Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2020 11:17 - "Луковмарш" - борба за бъдещето на България
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 741 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 12.02.2020 11:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Изглежда много хора не разбират за какво се провежда "Луковмарш" и за какво е цялата дандания около него. Всъщност това шествие, не е само почит към един истински национален герой. Това е борба за бъдещето на България.

След като не можа да открие никакви нередности в провеждането на марша, днес прокуратурата, на базата на някакви абсурдни обвинения иска забраната на БНС. Без преувеличение може да се каже, че Съюза през последните 20 години е единствената организация, която според възможностите си , възпитава младежите в национален дух и непримиримост към враговете на нашето Отечество, които съвсем не са малко.

Точно затова е и на път да стане и единствената забранена организация, а "Луковмарш" - единственото "забранено" шествие , през последните 30 "демократични" години.
За съжаление истината е, че и след нас идва едно НИЩО - ВЪЗДУХ. Защото ако и ние се провалим, следващото поколение, вече няма да се интересува от нищо друго освен от пари, дрога и всякакви други малоумия.
За тeзи, които останат в "тая държава", ще е все тая къде се намират, стига да има достатъчно дрога и алкохол.

И най-вероятно, ние ще се окажем последното поколение от ПОСЕРКОВЦИ, провалили собствената си държава и то по такъв жалък начин.
И между другото, когато настъпят тези времена, а те са неизбежни, днешните "герои на деня", бързо ще се изнесат по-близо до авоарите си в чужбина, точно както мишките напускат първи потъващият кораб и ще ни оставят сами да се оправяме с бардака, който в момента забъркват.




Гласувай:
3



1. анонимен - Абсолютно си прав. Да се забранява ...
12.02.2020 15:30
Абсолютно си прав.
Да се забранява Луков марш и БНС е срамно.
цитирай
2. balar - А парад
12.02.2020 19:02
на гейове може. дпс може, БНС неможе.
Да се чуди човек къде всъщност живеем, до колкото ни има все още.
цитирай
3. schumpov - По стар комунистически обичай, ...
15.02.2020 14:00
По стар комунистически обичай, всяко мероприятие, честване, каквато и да е публична изява, щом не е санкционирана от Партията се обявявя за фашистка, шовинистична, противонародна и т.н. Шаломистите протестират също. Ха да ги попитаме -колко евреи е убил ген. Луков. Мисирките дали ще отговорят нещо или ще каканижат в хор с другарката Буроджиева.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1382455
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив