Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2018 09:54 - Запомнете – Бъдещето ни принадлежи!
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 1179 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2018 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Всяка година Луковмарш преминава под различен надслов, свързан с нашата борба и с личността на Генерала. За петнадесетата годишнина на марша и за 75-годишнината от подлото убийство на генерал Луков, ние избрахме едно послание, което нашите противници ще трябва да проумеят и колкото и да не им се иска, обстоятелствата ще ги принудят да се съобразят с него. А именно – “Бъдещето ни принадлежи”!

Когато през 1943 г., болшевишките терористи, духовни и идейни братя на всички днешни противници на марша и сквернители на името на Луков, го убиха, те опитаха да ни отнемат бъдещето. Когато червените изверги, качени на власт с щиковете на съветската армия избиваха цвета на нацията ни, преследваха, репресираха и убиваха съмишлениците и последователите на генерал Луков, те опитаха да убият нашето бъдещето. Когато фалшифицираха историята ни и се опитваха да изтрият споменът за Генерала от паметта на народа ни, те искаха да ни отнемат надеждата за бъдещето.

Когато потомците на червената номенклатура провеждаха своя бандитски “Преход” и градяха извратената си демокрация, под благия поглед на новите си западни господари, те ограбваха нашето бъдещето. Когато днес безродници, чужди агенти и посолства реват срещу нас и искат да ни забранят да почитаме нашия герой – Христо Луков, те искат да няма бъдеще за българския народ. Либерали, марксисти и ционисти отново вкупом се нахвърлят срещу нас, защото искат да ни отнемат бъдещето. А продажни и жалки лакеи, облечен с власт, се опитват да им угодят.

Но духът на Генерала оцеля! Запази се и в дните на кървав болшевишки терор, и в ада на концлагерите! Запази се и след опитите да се изтрие от историята споменът за този изключителен герой! Запази се и през годините на бандитска демокрация и политическо беззаконие! Запази се и възкръсна като феникс от пепелището, в което превръщаха Родината ни. Възкръсна, защото духът на генерал Луков е едно от многото героични въплъщения на онзи древен дух на нашия народ, които ни е опазил през вековете и в най-големите опасности.

Въпреки 74 години на систематични усилия, нашите врагове не успяха! Днес духът на генерал Луков е по-жив от всякога и разпалва все по-ярко огъня в сърцата на новото българско поколение! Идеите му докосват и озаряват умовете на все повече младежи! А именно младите са бъдещето на всеки народ!

Днес виждаме и нарастващия ужас в очите на нашите противници. Виждаме и как те стават все по-слаби и немощни, въпреки огромната власт и финансови средства, с които разполагат и които не жалят в борбата си срещу нас. Докато ние, въпреки неблагоприятните обстоятелства, набираме все по-голяма сила. Колелото на историята неумолимо се завърта. И времето за разплата наближава. Бъдещето ни принадлежи и ние ще си го извоюваме! Защото трябва и защото можем!

От http://www.lukovmarsh.info/




Гласувай:
1



1. 1997 - Несъгласие
25.01.2018 12:05
Хилядолетният райх не остана в бъдещето. Привържениците на Луков също няма да векувате.
"времето за разплата" само заплашва с насилие и жертви на българи.
Защитавате една зла идея.
цитирай
2. vladtepes - За ген. Луков
25.01.2018 14:09
Има голям брой последователи на ген. Луков, готови да повторят подвизите му - закупуване на морално остаряло въоръжение на завишени цени с усвояване на голяма сума държавни пари както и усвояване на средства, предназначени за подпомагане на инвалиди и сираци. Закупените от ген. Луков оръдия се оказват практически безполезни при бомбардировките на София и това е една от причините за сериозните щети и значителния брой жертви, при читави оръдия загубите щяха да са далеч по-малки и може би нямаше да има нужда от подвига на Списаревски.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1378387
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив