Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2013 11:52 - Шариатски патрули в Лондон
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2764 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 25.01.2013 10:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

По сведение на вестник The Sunday Times”, позоваващ се на Скотланд Ярд, младежи ислямисти , организират в отделни райони на  Лондон шариатски патрули. Облечени в черни дрехи, с качулки на главите, те от няколко седмици, след настъпването на нощта, патрулират в крайните квартали на английската столица. Младежите заявяват, че по този начин защитават мюсюлманската територия от неподобаващото поведение на лондончани.

Участниците в шариатските патрули отнемат от минувачите алкохолни напитки, унищожават реклами с разголени жени, предупреждават девойките да не носят  мини-поли.

«Това е  мюсюлманска територия, следователно алкохола тук е забранен» – заявяват те.

През юли 2011 година ислямски организации се опитаха да обявят райони в няколко мегаполиса в Западна Европа, където живеят основно емигранти от Азия и Африка, за  «зони под законите на  Шариата». Жилищните райони бяха облепени с плакати на които пишеше: «Вие навлизате в зона, контролирана от  Шариата – необходимо е да съблюдавате ислямските закони!».

Ислямските активисти от Лондон тогава обявиха: «Това означава, че в тези райони мюсюлманското общество не ще търпи търговията с наркотици, алкохол, порнография, хазартните игри, лихварството и сексуалната разпуснатост – тези,така наречени, плодове на  Западната цивилизация.  

Ние искаме да създадем райони – "зони на  Шариата" и да посеем семената на  ислямска държава в дългосрочна перспектива».





Гласувай:
3



1. allvin - Сган!
24.01.2013 15:09
А английските политици(или по-точно мишките),се крият по ,,дупките"!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1383107
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив