Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2012 12:49 - Защо все повече руснаци приемат исляма?
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 7368 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 09.01.2014 14:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Едно обръщение на група руски мюсюлмани, в което те обясняват мотивите си да приемат исляма. Въпреки че не съм съгласен с всичките им тези и особено тези за национализма, все пак мисля, че тук са казани доста истини, които трябва да бъдат чути. Нека да видим и тяхната гледна точка, стига са ни натрапвали само демократичният поглед върху нещата.

Ето и самото писмо /със съкращения/:

Ние, група руски мюсюлмани се обръщаме към руската младеж, която искрено загрижена за съдбата на своя народ, за пореден път се оказа пред исторически избор.
Аллах не променя състоянието на един народ, докато той не се промени.
Нашата нация е изправена пред поредният исторически кръстопът. Отново, ни се предлага фалшив избор, който в крайна сметка ще довърши остатъците живот в тялото на нашата нация.

Многобройни групи - управляващи и опозиция, секти и организации, правителствени и разузнавателни агенции, стоварват върху главите на хората потоп от лъжи. В ход е пуснато всичко - имитация на избори, призиви и лозунги на демокрацията и патриотизма, национализъм и содомия, оргия на безсрамие и разложено православие.


Народът не може да живее без  духовни ценности, които биха били мярката за нещата. Това което му се налага  днес, не само не може да запълни духовната празнота, но всъщност допринася за по-нататъшното гмуркане в блатото на животинско - потребителският застой.

След разпадането на комунистическата лъжерелигия, нашият народ продължава да стои на кръстопът, не знаейки какво да прави, какво да изповядва и къде е истината.

Какво може да се предложи днес на руският народ, вместо мутантният хибрид на комунистическо- православният чекизъм, начело с банда лъжци?

Избора не е особено голям: демокрация, национализъм, неоимперски фантазии ...

В така наречените опозиционни медии, на първо място изпъкват демократите, проповядващи на  обществото гнилата идеология на европейският либерализъм.
Това не е ново за руската история.
В продължение на половин век, тези идеи, обвити в една нова опаковка, периодично увличат руската интелигенция. Особено във времена на несигурност и социални брожения.

Но може би никога преди западната либерална култура не е изглеждала толкова вулгарна, цинична, толкова отблъскваща в своята безнравственост и м
ръсотия, както днес.
Тя изкривява и поврежда почти всички видове човешки взаимоотношения.
На първо място, тя унищожава семейството.


Тя  създава  условията, при които съпруга и бащата не са в състояние да влиаят на семейството си и да взимат правилните решения. Тя вменява на жените поведение, неестествено за тяхната същност и под прикритието на еманципацията ги превръща в предмет на цинична експлоатация. Тя изправя децата срещу родителите, изтривайки любовта и уважението към родителите, които са първоначално заложени в детето.

 Днес, въпросът пред женените двойки:
"Искаш да имаш дете или куче ?", се счита за нормален.
И хората дори не забелязват чудовищната противоестественост на подобна алтернатива.


Понятията  прелюбодейство и разврат постепенно изчезват от обращение. В световната история има много примери за упадък и морална деградация, подкопаващи обществото и като че ли в тази област не можеше да се измисли по-голяма мръсотия от тази. Но днешните шампиони на "свободата на личността" надминаха перверзниците от миналото – те въведоха модата на семейните посещения на публични домове.

Никой не се е досещал в миналото, в полза на содомитите, да премахне понятията "баща" и "майка", "съпруг" и "съпруга". Войнствените содомити проникнаха във всички силови структури на западната политическа система.

Днес те диктуват законите в това общество и социалните норми.
Стигна се дотам, че американският държавен департамент заплаши с война  страните, които се противопоставят на содомизацията.

Невъзможно е да си представим по-циничен и безочлив шамар в лицето на човечеството.


Цялата воняща, морална помийна яма, отдавна заля и  Русия и други страни. Агресивно насърчавана чрез телевизия, вестници, филми и интернет. За да се прикрие мръсотията и да се намали прага на естественото отвращение на хората, се използват термини, предназначени да прикриват  естеството на нещата. Содомитите се наричат "малцинства", враговете на содомията се наричат "хомофоби", а термина "без комплекси" трябва да легализира елементарното безсрамие.

И разбира се, прогресивната парализа на морала може да се случи само в едно "свободно общество".
В едно общество без Бог.
В този случай, пазители на "човешките права и свободи", с такова настървение водят борба с целомъдрието и скромността на жените, че няма никакво съмнение, че живеем в общество на победилият сатанизъм.

Какви са идеологическите налични ресурси на руският народ  да устои на тази заплаха?

След дългият престой под тежестта на войнстващият мракобесен атеизъм, хората естествено се обърнаха към традиционното християнство. Но в продължение на 20 години така и не се появи, някакво духовно просвещение на обществото, с изключение на пищни църковни ритуали, водени от свещеници, облечени в позлатени одежди.

Християнството престана да бъде ръководещо в живота на народа, далеч преди разделението на църквата от държавата. През цялата наша история, основната цел на църквата е била да служи на властта. Но след глобалното разпространение на материализма, властимащите на практика престанаха да се нуждаят от услугите на църквата.


Днес материалистичният  атеизъм навсякъде губи почва, не е в състояние да отговори на духовните потребности на човека. А любимата приказка на атеистите  "научно доказано",  без каквато и да е опора в науката и доказателствата, не впечатлява особено хората.

Интересът към религията отново се събужда навсякъде, дори и в  духовно деградиралите Европа и Америка.

Що се отнася до Русия, дни преди падането на комунистическият режим, много от управляващите комунисти осъзнаха, че е необходимо да си променят идеологическата ориентация. Напълно в  духа на времето, като православни свещеници се изявяват бившите учители по научен атеизъм .

Вчерашният  атеист, проповедник на безбожието, сега православен свещеник, е постоянен посетител на разни  телевизионни шоута. И той не говори за спасението на душата, или за християнските заповеди, а как правилно да се разбират някои "демократични ценности".

Тези попове не може да направят нищо, за да се противопоставят на агресивното разложение на младото поколение. А въобще искат ли? Те не могат адекватно да отговорят дори когато бесните  демократи директно обиждат християнството. Тъй като много от тях са православни атеисти, които по дефиниция не се тревожат особено за религията си. В такива ситуации, тези свещениците се опитват да омаловажат  подигравката с вярата и обръщат всичко на шега.

Не е най-доброто убежище и национално- патриотичното движение. То е построено на митовете за красивото и велико минало, което просто трябва да се възстанови и да се подобри. В този случай, те се опитват да не говорят, за бедността, несправедливостта и страданията на обикновените хора, които ги е имало при всички режими от миналото. И се споменават само като неизбежни страдания за постигане на голямата цел.

Колко далеч от разбирането за добро и зло, са тези, които хвалят Сталин, чиито усилия превърнаха една шеста от  Земята в огромен концентрационен лагер.

Трябва да бъдем заслепени, за да търсим в обозримата  руска история ярки и радостни времена. Не и в миналото, които биха могли да бъдат пример за подражание. И идеите, въз основа на митове, не може да бъдат от голяма полза за хората. И най-странното и невъобразимо от гледната  точка на здравият разум е да се приеме мита, първоначално знаейки, че той е измислица.

Много политици, появявайки се по телевизията, се опитват да яхнат  темата за патриотизма. Слушането на безкрайните приказки на самодоволните "спасители на руския народ", Вие наистина се убеждавате , че този "патриотизъм" е последното убежище за тези мошеници. Излишно е да се споменава, че руското правителство и не само то, постоянно паразитират по този въпрос.

Единствената идеология, която може да се противопостави на Западният сатанизъм е исляма. Идеологията на Господа на световете.

Всеки един човек с непредубедено съзнание, който не е измамен от словесната завеса , ясно вижда, че обединените сили на неверието са обявили глобалната война срещу ислямския свят. И те не могат да посочат някаква основателна  причина за агресията си.

Извършвайки  зверства по целия свят, те наричат ​​себе си демократи, "шампиони на човешките права",”шампиони на свободата и други подобни. Това е разбираемо, тъй като те не могат да се нарекат със собственото си име - войници на Сатаната.

Под прикритието на защитата на  човешките права, те изгарят с фосфорни бомби цивилното население в Афганистан и Ирак, "по погрешка" стрелят по сватби и погребения , по погрешка" бомбардират  училища.

Но това е от злоба и безсилие. Тъй като организаторите на Новия световен ред губят войната с воините на Аллах.
И не помагат нито самолетоносачи, нито ракети, или дълбочинни бомби.

След известните  атаки от 11 септември, световните медии последователно и съгласувано стартираха една изтънчена  анти- ислямска пропаганда. Но цялата тази масирана кампания в медиите даде неочакван резултат, който беше наречен по-късно "Феномена 11 септември".

Хората, които се заинтересуваха от исляма, се увеличиха 15-20 пъти. И за кратък период от време след събитието, 1,5 милиона американци приеха исляма.


Ислямът започна да се разпространява в Америка, Великобритания, Европа и целия свят. Това не се побира в човешкото разбиране, причина и следствие, действие и резултат. Само Корана обяснява това явление:

"Те искат да угасят светлината на Аллах с уста. Но Аллах не ще позволи това и ще завърши  разпространението на Неговата светлина, дори ако това е ненавистно за неверниците "(9:32).

Руският народ продължава да стои на кръстопът. Той не направил още своят избор. Изборът на следващият фалшив политик, с демократични или патриотични призиви, не е опция. Това е просто грандиозен и скъп спектакъл, за отвличане вниманието на хората от истинският избор.

Истинският избор е предопределен и предписани от Всемогъщия Аллах, Господа на световете, Създателят на Вселената и на човека.

Това е избора, между доброто и злото, между спасението и вечните мъки. И този избор стои пред всеки човек като създание, надарено със свободна воля.

Сатаната постоянно се опитва да отклони човека от пътя на истината.

"Да" – съгласяват се много хора - "Човек трябва да вярва в нещо".

И тази привлекателна и успокояваща философия е много по-опасна от истинската възхвала на злото.
Това "да вярваш в нещо", означава  да вярваш "без значение в какво".
Това е все едно да кажеш : "Основното нещо е движението с висока скорост, без значение накъде води пътя: в огнената бездна или в Рая"

Не! Не е достатъчно просто да се вярва в нещо.
Това е твърде важен въпрос, за да се подхожда към него с небрежност и невнимание.
Човек трябва да вярва само в истината. И за да види и признае истината, Бог е надарил човека с разум.

Но служителите на Сатаната не се успокояват.
И в най-важните и пределно ясни въпроси те непрекъснато изобретяват нови извращения.
"Всеки си има своя истина" - казват те, давайки статут на аксиома на тези глупости.

Но истината е една. И всичко това което, не е истина, не може да бъде друго, освен заблуда".

Край на цитата

 

И може би не е случаен факта, че всеки ден по един войник от американската армия сам слага край на живота си.

По данни на Пентагона през първите 155 дни на тази година са се самоубили 154-ма войници, което прави средно по човек на ден. Това е с 50 на сто повече от жертвите, дадени от армията на САЩ в Афганистан през миналата година / по официални данни / и с 25% повече от броя на самоубийствата във американските въоръжени сили преди две години.
В същото време процентът на сложилите край на живота си служители на Пентагона е достигнал 18, което е най-високият процент за последните 10 години.Гласувай:
81. allvin - Нашепванията на Луцифер
24.10.2012 14:55
Отдавна е предсказано в Библията,че последните времена ще бъдат жестоки и пълни с най-хитри лъжи и капани. За да умее да ги разпознава,човек трябва да развива вътрешните си сили,макар че именно там сред науките и религиите капаните са най-многобройни и хитро замаскирани. В днешно време човек трябва да е като един истински ,,Индиана Джоунс" сред джунглите на фалшивата информация,за да оцелее.
цитирай
2. lubomir33 - Отдавна е предсказано в Библията, ...
24.10.2012 15:03
allvin написа:
Отдавна е предсказано в Библията,че последните времена ще бъдат жестоки и пълни с най-хитри лъжи и капани. За да умее да ги разпознава,човек трябва да развива вътрешните си сили,макар че именно там сред науките и религиите капаните са най-многобройни и хитро замаскирани. В днешно време човек трябва да е като един истински ,,Индиана Джоунс" сред джунглите на фалшивата информация,за да оцелее.


А всъщност не е чак толкова сложно. Просто човек трябва да спазва моралните норми и да слуша сърцето си. То и винаги е било така. Истината е само една и тя не се променя.
цитирай
3. zarenkow - От трън та на глог.
24.10.2012 20:39
За какви морални норми говорим при наличие на официална педофилия и ред още извращения в тази религия.
цитирай
4. kostadin - Не е необходимо да си мюсулманин за ...
25.10.2012 19:54
Не е необходимо да си мюсулманин за да станеш непобедимо религиозен.Като обеднеят и изгладнеят хората се обръщат към религията .неприятното е ,че гладните обикновено са и слабообразовани и могат лесно да бъдат манипулиране за изпълнение на желанията на религиозните и политическите водачи.
Гласуванията и припирните в парламента за ядрените или атомните централи показва ясно ,че даже и да си добре материално псивдообразоваността и меркантилните желания правят от депутатите пионки на изкуствено фанатичните си политици
цитирай
5. paravankofivan1 - Всички религии
09.11.2012 13:50
СА ОТВРАТ!!!
цитирай
6. bogdan33 - да бе просто не искат да признаят че ...
27.08.2013 21:21
да бе просто не искат да признаят че са пълни лузъри и бедняци и не могат да ходят да си свалят някоя по-готина рускиня и единствените им навити са дърти дебели алкохолозирани монстъри.Затва им е по-оферта да станат мюсюлмани щот знаят ,че дори на дърти години ако съберат некой лев,пардон рубла или долар могат да отскочат на пазар за някое младо сочно парче на 13-14 годинки.Може и по малко за хард педофилите.Освен тва ислямът автоматично ги поставя като господари в семейството чиято воля е напълно естествено да се подкрепя със сила.Иначе тия бъртвежи за ред,моралност и кво ли още не са пълни глупости.Къде видяхте ред и дисциплина в мюсюлманските страни?Изключая по богатите но там това е щото просто се опитват да приличат на някоя европейска страна или САЩ.Кво им е моралното?Наркотици ли не ползват? 4-5 годишни деца са на хашиш опиум и хероин сякаш дъвчат бонбонки.Насилие ли нямат? Всеки ден се взривяват атентатори.Морал ли имат?Е да нямат проститутки но пък за сметка на тва като отидат в страна в която има са като невиждали.Харемите кво са?Частен публичен дом създаден да обслужва сексуално един мъж.Може би и синовете му.Ислямът е най-голямото порно.Още помня историята която четох в нета за некъф дърт нерез дет си купил малко момиче за жена.В дома на новият жених целата му рода се наредила да я изнасвилва.Тя избягала при семейството си обаче те му я върнали обратно! Далаверката била голяма.почти 10 кози или квото там.И за да няма повече такива забегвания женихът на малката май още нямаше 14 години и отрязъл носа и я обезобразил.Така де- никой да не я иска вече. Просто ислямът предлага една огромна леснота и най-вече морално опрощение.Бой по неверниците,нисшите,жените.Щом е в името на Алах няма проблеми.Коранът има около 500 тълкувания и преводи никой не е сигурен кое течение и превод точно кво казват и имат в предвид. Така,че на практика може всичко.Почти всичко. Колко по прост си толкова по ти е лесно.
цитирай
7. lubomir33 - Отговор на bogdan33
28.08.2013 09:58
Прочети малко повече преди да пишеш.Тези руски мюсюлмани, за които става въпрос са все млади хора и едва ли имат такива проблеми.
Основният им мотив да приемат исляма е пълната кочина, в която се е превърнала собствената им държава - алкохолизъм, наркомания,корупция, кретения и т.н.
То не че и в нашата държава е нещо по-различно.

Другият мотив е, че при мюсюлманите и особено при кавказците, има сплотеност и взаимопомощ, която напълно липсва при руснаците и при нас българите, които сме само по големите приказки и празното философстване.

Анадън му?

За допълнителна информация можеш да прочетеш и това - http://lubomir33.blog.bg/drugi/2012/02/22/kakvo-stava-v-ruskata-armiia-i-obshtestvo.907399
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1418753
Постинги: 414
Коментари: 710
Гласове: 1951
Архив