Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2015 14:04 - Голема работа е българина!
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2637 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 30.03.2015 16:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

То не са татуировки, мускули, един милион лайкове във фейса, въобще мани, мани.

Купи си нашенският гей някакво 20 годишно БМВ, дойде у Софето и газ до ламарините и така до първият стълб, който напълно логично слага край на  безмисленият му живот.

Ако случайно му одраскаш колата ( най-ценното нещо за него на този свят  ) ще вдигне вой до небесата, но ако през това време някой циганин пребива майка му на село:

Е, сега не ме занимавай с глупости, имам по-важна работа”.

Като удари две ракии и ела да видиш, кво ги правиме циганите у наше село. Все едно не съм ходил и там и не знам що за цигания е навсякъде и че циганите си правят каквото си искат и въобще не ги интересуват някакви селски бабаити и измислени герои”.

Други сега са заети с по-важни въпроси - кой ще спаси ЦСКА, Лупи или Титаните, или поредният селски тарикат и измислен бизнесмен”.

Ще има ли пари и в Левски”, за да купят още един негър от Танганайка, или да доведат някой световно известен сръбски тренeр, Миливое Йованович например.

А иначе сме големи националисти “White power”, разбираш ли ме ти.

Е, така е, но за това са виновни държавата, бай Тошо или Бате Бойко, или демокрацията, или евреите, въобще избора от виновници е голям.

Не, уважаеми сънародници, на нас не са ни виновни циганите или някой друг, виновни сме си самите ние, че сме едни страхливи овце и направо казано педераси, след като сме позволили на едно примитивно и страхливо племе открито да се подиграва и гаври с нас.

А и не са  само те.

А пък и да не бяха циганите, щяха да са турците, или афганистанците, или пакистанците, може би. Такива са природните и обществените закони.

Както казва Гоце Делчев: Който лази по земята, да не се чуди, че го тъпчат”.

В това число спокойно можем да включим и една голяма част от измислените ни бизнесмени, които подобно на циганите данъци не плащат, заплати и осигуровки на работниците си също, просто в един хубав момент прехвърлят фирмата си на някой безработен циганин от Лом и готово.

А като се зададът избори виждат в мургавите ни сънародници един верен съюзник за купуване на гласове. В днешно време се забелязва някаква мода сред част от бизнес и политическият ни елит , да членува, или по-скоро да слугува на ДПС.

Сякаш това е някаква голяма привилегия, да лижеш задните части на едни довчерашни селяци и червени доносници.

Както наскоро заяви един фъфлещ селянин от село Борино по Нова телевизия:

 Рано или късно, всички ще станете ДПС

Така че, да чакаме от  държавата, политиците, или бизнеса някаква помощ, е все едно да чакаме от умрял писмо.

Други виждат решението на тeзи проблеми във възкресението на Хитлер или на Пиночет може би, или на някакви други фантасмагории, все едно горните личности ще вземат да станат от гроба наистина и да оправят работите на днешните посерковци.

В коментаритe относно циганските безобразия непрекъснато се споменават и някакви митични акции на Чочолу, барети и не знам си още какви глупости.

На днешният инфантил му се иска тези неща да са истина и може би и затова вярва в тях.

Истината е, че докато ние българите не се вземем във ръце, престанем да хленчим и се опълчим РЕАЛНО и на циганските и на българските престъпници, нищо добро не ни чака и позора и униженията няма да ни се разминат.

Рано или късно те ще стигнат до всеки един българин, пък бил той беден или богат, от Левски или от ЦСКА, с големи мускули и татуировки, или без тях.

 

 Къде е Кортеза?





Гласувай:
2



1. dimat - Поздравления!
30.06.2015 23:59
Доживях до момента да прочета виждане почти като собственото си.

От поне 5-6 години участвам във форумите с подобни виждания и призиви,българите да оставят всякакви други надежди и се вземат в собствените си ръце,защото всичко,което ни е сполетяло за тези 26 години ние сами си го направихме,а циганите,партиите,политиците и цялата останала гмеж са си изцяло наше творение,понеже ние ги търпим.Само,че никъде не прочетох подобно мнение.Стадото продължава да се блъска в сламката в чуждото око и въобще не желае да види гредата в своето.

Так стигнах до неутешителния извод,че вече всичко е загубено и стадото се е примирило с участта си...примирило ли,та то въобще не я забелязва.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377888
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив