Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 11:24 - Излизай!
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2198 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Призив от сайта bg.altermedia.info особено актуален днес.               

Излизай!

Сега. Навън. На улицата. Покажи се. Протестирай. Не се обяснявай и оправдавай и не се крий. Не теоретизирай кое има и кое няма смисъл. Дойде му времето. Искай си правото на труд, искай си качеството на живот, искай си европейската заплата… Попитай къде отиват социалните и здравните ти осигуровки.

Поискай ги от тези, които ти ги откраднаха, заедно със спестяванията на баща ти и пенсията на дядо ти. Поискай ги от тези, които оставиха циганите да правят, каквото си искат, където и както си искат. От тези, които оставиха държавата да гние и да се разпада на анклави и улици-граници. Тези, които целуваха задника на един циганин, осъждан криминален престъпник, и го наричаха „цар”.

Поискай им сметка. От мазните полит-лицемери, които те управляват, оправдавайки политическата си импотентност, корумпираност и безидейност с папата, с арменския поп, с Европейския съюз. От клакьорските и слугински обслужващи медии, които наричат първата проява на истинско гражданско общество „вандалски погром, извършен от пияни и дрогирани лумпени”. А предумишленото убийство на 19 годишно българче, извършено от самозабравили се цигани, наричат „нелеп инцидент”.

От тези, които ведро ухилени, откриват предизборните си кампании с балони, кюфтета и циркови номера, докато държавата гори, разтърсена от дълбок социален и етнически сблъсък. От липсата на справедливост и държава в циганския катун. От липсата на закон и полицаи, когато трябва да се пази имота на българина. Попитай ги бил ли е криминално-проявеният Рашков „спонсор“ на МВР ? От отговора ще разбереш поне една от причините поради, които същия криминално-проявен Рашков ( известен сред някой обслужващо-лизачески, псевдо-медии като „цар“ ) е бил недосегаем. И за данъчните и за полицията. И спокойно е наричал съгражданите си българи – „гяури“.

Другата причина разбира се, вероятно е подозрението, че въпросният Рашков е давал пари на различни партии и лидерите им. Интересно е да попиташ за пълния списък на облажилите се.

Поискай сметката от продуцентите на тъпото „реалити” шоу, наречено „обществено-политически живот”. Което плащаш с данъците си. Или с остатъка от тях, който не отива за социални, детски и прочее „помощи”, чрез които издържаш невписаните си съграждани от цигански произход.

Питай защо циганите в Столипиново размахват автомати. От кого са ги взели.

Днес младите българи са на улицата. Тези, които ги е грижа, тези, които ще останат да живеят тук. Тези на които им стиска.

Поздрави тези момчета. В Катуница, София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен.

Тези които доказаха и показаха, че нацията е жива. Че нацията се съпротивлява.

 

Подкрепи ги.

И не вярвай на глупостите, че протестите били опорочени и не това бил начина.





Гласувай:
5



1. анонимен - Няма нужда да се насаажда етническа ...
29.09.2011 17:35
Няма нужда да се насаажда етническа омраза за да види човек ,че законите на България явно не важат за циганите.Това е от много години ,но на държавниците не им се занимава с това.Те са прекалено заети със себе си и своите интереси.И няма нужда да ни плашат с изолация заради свободното ни изразяване на гражданска позиция,защото беше крайно време някой да не се стахува пък било и наречен с различни имена.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378473
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив