Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2011 11:35 - Има ли все още такива, които ще гласуват за ГЕРБ?
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2884 Коментари: 5 Гласове:
7

Последна промяна: 18.10.2012 13:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако има да кажат защо. Ще ми бъде наистина интересно.
Защо социологическите агенции не направят сега едно проучване колко е рейтинга на премиера, на правителството и на ГЕРБ?


Както са тръгнали скоро ще започнат да арестуват хора и да закриват сайтове, които твърдят че подкрепата за ГЕРБ катастрофално спада.

Според мен сега по-интересният въпрос е кой ще обере негативният вот.




Гласувай:
7



1. boristodorov56 - Постингът е бил сред най-попу...
28.09.2011 11:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да подкрепим исканията!



Списък с искания на общонационалния протест от 1 октомври 2011!



1. Oставка на правителството в 7 дневен срок (до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(Аец Белене, концесията за шистов газ, ГМО) .

В срок от един месец съставяне на Правителство на националното спасение под егидата на ЕС с участието на експерти и хора необвързани с политически партии, бившата ДС, комунистическата номенклатура, икономическите мафиотско-бандитски структори и преди всичко: Патриоти.



2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.



3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).



4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.



5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.

Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров.



6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убиство.



7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.



8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.



9. Искаме оставки на Главния Прокурор на РБ за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.

Искаме нови хора в цялата съдебна и административна структора на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава.



10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация.



11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система.

Искаме нова Конституция на Република България!





ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!




Моля, тиражирайте и разпространете този текст!




Източник:
http://www.facebook.com/groups/214476198615736/doc/216276751769014/
цитирай
2. andrei - Няма вече такива глупаци.
28.09.2011 11:48
Но не се притеснявай-ЦОЦАЩИТЕ агенции,ще скалъпят нещо...Поздрав!
цитирай
3. анонимен - Има, има...
28.09.2011 12:00
Ще се учудите колко много са УМНИТЕ хора в България, вие, РАЗБОЙНИЧЕСКИ креатури на патологичните КРАДЦИ, грабещи България последните 20 години! Почакайте до 23.10. и ще видите
цитирай
4. lubomir33 - Ще се учудите колко много са УМНИТЕ ...
28.09.2011 12:08
анонимен написа:
Ще се учудите колко много са УМНИТЕ хора в България, вие, РАЗБОЙНИЧЕСКИ креатури на патологичните КРАДЦИ, грабещи България последните 20 години! Почакайте до 23.10. и ще видите


Искам само да уточня че аз не съм подлога на никого и не съм крал България през последните 20 години. А доколко са УМНИ избирателите на герб оставям без коментар.
цитирай
5. brig - Светльо Витков
02.10.2011 17:52
Той трябва да събере негативния вот. Независим кандидат е все пак. ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377990
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив