Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2013 12:40 - Безумието на “цивилизована” Европа
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2520 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 07.06.2013 12:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Германия

В Германия половите извращения вече са норма. Тук се отнасят към хомосексуализма практически като към нормален вид полови отношения. Бившият кмет на Хамбург и кметът на Берлин са открити хомосексуалисти.

Болшинството родители в Германия страдат не за това, че децата им на 14-15 -годишна възраст правят секс, а от това, че те нямат и понятие от контрацепция и венерически болести. В училищата в Германия се практикува сексуална просвета, а хомосексуализмът стои в редицата на нормалните полови отношения.

Холандия


През 2002 г. Холандия стана първата държава, легализирана евтаназията. От 2002 г. ежегодно повече от 3 хиляди човека са се възползвали от това си право. От пролетта на 2012 г. в Холандия започна работа специален отряд, начело на който има професионални лекари, които правят евтаназия в домовете на повикване.

В големите градове в Холандия, такива като Амстердам, Ротердам, Хага, Утрехт и други, са открити кафе-магазинчета, имащи официално разрешение да продават марихуана, халюциногенни гъби и прочие леки наркотици. За да получат легализация, кафе-магазинчетата трябва да отделят потребителите на леки наркотици от наркоманите, зависими от тежките наркотици. Но работниците в рехабилитационните центрове твърдят, че повече от 90 % от броя на преминалите лечение потребители на хероин са развили пагубните си навици, започвайки от обикновеното пушене на трева.

През 2011 г. по холандската телевизия BNN  в телевизионно шоу, носещо името «Proefkonijnen», водещите Данес Сторм и Валерио Зено взаимно ядат от собственото си месо. Преди предаването им е направена операция, по време на която е изрязано неголямо парче месо, което по-късно, вече по време на предаването те сготвили и изяли.

Великобритания

Във Великобритания също се затварят църкви, както и в Германия. И там, където неотдавна вярващите се обръщат към Бога, се отварят шопинг-центрове и дори барове.

image

Правителството на Обединеното Кралство разрешава продажбата на изобретените в Швейцария детски презервативи. Във Великобритания дори се загрижили за здравето на младите момичета. Учениците от Оксфордшир имат възможност да поръчат спешна контрацепция (аборт) чрез смс-съобщение. Таблетките се дават на момичетата от училищните медицински сестри. Всички ученички, които са навършили 11 години, могат да се възползват от услугата. Програмата е разработена от местната администрация и регионалното отделение на Фонда за първа медицинска помощ.

Норвегия

image

В Норвегия нивото на нравствеността е на най-долната точка. На парадите на половите извращенци присъстват деца, които държат в ръцете си транспаранти, пропагандиращи хомосексуализма и еднополовите бракове. Парадите на содомитите в тази страна са вече обществени, общоградски празници.

Съдът напълно контролира поведението на родителите и децата. Главната теза на властта в Норвегия е следната – биолгическите родители не бива да имат приоритет във възпитанието на собствените си деца. Родителите могат да бъдат наказани, дори да им се отнеме детето, ако детето се храни с бонбони. Количеството на сладкото строго се контролира от държавата.

В Норвегия е забранено да се плаче, сълзите са признак на емоционална нестабилност. Сълзите на майката, на която са отнели  детето в съда, са само доказателство, че тя е нестабилна или луда, и допълнително доказва “вината” й.

Швеция

В шведската столица Стокхолм 90 % от умрелите се кремират, 45 % от роднините не прибират праха на близките си. Преобладаващото болшинство погребения се извършват “без церемонии”. Работниците в крематориумите не знаят чии останки изгарят, защото урните имат само идентификационен номер. От икономически съображения енергията, получена от изгарянето на умрелите, по избор, се включва за затоплянето на личните домове на живите роднини или се включва към системата за топлофикация на града.

image

През 2010 г. в Содермалме, район на Стокхолм, сътрудниците в учрежденията трябвало да започнат да се обръщали към децата не с “той” и “тя”, на шведски «han» и «hon», а с безполовата дума «hen», която липсва в класическия език, но пък присъства при общуването между хомосексуалистите. По данни на шведската Асоциация за сексуално равенство (RFSL), в Швеция повече от 40 хиляди деца имат родители (или един родител) хомосексуалист.

image

image

През 1998 г. в Швеция става сензация изложбата на фотографа Елизабет Олсън, изобразяваща Христос и апостолите му като хомосексуалисти. Изложбата имала огромна популярност, естествено, най-вече сред педерастите. Едно от местата, в които били изложени фотографиите, била Лютеранска църква.

image

През 2003-2004 г. след изявлението на пастор Оке Грин, който в проповедта си осъжда хомосексуалните връзки, наричайки ги грях, заради “неуважение” към сексуалното малцинство, пасторът бил осъден от съда на първа инстанция на един месец затвор.

image

През 2009 г. лесбийката Ева Бруне е избрана за епископ на Стокхолмската епархия.

Съдебната система в Западна Европа е карателният орган, разрушаващ семействата. Например, в Швеция ежегодно се изземат от родителите средно около 12 хиляди деца. Поводи за изземването могат да бъдат “грешки” във възпитанието, “умствена недоразвитост на родителите” и дори “прекомерна опека”.

От 1979 г. тук съществува абсолютна забрана за телесни наказания на децата. Родителите не могат безнаказано да ударят дори леко шамарче зад врата на детето си, да му издърпат ухото или да му повишат глас. За наказание над дете ги грози затвор до 10 години. Още от детската градина децата в най-големи подробности са информирани за правата си и за необходимостта да съобщават на полицията за такъв вид произшествия. И те се възползват от това. При конфликт между дете и родител, държавата винаги застава на страната на детето.

Дания

image

В Дания наред с обикновените публични домове, където всеки желаещ може да удовлетвори своите сексуални фантазии, има публични домове с животни, където хората плащат, за да правят секс и коне и други животни.

image

Такъв вид услуги са широко разпространени и в Норвегия, Германия, Холандия и Швеция. Т.е. всичко е наред, докато не се случат някакви ексцесии, т.е. докато хората и животните не страдат от делата си, правителствата на тези страни няма да въвеждат забрани за предоставяне на подобен род услуги.

Антоний Велики казва: “Ще дойде време, когато хората ще безумстват, и когато видят някой, който не безумства, ще въстанат срещу него и ще му кажат: “Ти си безумец”, – защото той не е като тях.

 

Адът – това е липсата на любов. Тогава как да наречем тези места, градове и държави, в които хората отопляват домовете си с праха на умрелите си роднини, от храмовете правят бордеи, легализират половите извращения и отнемат децата от родителите им?

От worldtodaybg.com

Очаквайте скоро и у нас!

image

Но Вие си стойте в къщи, това не Ви засяга!image

image

image

image

Гласувай:
41. lyuliak - От това трябва
28.11.2013 20:33
да ни е страх ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1323383
Постинги: 401
Коментари: 708
Гласове: 1940