Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2012 10:35 - Вече и зоофилите искат права като хомосексуалистите
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2714 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 29.11.2012 10:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Либералната демокрация на Запад достига нови върхове – зоофили и педофили се борят за „права”, следвайки примера на гей-активистите.
Всъщност, случва се нещо, което бе очаквано и за което здравомислещите хора предупреждаваха от години – легализацията на едно сексуално извращение и издигането му до статут на норма, повлече крак.

Сега освен гейове, лесбийки, транс и би сексуални, „права” искат и педофили, зоофили и всевъзможни други извратеняци.  За щастие, педофилията все още е преследвана от закона, въпреки опитите да се създадат педофилски организации (главно в САЩ и Холандия) и въпреки подкрепата, която „правозащитници” и дори университетски преподаватели оказват на тези активисти. Но що се касае до отношението на прогресивния Запад към зоофилията, то на това извращение се гледа доста по-снизходително.

До толкова е толерирано, че научаваме как в Германия от години съществуват зообордеи с най-екзотичен избор на животни, специално обучавани от малки. Едва наскоро обаче, се надигат гласове за криминализиране на тази практика. И то не поради някакви причини, отнасящи се до запазване на здравия морал в обществото и факта, че зоофилията е болестно състояние.
Основното съображение е, че отношението към животните е жестоко. Последното безспорно е факт, но не това трябва да е основния довод, на който и да било разумен човек срещу тази гнусота. Абсурдни са и предлаганите мерки – налагане на големи глоби и нищо повече! Нито затвор, нито принудително лечение или подобни действия.

Против тези мерки се обявява обединението на зоофилите в Германия – „ЗЕТА”. В това те съзират нарушение на техните „права”. Един от най-яростните противници на подобен закон е Михаел Киок – зоофил, активист, „женен” за кучката си. По думите му: „Не трябва да се приемат закони въз основа на стари предразсъдъци”. Колко познато само – едно към едно със стратегията на гей-активистите. Киок е сериозно притеснен, че властите могат да отнемат любовницата му, а малцинството на зоофилите в страната, което според него е около 100 000, щяло да бъде репресирано. Самият закон за забрана на зоофилията ще бъде разгледан в Бундестага в средата на декември. Но като нищо може и да не бъде приет, ако се стори твърде нетолерантен на либерастите.

 

За всеки, направил си труда да прочете Маркузе и да се запознае с идеите на Франкфуртската школа, подобни събития не са никак учудващи. Тази сбирщина дегенерати ясно заявява, че основна тяхна стратегия при разрушаване на традиционните общества, ще е да използват малцинства, създадени на всякакъв признак – включително и сексуален. Това, което традицията отхвърля (като хомосексуализъм, педофилия и зоофилия), те желаят да наложат като норма, а всичко традиционно (ценности, култура, семейство) искат да превърнат в нещо преследвано и унищожавано.

По думите на самият Маркузе: „Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология.” Това се превръща в идеологията на мултикултурализма и политическата коректност, която бе наложена успешно на Запад.

Цялата морална перверзия и упадък на ценности, които днес се наблюдават в развитите демокрации са следствие от нея. Историята учи, че лакмуса, показващ предсмъртната агония на едно общество е момента когато сексуалните извращения вземат връх. Не са случайни забраните на сексуалните извращения в световните религии, нито са случайни истории като тази за Содом И Гомор.

Това са предупреждения, че тръгне ли се по този безумен път, краят ще е само един. Днес Западът е в предсмъртни конвулсии. Той се крепи все още, единствено заради икономическото си могъщество. Но с настоящата световна криза е въпрос на време да се срине и икономически. Това, което ние трябва да направим е да отхвърлим отровите на тази разлагаща се система и да опазим чисти нашите традиции и нашият дух. Само така ще надживеем и този пореден безумен експеримент на откровени психопати.

От сайта на БНС - www.bgns.net



Гласувай:
8



1. voxpop - Ако на хората им е останал здрав разум,
29.11.2012 11:10
те би трябвало масово да се надигнат не само по икономически,
но и по морално-етични подбуди.
Тези уж правозащитни международни организации отдавна са доказали, че са оръдия на онова наднационално малцинство,което си е поставило за цел да си присвои цялата власт и световните богатства. Ограбването в иконамически аспект не му е достатъчно.
Необходими са му маси от полуидиоти, които не само не мислят, но са и тотално
деморализирани, за да ги манипулира както на него му е удобно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377771
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив