "Бяло".
Oпитайте да живеете в хармония с Природата и нейните закони. Откажете да кооперирате със Системата във всички аспекти на живота си. Не подхранвайте Системата, оттеглете се от нея. Отказвайте вашата помощ на врага ни, като за целта се ориентирате към тотално само-задоволяване. Култивирайте, консумирайте и продавайте вашата лична продукция. Купувайте от пазарите на производителите, практикувайте натурална размяна и градинска продажба. Избягвайте да плащате данъци, да взимате кредити и да играете хазартни игри.

3-Отбранявайте се.
Белите хора, и преди всичко нашите жени и деца са уязвими на атаки. Пазете себе си и вашите близки! Не бъдете лесни мишени. Снабдете се с оръжия за самотбрана и се научете да ги използвате. Носете нож със законен размер. Вземете куче пазач или инсталирайте алармена система в дома си. Взимайте уроци по самоoтбрана.

4- Въоръжавайте се.
За сега все още имаме някакви относителни права да притежаваме законно огнестрелни оръжия, за лов, за спорт, за охрана и самоотбрана... Възползвайте се от тази относителна свобода, колкото и както можете. Екипирайте се със законни оръжия, за да защитаватe себе си, семейството и дома си, когато това се наложи. Ако ви е възможно, изкарайте си разрешително за носене на дискретно оръжие(пистолет).

5-Бъдете подготвени...
Всички расово осъзнати, бели активисти и техните семейства, трябва да бъдат готови при спешни ситуации, за евакуация извън техните домове, ако живеят в градове. Трябва да съхраняват достатъчен резерв, минимум за две седмици-на човек, от храна, вода, топли дрехи, както и гориво, оръжие и муниции, медикаменти и сечива.

6-Влезте във форма.
Бялата красота, е показател и за Бялата сила и расова чистота. Днес медиите и Холивуд обожават да представят нашата раса като губеща. Оровергавайте неуморно тези гнусни и нечистоплътни инсинуации, бълвани от копелета журналисти и кинoматографи, жалки лакеи на Системата. Спортувайте, контролирайте теглото и вншния си вид! Бъдете стройни и здрави. Желаете или не, вие представяте нашата раса. Не злоупотребявайте с алкохола и не докосвайте наркотици! Всички знаем че това винаги е било приоритет и запазена марка на анархисти, либерали и всякаква подобна дегенератска, мулти-култи, лява измет. Нека си останат техни и за в бъдеще!
Направете така, че вашия външен вид да е винаги чист и спретнат. Излъчването ви да вдъхва респект и сигурност!

7-Правете повече деца.
Белите хора представляват по-малко от 8% от световното население. Ние ще бъдем тотално смазани и асимилирани ако не обърнем тази демографска тенденция. Милиони от нашите хора, могат да имат повече деца, ако преразгледат трезво и далновидно своите приоритети в живота. Всяко ново, бяло раждане на дете е една победа за расата ни. Не се поддавайте на отровната, мултикултурна пропаганда и манипулации на Системата, и не се смесвайте с другите раси!

8-Училището у дома.
Много бели родители твърдят, че не могат да си позволят училище за децата си в домовете си. Истината е, че те не могат да си позволят да не го правят и не желаят да излезнат извън стандартите и релсите на Cистемата. Ние не можем и не трябва повече да губим, и разлагаме нашите деца и младежи чрез анти-бялото промиване на мозъците им в обществените и частни учебни заведения, подчинени, официално признати и толерирани от Системата. Направете всичко каквото трябва, за да образовате децата си вие, и в къщи!

9-Пасивен саботаж.
Всяко малко действие, което спомага за дeстабилизирането и дискредитирането на Системата е добре дошло ! Небето е безгранично... Бъдете креативни. Иползвайте бялата си интелигентност и изобретателност. Действайте чрез импровизирани актове, винаги когато ви падне сгоден случай. Варирайте често с местата и методите. Не разказвайте на никого за това, което сте намислили или сторили вече. В случай на вербална анкета против волята ви, от страна на репресивните органи на Системата, никога не забравяйте да иползвате стратегията: "Нямам какво да кажа" или "не мога да си спомня". Това поведение е абсолютно законно, препоръчително и ефикасно. Независимо от заплхите, манипулациите, малките хитрини и капаните на копоите, никога и нищо не им казвайте и нищо не подписвайте, за да не навредите на себе си и на други. Оставете ги сами, всичко да намрят и докажат в съда.



10-Изтегляйте безплатно музиката си.
Интернет днес, е причината за огромни загуби на власт, влияние и парични печалби за нашите врагове в света на представленията. Споделянето на онлайн файлове подлудява анти-бялата, музикална и кино индустрия. Изтеглете безплатно необходимите ви програми и споделяйте на воля всичката музика и файлове, които желаете, без да правите излишни разходи.

11-Бъдете медия.
Престанете да се оплаквате от медиите, превърнете се сами в медия, изразяваща вашия светоглед и ориентации. Интернет е иделен инструмент за това. Започнете с отказ да подкрепяте и стимулирате официалните медии и преса. Бойкотирайте ги, анулирайте всичките си абонаменти за вестници, списания и кабелни TV пакети. Не купувайте и не консултирайте онлайн, всеички тези масови, новинарски издания, които са в служба на Системата. Спрете окончатално да гледате телевизия. Вместо да плащате на евреите за гледането на филми, използвайте Интернет.

12-Подкрепяйте борците за Бялата свобода и победа!
Много от нашите най-всеотдайни борци са затворени в гулазите на Системата. Тези смели мъже и жени са пожертвали собствената си свобода заради всички нас. Покажете на нашите другари, че оценявате техните усилия и саможертва!

13-Не на демократичния вот и на Хуманитаризма.
Престанете окончателно да бъдете съучастници и да легитимизирате съществуването на Системата, чрез участеито ви във всички тези фарсове, наречени избори. Това не е, и никога не е бил нашия път в борбата за съществуване, оцеляване и победа. И това вече нееднократно е доказано в историята, с изключение на много специфичната и рядка ситуация през 1932-ра година в Германия. Бойкотирайте всички видове хуманитарни, благотворителни и солидаристки акции, организирани от Системата и масово пропагандирани от официалните медии! Бъдете сигурни, че съвсем малка част от даренията ви, ако ги направите, ще отидат при истински нуждаещите се. Както винаги е било, от нещастието, добросърдечието и наивноста на другите хора, се облагодетелстват само обичaйните заподозрени, онова номадско племенце и слугите му.

14-Вълк-Единак.
Престанете да прахосвате напразно енергията, времето, здравето и парите си за всички онези псевдо-активистки, националистически и патриотични организации, политически патрии и техните медии, чийто основна дейност се ограничава и акцентира само върху демагогски, медийни дискусии и публикации, конференции, срещи, манифестации, подписки, интернет активност чрез сайтове и форуми, участия в демократични избори и прочие легална и безобидна дейност. С всичко това тези организации са абсолютно безопасни, зависими и дори полезни за Системата. Истинската и основна цел на този тип формации е да трансформира нашата борба в рентабилно и печелившо предприятие, но също така и да контролират, канализират, модерират и дори да задушават ентусиазма и действията на автентичните, мотивирани и будни, бели активисти за съпротива. В тези организации, имате най-голям шанс да бъдете в директен, личен контакт с консерватори-популисти и конформисти-буржоа, ревностни противници на директното действие и тоталната съпротива, водени от слепия си страх да не нарушат или загубят материалния си комфорт и жизнен стандарт, които им е предоставила Системата. Също така е сигурно, че този тип организации са инфилтрирани и много често дори саздадени от агенти на Системата. Нека не забравяме, че във всеки вид съпротива и революция, действието и саможертвата са решаващи за крайната победа, а не само думите и имената. Действайте чрез стратегията на млки клетки съставени от 3-мa до 5-мa членове, или като вълк-единак, който няма нищо за губене! Само така ще сътворим истински кошмар за Системата.

Борислав Прангов
http://www.boris-prangov-art.eu/

*Вдъхновено от:
http://www.northwesthomeland.org/action.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: balkanec
Категория: Новини
Прочетен: 2629498
Постинги: 137
Коментари: 1647
Гласове: 3143
Архив