Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2011 14:19 - До всички ченгета наблюдаващи нета
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 3468 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 29.09.2011 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Продължавайте в същият дух - да биете справедливо протестиращите хора, да ги наричате лумпени и хулигани, да триете сайтове, да наричате умишлено убийство "пътен инцидент" и в скоро време ще си търсите убежище в ... циганските махали. Авторитета ви в обществото непрекъснато спада / не че доскоро е бил особено висок / и не се учудвайте че болшинството от хората ви гледат с омраза. Така чисто и просто режете клона на който седите.

След жестокото убийство на Боби Райнов в жк Овча купел, МВР за кой ли път се опита да обясни случая като битов инцидент, представи убитият мъж като престъпник и едва ли не виновен за инцидента, а той просто беше отишъл да помогне на свой приятел нападнат от цигани.

Поглед от близо - инцидента с убития от цигани Боби Райнов!

vbox7.com/play:3ea3be5d

image

Преди няколко години разговарях с един полицейски шеф / по повод зверското убийство на проф.Калоянов в кв.Захарна фабрика /, който ме убеждаваше че там проблеми няма и че те са измислени от журналистите / тоест полицията си вършела добре работата, но някой ги злепоставял /. Аз говорих с много жители на този квартал и те недвусмислено ми заявяваха че циганските престъпления / убийства, кражби и изнасилвания / там са ежедневие, но огромна част от тях просто се прикриват, а и шефа на районното е в комбина със циганите .

imageimage

Само няколко дни след този разговор същите субекти пребиха в квартала  почти до смърт един полицай , който не е бил в момента на работа и е бил с цивилно облекло. Много се изкушавах след този случай дали да не отида до районното и да питам същия шеф дали и това е измислица. Не че злорадствам, но искам да кажа че и полицаите са хора и те и техните деца, родители и роднини също ходят по улиците и много лесно могат да се окажат потърпевши от същата тази престъпност.

Такива подобни случаи има доста:

Пребиха полицаи с колове и пръти -
hotnews.bg/n/prebiha-politsai-s-kolove-i-pruti.42890.htmll


Цигани пребиха полицаи с щанги!
vbox7.com/play:5fedc032

image


Цигани пребиха полицаи в Бургас -
www.monitor.bg/article

image


И още много други.

Така че не се престаравайте много при изпълнение на "служебните си задължения"!
А ако сте против безумните заповеди на началниците си просто напуснете системата.




Гласувай:
12



1. allvin - Правилно!
29.09.2011 14:41
Прди три дни на митинг в Пловдив някакъв човечец се опита да ,,яхне" протеста,обаче го изпратиха поживо-поздраво с викове ,,До-виж-да-не! До-виж-да-не! До-виж-да-не"!
цитирай
2. mileidi46 - BRAVO!!!
29.09.2011 14:54
S poliziqta i sus ziganite trqbva da se kontaktuva!!!
Pomislete samo,ako se privlekat i ziganite na stranata na protestira6tite!!!!I poliziqta?
6te pusna edin klip ot tuk(Italiq),kak protestira6tite razgovarqt s poliziqta!!! kak se pravqt protesti tuk-neprekusnato!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377971
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив