Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 12:08 - Властта срещу народа
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2357 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 19.05.2014 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Винаги когато някой циганин или цигани извършат някакво престъпление, така наречените институции и особено полицията започват да повтарят едни и същи глупости като съвсем целенасочено изместват проблемите с циганската престъпност, опитват се да ги омаловажат и скрият, като по този начин си мислят че са ги решили, но според мен жестоко се лъжат.   В този хор се включват разбира се и медиите /особено btv / повтаряйки същите лъжи.

  Кои са тези лъжи и манипулации:

  1. Проблема е криминален, а не етнически.

Цигани и българи си живеят в мир и спокойствие и само такива като Рашков създават проблеми от време на време, но ние ще ги решим.
  Истината е че българският народ е подложен на геноцид от циганите години наред, навсякъде в страната и то с мълчаливото съдействие на измислената ни „държава”. Може да се напише цяла книга за циганските престъпления, но не това е целта ми.

Оправданията на „родната полиция”  че нямали сили и средства да се справят с тези проблеми са пълни глупости, защото когато стане въпрос да се арестуват справедливо протестиращите българи такива сили и средства моментално се намират.
  И на децата им е ясно че циганската престъпност се толерира на най-високо равнище и трагедията в Катуница само потвърждава тази констатация.
Ето защо сега циганските главатари / Цветелин Кънчев, шефа на мешарето и други / говорят усилено срещу Рашков, защото с глупоста си е на път да им развали далаверата, която те тихомълком от много години си въртят с властимащите.


Циганите не плащат ток, вода, данъци, билети в градският и жп транспорт, осигуровки и т.н. и тези неща са известни на всички от години наред, но политиците си затварят очите, защото като дойдат избори разчитат на циганските гласове, какъвто е случаят и в момента.Тези неплатени сметки ги плащаме всички ние,разбира се.

  2. България е пример за етническа толерантност. Проблемите не съществуват - измислят ги разни националисти.

Че това са пълни глупости мисля че стана ясно на всички освен на btv и на родната полиция. Вярно е че българският народ е прекалено търпелив, но и това търпение си има граници.

  3. Протестиращите са нацисти, фашисти, лумпени, футболни хулигани.

  Тези които излизат днес на улицата не са нито фашисти, нито лумпени.
В по-голямата си част това са младежи и не само младежи, на които им е писнало от всичко случващо се в България. Че сред тях има няколко лумпена, които вдигат ръце и правят други глупости е така, но това не е показателно въобще за протестите.
Е, разбира се журналистите снимат в повечето случай точно тези лумпени, представяйки ги като основните протестиращи.

Подобни неща смущават и някои "нежни души", които веднага започват да пищят, че протестите са опорочени, не това бил начина и т.н.

5. Не само циганите извършват престъпления.

Че това е така никой не спори, това е все едно да кажеш, че Слънцето свети. А и аз не знам някой да защитава претъпници били те българи,турци или не знам какви си. Само че, тази констатация не омаловажава факта, че циганите са основните извършители и то на тежките криминални престъпления, като убийства, грабежи и изнасилвания, за което нямат оправдание, защото и много българи и турци са бедни и са притиснати от обстоятелствата, но си плащат сметките и не вършат подобни безчинства.

  6. Институциите ще се справят със ситуацията и етническият мир ще възтържествува. И така до следващото убийство.

Проблемите не се решават и няма да се решат, защото няма никаква воля и желание / и сметка / във властимащите за това.
По пътя по който вървим ще има цигански престъпления едно след друго, докато
накрая бомбата  избухне.

  Поведението и отношението ни към циганският проблем е един вид пробен камък за отделният човек, семейство, социална група, организация, партия и въобще за цялото ни общество.    Ако търпим циганите да ни се качват на главата, то тогава ще търпим и всичко останало като корупция, престъпност, беззаконие, мизерия, разпад на образователната, здравната, съдебната и други системи / трудно е да се изредят всичките/ и въобще на държавата.   Реакцията ни в такива ситуации е повече от показателна. Затворим ли си очите сега за тези проблеми, катастрофата става неизбежна.

Защото днес се води битката за България - за това ще я бъде или не, за това дали ще си останем една проста рая, или ще бъдем ГОСПОДАРИ В СВОЯ ДОМ.

       



Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Напълно съгласен, с една разлика
05.08.2016 16:34
Не заради гласовете на избори държавата търпи ъая смъртна хватка. И не е неизвеатен проблемът, щом ни го е напомнял (забравих кой) щатски посланик. В смисъл, че проблемът няма да се реши от самосебеси. Май майка Европа и задокеанският ментор искат циганите да свършат голяма част от черната работа по унищожението ни.Защо сме им на тая чудесна територия?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1386272
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив