Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2013 11:09 - Русия - какво да коментираш?
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 3551 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 29.05.2013 12:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Сериозна работа:)

Настоящие пацаны:)

Границата е под контрол:)

Празник на граничната охрана


28.05.2013
"Горки парк"  Москва


image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image




Гласувай:
3



1. ok3223 - Нещо непочтено и тенденциозно ...
29.05.2013 12:22
Картинки подбрани в парка.
Във всяка страна на планетата има алкохолици и ако си поставиш за цел, а и някои ти плати за това, можеш да подбереш и представиш на наивната публика такива снимки.
Виж ги какви са пияници, копелетата, а на ужким ... са велик народ и страна.
За всяка страна, така че, номерът ти е просташки банален ...
Не че руснаците светци и не пият.
Но-о, ако тръгнеш на празник или в неделен ден, ще откриеш такива даже още по-лоши картинки във всяка страна, което е повече от естествено.
Бил съм в Москва не много отдавна. И не видях такава картинка. Не твърдя, че ги няма, но не са и масово явление, както се опитваш да ни внушиш.
Бях вГе рмания наскоро. Не видях пияни по улицата, защото ми казаха, че ги прибират моментално, а глобите са много солени.
Видях като кръчми в околностите на Мюнхен, където пиеха и ревеха пияни като свини немци, само вътре, като духова музика свиреше с пълна сила и шума беше страхотен.
От вън пиян, ако се покаже или прави представление следва прибиране и след изтрезняване в отрезвителното, огромна глоба.
Та такива, даже и по-гадни снимки могат да се направят навсякъде, което не може да охарактеризира една страна, че е алкохолизирана, какъвто е подтекста на снимките.
Руснаците не са нито по-лоши нито по-добри, от всеки народ, особено северните, където алкохола са употребява по-често и в по-голямо количество.
цитирай
2. lubomir33 - И това ли са изключения?
29.05.2013 12:35
От русофилството и комунизма обаче няма отърване.

80% от децата в Русия - алкохолици

Алкохолни напитки в Русия пият повече от 80 на сто от подрастващите.

Средната начална възраст на употреба на алкохол е паднала до 13 години. Това стана ясно днес на заседание на правителствената комисия за превенция на престъпността, предаде Итар Тасс. "Алкохолизацията на подрастващите в Русия достигна огромен мащаб." - каза вътрешният министър Рашид Нургалиев.

http://frognews.bg/news_27576/80procenta_ot_detsata_v_Rusiia_-_alkoholitsi/

Смъртността от алкохол в Русия е много по-висока от официалната статистика, пише “Комерсант”, позовавайки се на Московския научно-изследователски институт по психиатрия. Причината е, че в официалната статистика като правило попадат само алкохолните отравяния, а трябва да бъдат взети под внимание и убийствата и самоубийствата, извършени поради ефектите на алкохола, а също така и предизвиканите от него сърдечно-съдови заболявания.

В такъв случай се оказва, че годишно умират от алкохол средно - 500 000 човека.

Освен това лекарите са съставили портрет на “средностатистическия руски алкохолик”, посочва изданието. Нищо оригинално: той е човек в трудоспособна възраст, с ниско ниво на култура и образование, и ниски доходи. Той предпочита силни евтини напитки.

Изследователите стигат до извода, че проблемът за злоупотребата с алкохол не може да бъде решен от държавата: от 1980 до 2007, почти 24% от всички смъртните случаи при мъжете са предизвикани от алкохола. При това, най-големите ограничения за пиещите мъже са съпруга и майка, казват лекарите. Държавните антиалкохолно програми практически не работят.

http://30dumi.eu/2012/09/500-hilyadi-choveka-umirat-ot-alkohol-vsyaka-godina-v-rusiya/#ixzz2UflJ3t00
цитирай
3. lubomir33 - Аз не мразя руснаците
05.06.2013 16:36
Сред тях има много достойни и умни хора. За съжаление обаче, състоянието в което се намира в момента руското общество е трагично и едни от основните проблеми там са ужасяващите нива на алкохолизъм и наркомания.
За това състояние основна вина имат комунизма и сегашната демокрация.
"Русия, която загубихме" - http://vbox7.com/play:022dc638?p=collection&id=862347&order=date

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1383754
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив