Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2013 10:22 - Обединени националисти срещу гей-парада
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2959 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 07.06.2013 12:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За поредна година, под натиска на чужди посолства и с щедрото финансиране от задгранични фондации, отново се подготвя манифестация на содомията в столицата на Родината ни. Провеждането на тазгодишният гей-парад е обявено за 22 юни.

Въпреки, че тази проява е крайно враждебна на българският дух и традиции и е неприемлива за мнозинството от народа ни, официалните власти допускат тя да се състои. Но ние, като български националисти, отказваме да приемем подобна груба намеса във вътрешните работи на България, особено, когато тя е свързана и с натрапването на една крайно опасна и вредна политическа идеология.

Поради тази причина, на 3-и юни се състоя среща между представители на Сдружението на футболните привърженици, Национална съпротива България и Български Национален Съюз. Бе взето решение за общи протестни действия срещу парада на содомията, както и за начало на цялостна информационна кампания по тези въпроси. Тъй като политическата обстановка в момента е деликатна, организаторите не желаят прякото ангажиране на която и да било партия, за да не бъде представено всичко, като партийна проява.

Идеята на протеста е да бъде обединителен, над партиен и общонационален. Поради тази причина, единственото знаме, което ще се вее е националният флаг. Политическите сили, които искат да изразят подкрепата си за инициативата, могат да го направят, чрез декларации.

За всичко около кампанията може да следите, както нашият сайт, така и страницата на събитието във Фейсбук -

„Не искам гей-парад в София”


image

Толерантна детска пързалка на ежегодно провеждания в Осло фестивал "Деца гейове" ("Gay kids"). Искате ли такива фестивали и парзалки за вашите деца?

Ако искате, просто трябва да си стоите вкъщи и да бездействате.


След гей-парада ще ви наложат и това. Ако не сте съгласни, можете да ни подкрепите в борбата за забрана на гей-парада и пропагандата на хомосексуализъм. Протестът ще е на 22 юни, за подробности, следете страницата.

От www.bgns.net








Гласувай:
3



1. freeoldmen - Я, още не се е появило някое либер...
07.06.2013 16:36
Я, още не се е появило някое либерастче да ти обясни какъв фашист си!
А на това симпатично момче, някой обяснил ли му е какъв му е шанса да стане и той педал като "татковците" си? Или това е целта...
цитирай
2. gorgor - ето го либералчето!
07.06.2013 23:44
Политическа идеология,пропаганда,манифестация,содомия? Що за простотии? Вие си служите с обикновени клевети и самозаблуждения. Какво общо има сексуалната ориентация със политическата идеология? Откога сексуалността на хората е "идеология"?
Виждам че се шири някакво нелепо и абсурдно схващане сред обществеността,че гей-парадът /който м/у другото не се нарича ПАРАД!!!/ цели "пропаганда на хомосексуализъм". Друг е въпросът,че аз не знам как става това да се пропагандира сексуална ориентация,в недоумение съм,за което ще ме извините.
Българската държава няма законов лост,чрез който да забрани това...хм...да го наречем шествие,защото не е авторитарна. Приели сме договора за присъединяване в ЕС, отделно сте приели ценностите на просвещението и модерното светско общество,но странно защо като сте такива псевдоморалисти,измислени националисти и консерватори,ползвате интернет,ходите на лекар и прочие все модерни и отразяващи скъсването с традиционното. Често обичате да се заигравате със разни вятърничеви определения и понятия като "нормален"-"ненормален", болест и т.н. Позициите ви са изтъкани от евтина реторика,зле изтълкувани факти и недоказуеми твърдения,с която можете да впечатлите евентуално хора на вашето интелектуално равнище.

Ако смятате че един парад,или прайд или каквото е там ,ще промени сексуалната ви ориентация и ще си изгубите мъжествеността - о ,опасявам се че отдавна сте я загубили! Ако сте сигурни в ориентацията си и в това ,което ви харесва,няма как един парад да ви обърне резбата!

Смехотворно е някакви пъпчиви групички като футболни фенове да ме поучават, при все че по-големи простаци и ниско интелигентни индивиди от футболистите-биролюбители не съм виждал! След техните дивашки мачове,изпълнени със животинско крещене и пиене на литри бира, София осъмва обсипана със фасове,потрошено градско имущество и обелки от семки. Та с какво тези празноглавци с бирени шкембета имат повече право да изразяват шумно възгледите си от мен? Парадът ще се състои -обещавам ви!
цитирай
3. lubomir33 - Отговор но gorgor
10.06.2013 11:11
Ето че вече се появи:)

Връзката между гей парада и идеологията на неомарксизма съм я обяснил подробно в един друг постинг http://lubomir33.blog.bg/politika/2012/06/25/vajno-zashto-triabva-da-protestirash-sreshtu-gei-parada.972330

А аз имам толкова общо с футболните фенове, колкото ти с Махатма Ганди:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378582
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив