Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2013 12:07 - Искат забрана на Луковмарш
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 3130 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 13.02.2013 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Както се очакваше и тази година атаките срещу най-голямото шествие организирано от българските националисти не закъсняха. Лагерите, както се казва са ясно очертани - от едната страна са комунистите, наричащи се днес – социалисти и еврейските организации "Шалом" и "Б"ней Б’рит", активизиращи се обикновенно около Луковмарш.

Изглежда това е някакъв начин за тях, да симулират някаква дейност и да се харесат на чуждестранните си покровители.

Срещу тях естествено, са всички честни български патриоти и националисти.

Ето какво пише в Facebook профила си Георги Кадиев - общински съветник от БСП в Столичният Общински Съвет.

"На 16 февруари за пореден път ще се състои Луковмарш. Един псевдо патриотичен марш, нацистка демонстрация в чест на човека, създал българския вариант на Хитлерюгенд и станал един от основните проводници на фашизма у нас".

"За съжаление това се случва с мълчаливото бездействие на МВР и Фандъкова и с активното участие на колега общински съветник от ВМРО", подчертава той.

"Днес ще внеса официално писмо до Фандъкова с искане за забрана на парада и ще повдигна въпроса на сесията в четвъртък", обещава още общинският съветник.

Въпреки че, няма нищо вярно в тези твърдения и никакво основание за забрана на шествието, натиска който се упражнява върху общината и в частност върху кмета Йорданка Фандъкова е очевиден и това не е за първи път. Миналата година имаше същите опити за оклеветяване на Генерала и забрана на марша в негова чест.

Към гореспоменатите “борци срещу фашизма” се присъединяват и  всевъзможни псевдоорганизации като "Хора" и Български Хелзински комитет, както и посланици на някои особено демократични държави, загрижени от надигащият се "неонацизъм" .

Изброените по-горе противници на шествието използват традиционните за тях похвати - дежурните обвинения във фашизъм и антисемитизъм на ген. Христо Луков и участниците в шествието, въпреки, че нямат абсолютно никакви основания за тези твърдения.

Това са класически пропагандни похвати, с които се играе на струната на добродушието или овчедушието на хората. Както казва полк.Борис Дрангов – “Най-пагубни грешки са ония, що произтичат от добродушност”.
За съжаление повечето хора наистина се хващат на тази въдица.

Човешката психика е по принцип така устроена, че
болшинството хора съчустват на тези, които се представят за жертви.

Другият принцип на тази пропаганда е – “Ти кажи, че сестра му е проститутка, пък той после нека да обяснява, че няма сестра”.

Обяви, че ген. Луков е антисемит и фашист, пък после нека тези, които го подкрепят, да обясняват, че той не е такъв.

Въпроса е в това, националистите да се представят едва ли не като някакви агресивни животни, които искат да установят отново тоталитаризъм и да потъпкат демокрацията, донесла ни такива невероятни добрини досега.

Тоест, те са лошите, а ние сме едни такива толерантни, добри хора, на никого не пречим и никого не мразим.  Доколко комунистите и евреите са добри и “мили” хора е излишно да се коментира, а това че те са майстори на оклеветяването, е извън всякакво съмнение.

За съжаление те разполагат с почти неограничена власт и влияние в медиите, което им позволява да упражняват натиск или по точно рекет, включително и над държавни институции, а и над обществото като цяло.Тeзи методи очевидно работят безотказно досега. Въпроса е - докога.

Противниците на шествието изглежда не разбират едно друго положение. Колкото повече притискаш един човек или организация, толкова по-силни стават те.

Българският национализъм е незаобиколим фактор и ценност, която все по-силно се утвърждава сред младите.
Да се подхожда към него с отношение, наследено от предишният строй е анахронизъм.

Неспособният да се приспособи към променящата се среда изчезва. Добре е и да се има предвид друго – живеем в информационната ера и монопол над информацията не съществува. Не е лошо да видят и какви са коментарите по форумите, където подрепата за шествието е очевидна.

Това което правят противниците на Луковмарш е в крайна сметка и реклама на самото шествие и не е случаен и факта, че участниците в него от година на година , стават и ще стават , все повече и повече.

Искам да призова всеки един истински български националист, да вземе участие в шествието и да не се ограничава само с виртуална подкрепа.

Нека да покажем на враговете на Отечеството, че съпротивата срещу тях е силна и че няма да им позволим, те да определят какво да мислим, правим и говорим!

Или както казва генерал Луков:


"Нещастията ни са идвали, когато е отпадала готовността ни да се борим, когато сме предпочитали спокойствието пред подвига и жертвата." 

Тази година шествието ще се проведе на 16.02 / събота / от 17.30ч. като ще тръгне от площада пред църквата "Света Неделя".

За повече информация - lukovmarsh.info

 

 

 





Гласувай:
6



1. voxpop - Излезте с изявление и в други медии и ...
13.02.2013 12:33
Излезте с изявление и в други медии и успех!!!
А бе този Кадиев не беше ли същият, който покрепяше гей-парада в София ?
Интересно как така подкрепя една абсолютна извратенящина, а се противопоставя на честването на един български национален герой ?!

Жалко, че в момента не съм в София! Успех!!!
цитирай
2. lubomir33 - Излезте с изявление и в други медии и ...
13.02.2013 12:46
voxpop написа:
Излезте с изявление и в други медии и успех!!!
А бе този Кадиев не беше ли същият, който покрепяше гей-парада в София ?
Интересно как така подкрепя една абсолютна извратенящина, а се противопоставя на честването на един български национален герой ?!

Жалко, че в момента не съм в София! Успех!!!


Излезли сме - http://bgns.net
Същият е
В горният въпрос няма нищо интересно:)
За съжаление това се превръща в обичайна практика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377990
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив