Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2021 21:58 - Международна акция срещу геноцида над южноафриканските фермери
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

На 1-и юли, по инициатива на италианската патриотична организация Azione Cultura Tradizione, се проведе международна акция, целяща да обърне внимание върху усърдно прикривания от световните медии геноцид извършван над белите южноафрикански фермери. В инициативата се включихме и ние от Български Национален Съюз, заедно с нашите приятели от Чехия – “Nacionalistй” (доскоро NSF, които смениха името си, след като организацията се разрастна), с които сме заедно в Съюз Крепост Европа. Включиха се групи и организации от Португалия, Румъния, Финландия, Украйна, Сърбия и дори Нова Зеландия. Разбира се, участваха и най-пряко засегнатите – бурите, представени от South African Minority Union. Така акцията обхвана десетки държави и няколко континента.

Но защо е важна тази акция за солидарност, освен разбира се, от чисто човешка позиция? Ако искате да разберете какво ще се случи с коренното население на Европа, включително и с нас българи ако либералните екстремисти продължат да властват над континента и да ни заливат с вълни от неевропейски мигранти, докато се превърнем в малцинство, просто трябва да погледнете случващото се в ЮАР с белите фермери. Измеренията на геноцида провеждан над тях, като размер и като жестокост е ужасяващ. И това се случва със съдействието на държавната власт, мълчаливото одобрение на световните сили и активното прикриване от страна на глобалните медийни корпорации. Единствената вина на бурите, подложени на този зверски геноцид, пряко извършван от черни африканци, но инспириран от леви идеолози, е че са бели. 

Бурите са потомци най-вече на холандски, но и на френски и германски заселници в Южна Африка, заселили се там през последните няколко века. За разлика от британските колонизатори, които се концентрират предимно в градовете, бурите се занимават традиционно със земеделие и в момента на практика осигуряват селскостопанския тил на южноафриканската икономика. В много от земите, където са разположени селищата им, именно те са първите заселници (голяма част от чернокожото население на ЮАР идва по-късно, като засилена миграция има дори по време на апартейда). Благодарение на бурите, много от по-слабите и миролюбиви африкански етнически групи оцеляват от изтреблението, на което са били подложени от изключително агресивните и жестоки племена, разширявали своята експанзия във времето.

В исторически план, трудолюбивите бури, търсещи свобода стават обект на агресия от страна на Британската империя, когато династията Ротшилд открива, че в земите им има огромни природни богатства. Те са подложени на жестоко изтребление от британските експедиционни части, които не само изпепеляват домовете и нивите им, но и създават първите концентрационни лагери, в които измират от глад и болести огромен брой жени и деца. Бурите губят тази война и са подчинени от Британската империя.

Днес тези отрудени хора, отново са обект на ужасяващ геноцид, по чисто политически и откровено расистки причини – те са бели, а това автоматично ги прави лоши и виновни. Нищо, че единствената им вина е, че с честен труд облагородяват земята и на практика хранят тези, които ги убиват. Заради доминиращата ляво либерална политика, правителството и полицията отказват изобщо да разлседват престъпленията срещу белите фермери, много от които вече са изгубили надежда и не виждат смисъл да се обръщат към органите на реда. Шокиращите данни сочат, че убийствата при атаките срещу белите фермери са 156 на 100 000 души, което надвишава четири пъти усреднената криминална статистика за цялата страна.

Тези убийства много често са и изключително жестоки – жертвите са изтезавани, изнасилвани и мъчително убивани по най-отвратителен начин. Често това са и невръстни деца и жени. Гаврите продължават с часове. “Късметлии” са тези, които са убивани набързо по време на грабеж. На фона на това, за да се засили неофициалната държавна политика, подкрепяща геноцида, преди няколко години започна и конфискация на земята на белите фермери, без право на обезщетение. Същевременно сиропиталища бяха лишени от финансиране, защото децата там са бели… И всичко това е тежко цензурирано от световните медии и става с мълчаливото одобрение на Запада.

Ето какво написаха организаторите на акцията за солидарност по повода:

“В тази ситуация на тотално безразличие към бавното изтребление на цял един народ, заедно с Южноафриканския съюз на малцинството (South African Minority Union) и редица движения на млади европейци и африканери, организирахме тази акция, за да изкажем подкрепа към каузата на бурите и да заявим ясно, че никой син на Европа няма да остане сам в тази епоха, в която целта е пълното унищожение на нашата цивилизация.”

Ние ще добавим – гледайте на ЮАР като на опитно поле, за това, което някой сили искат да направят с Европа. Ако там мине, утре ще се опитат да го направят срещу нас.

От bgns.net



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1386119
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив