Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2011 10:51 - Нагъл циганин плаши Българите с етническо прочистване
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 11923 Коментари: 16 Гласове:
20

Последна промяна: 09.07.2013 10:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тази сутрин в предаването “Насреща с Люба Кулезич” по ТВ7, лидера на етническата циганска и противоконституционна партия ДРОМ Илия Илиев, заплаши протестиращите в последната седмица българи с етническо прочистване и геноцид. По време на полемиката, в която участваше и шефа на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето, който опонираше на Илиев, наглия циганин заяви, цитирам –

“Ти какво си мислиш бе, че като сте излезли 1500 души на улицата, сте направили голямо нещо ли? Ами аз само с едно обаждане мога да събера 15 000, дори 50 000 души и ще ви смачкаме.”

След тази откровена заплаха за геноцид, нито водещата, нито присъстващия в студиото бивш шеф на Националната служба за сигурност, о. з. генерал Атанас Атанасов, не намериха за нужно да обърнат внимание на Илиев, че върши престъпление и то от национален ефир. Напротив, той се включи на страната на циганина срещу Димитър Ангелов и започна да обяснява колко вредни и опасни са хората, които демонстрират по улиците на българските градове. Припомняме, че Илия Илиев беше 4 години общински съветник в Столична голяма община, където влезе с листата на ГЕРБ.

С тази статия  сигнализираме Софийската прокуратура за извършено престъпление от лицето Илия Илиев, лидер на партия ДРОМ и общински съветник в София, който на 02.10.2011 г. (неделя), в студиото на телевизия ТВ7 извърши съставомерно деяние по Наказателния кодекс на Република България, заплашвайки с геноцид и етническо прочистване протестиращите срещу циганския терор българи.

Освен това призоваваме компетентните органи да извършат пълна финансова ревизия на доходите и дейността на Илия Илиев, както на самия него като физическо лице, така и на фирмите му. Имаме сериозни основания да смятаме, че огромното му богатство се дължи на престъпна дейност, тъй като не можем по друг начин да си обясним, как лице, което няма и ден трудов стаж кара "Майбах" и живее в палат. Освен това съвсем неотдавна излязоха информации, че циганския клан на Илия Илиев покровителства джебчийската мафия и много други организирани престъпни дейности. Призоваваме институциите към действие.

Българофобски изказвания в същото това предаване направи и бившата посланичка на България в редица европейски страни, НАТО и ЕС, забележете името – Леа Коен, която заяви, че единствения проблем на България в момента са протестиращите по улиците на българските градове млади хора, които били расисти и трябвало да бъдат вкарани в затвора. Освен това отрече, че България е спасила своите евреи по време на Втората световна война и каза, че такова нещо въобще не е имало. Но, на какво се учудваме, това е типичната еврейска благодарност!

Така се заформи един доста показателен еврейско-цигански дует, който в своята българофобска ария не спря близо час да обижда и плюе българите, не спестявайки си дори най-гнусни ругателства, които ни е неудобно да цитираме.
И това на фона на пълното мълчание на присъстващите в студиото българи, един от които бивш шеф на най-секретната ни служба. Ние имаме един единствен коментар за тези хора – те са предатели и страхливци!

Освен това заявяваме, че ако компетентните органи не започнат разследване срещу лицето Илия Илиев за заплаха и подготовка на етническо прочистване и геноцид, ще смятаме същите тези институции и оглавяващите ги за съучастници в това престъпление и когато му дойде времето, те ще бъдат третирани като такива.


От
bg.altermedia.info/

/ Закрит от политическата полиция сайт /

Кой клати държавата? - част 1







Гласувай:
21



1. allvin - Направо нямам думи!!!
03.10.2011 15:53
Чета и не вярвам на очите си!!! Този човечец (Илия Илиев) е още на свобода,нали? А иначе полицията арестуваше и по процедурата за бърз съд съдът съдеше участниците в протестите,нали? А така пък Леа Коен си е типичното чифутче - алчно и неблагодарно същество,което повече мяза на орк,нежели на човек!!!
цитирай
2. allvin - ,,За предателите на България - смърт!!!" - Левски
03.10.2011 16:12
Правилно!
цитирай
3. vidrica - Българи не бъдете безучастни и, , ...
03.10.2011 19:56
Българи не бъдете безучастни и ,,неподготвени" това е нашата страна! А що се отнася до спасяването на евреите от наша страна, след като доста хора твърдят с факти, че холокоста е еврейска лъжа ............
цитирай
4. анонимен - Odds
03.10.2011 21:23
Исторически факти за българския войник (Не говорим за професионална армия а за обикновен мобилизационен ресурс, въвлечен във войни)
Средностатистическо съотношение на българска армия срещу адекватен противник, съседен по територия или западно европейски, или от близкия изток.
Нормални обстоятелства: Доминиране на българите над врага при числено предимство на врага 1.3 - 2.0 / 1.
Обезумели български орди, пазещи яростно семейното огнище и родината: Доминиране на българите над врага при числено предимство на врага 2.0 - 8.0 към 1
цитирай
5. анонимен - ИМАМ ДУМИ - ПОД ДОСТОЙСТВОТО МИ Е ДА ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА ЕДИН ПЛУЖЕК
03.10.2011 21:37
ИМАМ ДУМИ - ПОД ДОСТОЙСТВОТО МИ Е ДА ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА ЕДИН ПЛУЖЕК КОЙТО СИ МИСЛИ ЧЕ Е ЧОВЕК .... АКО ИСКА ДА ПРОБВА ДА ВИДИМ.(ИСКАМ ДА ВИДЯ) ВМЕСТО ДА СЕ ВРАЗОМЯТ .... ПЛАШИ Е ГАТИ И СГАНТА .... ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е ФИЛМ АМА НЕМОЖЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ НЕГО
цитирай
6. veselinvalev - Дали...
04.10.2011 00:33
Както е речено, циганията край няма.
Дали, обаче, циганията няма край?
Въпросът ми е риторичен. Защото българинът може да обърне и дебелия край и тогава да видим колко стотици хиляди ядосани българи могат да излязат на улицата. От единия до другия и край. И в кой край тогава би се скрила циганията? Пак риторичен въпрос.
цитирай
7. killuminati - Здравейте хора, братя Българи!
04.10.2011 08:31
Бъдете първо Човеци, после Българи.
Осъзнайте - ако се биете с циганите, но самите вие не се ли превръщате в такива?
А не ви ли манипулират с това разделение? Не е ли негова цел да не би да тръгнем срещу истинските престъпници - тези по върховете? Дали не ги е хванъл страх, че се осъзнаваме малко по малко?
А кога ще протестираме пред "мутрите", те не са ли феодали?
А кога пред заводите с минимални заплати?
А кога пред шивашките цехове - робски крепости за българската жена?
Не се връзвайте на провокациите от страна на Тъмните ложи, те разделят и владеят чрез страх и омраза!
Това са мерзости, чужди на Бог! Чужи на светлия Българин, потомък на Орфей, потомък на Богомилите!
Някои цигани, безспорно са лоши, но не всички. Обобщаването се ползва за пропаганда – това са стереотипи.
Много цигани ги е страх от нас, но и това не е повод за гордост, аз предпочитам Уважение, вместо страхопочитание...
Насилието е пътят на слабите. Да се избием и какво?! С какво ще бъдем по-различни от турците и техния геноцид над арменци и кюрди? С какво ще бъдем по-различни от разселниците в Америка - избили индианците?
Да, циганите са особено племе, но нима това е решението? Нима до там стигат нашият ум и сърце? Нима не можем повече от това?
Аз мисля, аз зная - че можем.
Защо в Изтока има цигани, а в Запада има много малко, знаете ли?
Защото векове наред Запада ги е колил и бесил, а сега ви омайват с кухи приказки за ценности! О неразумни, не бъдете като тях. Ние сме народа с ценностите, защото когато Тъмни сили са вилнели, ние сме дали убежище на загиващи хора, дали сме им домове, дали сме им възможност за живот. Да те са забравили това, но нима вие не сте го забравили също?
Нищо не се случва без Божията Воля! Щом ги има тях - има какво да научим от тях. Нима мислите, че само тяхното племе има грях на сърцето си? Защо виждаме треската в окото им, а гредата в нашето не?
Простете им, за да ви бъде простено и на вас!
Дайте има шанс, за да ви бъде даден и на вас!
Бъдете будни, свободни Българи!
цитирай
8. анонимен - Без коментар
04.10.2011 10:03
Радвам се, че живея в България и тук има такива хора:
http://tinyurl.com/neshto-hubavo-v-poslednite-dni
Евала на такива хора! Успех!
цитирай
9. анонимен - То май единстнения адекватен беше ...
04.10.2011 11:38
То май единстнения адекватен беше "Дучето!
цитирай
10. анонимен - край на циганията
04.10.2011 11:50
Ако ние не сложим край на циганията / и циганите/ няма кой друг!!!!!!
цитирай
11. анонимен - Ми действайте бе що чакате да ви о...
04.10.2011 11:57
Ми действайте бе що чакате да ви организира некой да не сте малки я виж хачим тачи как хубаво ги прочисти продаде една гора с хипофизи забогатя човека некой лев зе
цитирай
12. анонимен - Браво на Altermedia-България!
04.10.2011 13:28
Браво на Altermedia-България! Точно така се постъпва и то навреме, както сте постъпили Вие! Благодаря Ви и да се множат подобни адекватни реакции и от други граждани и организации!
цитирай
13. lambo - Атанас Атанасов не е българин
04.10.2011 20:25
Той е от някакво турско село и е турчин
цитирай
14. kenedi - оставете ги ди приказват глупости - те подържат нашата ярост жива
29.01.2012 02:48
нека хулят българите тея мръсни евреи - колко си щат да ни хулят - постепенно и неусетно те си изгърмяват патроните сами като най-големите глупаци - оставете ги да ни хулят - много скоро ще си изгърмят и последните патрони да. Нека си приказват по-техните еврейски предавания каквото си щат, и да си вярват, че българите ги е страх от закона техен... Както пише в един от "Протоколите на ционсите мъдреци" НИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБГРАДИМ СЪС ВСИЧКИ СИЛИ НА ДЪРЖАВАТА (в България това е факт)... Нека Българите видят какво представляват синовете на Юда във истинската им същност. Евреите все още мисля българите за тъпи и прости - нека ни мислят за такива оставете ги... Не възставайте срещу това, пазете си силите и енергиите в предстоящата битка с тях - не допускайте енергията ви да се разбива на пух и прах във мишените, които евреите ви сочат - тея мишени са създадени точно за това - за да поемат енергичността на гоите... Убеден съм, че 100% от нормалните българи, които са гледали това предаване, през цялото време са споминали майката на леа коен, която ако ги беше чула, сега щеше да е емигрирала в ИзСраел - от страх, и насиране ...
цитирай
15. анонимен - romi.1
29.02.2012 14:41
POMITE I TURCITE pove4esa ot blgarite makar4e imate drjava no nyakoiden romite 6te opravlavat blgariya tursite i romite ako nese prodavat za 20.leva niye 6te vladeim bg . i zapomnete 4e blgariya ve4e si prodava zemite sporet men blgarite pak 6te zapo4nat da robuvat romite i tursite nemojete dagi zapla6ite za6toto romite vinagi ima koidagi za6titi prvo tursiya 6te napandne bg za6toto ima tursi viv bg ftoro romskata nasiya e golama romitesa na fsiyakade ako iskate voina znaite4e prviya udar 6te idva ot tursiya
цитирай
16. анонимен - Що ние не направиме едно обединение "ДРОН"...
17.08.2012 16:22
...и да напраиме някой филм...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1376395
Постинги: 412
Коментари: 710
Гласове: 1948
Архив