Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2022 09:15 - С МЛАДЕЖКО ТЯЛО Е ПО ЛЕСНО
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2743 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 07.08.2022 09:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Човешкото тяло остарява. Ако се грижите и почиствате кръвоносните си съдове, вие можете да живеете поне 20 години без заболявания на органите и ставите и вашето тяло ще функционира отлично. С други думи, прочистването на кръвоносните съдове може да удължи живота и здравето ви. И това не е просто теория. Аз препоръчвах този метод на моите пациенти и го практикувам лично. Онези, които се вслушаха в моите съвети, надживяха своите връстници.

image Така постепенно се стига до замърсяване на кръвоносните съдове. Ако вие никога не сте почиствали вените и артериите си и сте над 40-годишна възраст, кръвта ви съдържа много примеси. Това може да се отрази неблагоприятно на вашето здраве и този процес вече е започнал.

- Какъв вид заболявания може да причини запушването на кръвоносните съдове?

- Както вече споменах, целият организъм страда. Най-напред се засягат органите и системите, които са пряко свързани с кръвообращението – сърдечно-съдовата система.

Отлаганията в кръвоносните съдове могат да причинят следните заболявания:

  • Атеросклероза Кръвоносните съдове престават да функционират правилно: малките кръвоносни съдове са напълно запушени, а основните съдържат големи холестеролни плаки.
  • Исхемична болест на сърцето. Стига се до липса на приток на кръв в коронарните артерии, които се запушват от примесите.
  • Инсулт Нарушенията на притока на кръв към мозъчната тъкан причиняват смърт на нервните окончания, което води до загуба на определени функции.
  • Хипертония Плаките в кръвоносните съдове водят до тяхното стесняване и съответно до повишаване на кръвното налягане.
  • Разширени вени Те се появяват в цялото тяло, а не само на краката (но там те притесняват жените най-много). Хемороидите също са резултат от разширените вени.
  • Венозна и артериална тромбоза Отлаганията на примеси във вените и артериите образуват кръвни съсиреци и водят до некроза на кръвоносните съдове, което причинява смърт на група клетки в тялото. Ако тромбът се отдели и навлезе в кръвния поток, той може да запуши кръвоносен съд в сърцето, причинявайки сърдечен арест, което в 70% от случаите води до смърт на пациента.

Тези снимки показват каква опасност представляват отлаганията от кръвни клетки за здравето и колко те съкращават живота.

Човешкото тяло остарява. Ако се грижите и почиствате кръвоносните си съдове, вие можете да живеете поне 20 години без заболявания на органите и ставите и вашето тяло ще функционира отлично. С други думи, прочистването на кръвоносните съдове може да удължи живота и здравето ви. И това не е просто теория. Аз препоръчвах този метод на моите пациенти и го практикувам лично. Онези, които се вслушаха в моите съвети, надживяха своите връстници.

  Така постепенно се стига до замърсяване на кръвоносните съдове. Ако вие никога не сте почиствали вените и артериите си и сте над 40-годишна възраст, кръвта ви съдържа много примеси. Това може да се отрази неблагоприятно на вашето здраве и този процес вече е започнал.




Гласувай:
6



1. kvg55 - zaw12929,
07.08.2022 09:22
То излиза, че ако не живеем е най–добре. Никакви проблеми –здравословни и житейски.
цитирай
2. zaw12929 - Тази ситуация се разпространява. ...
07.08.2022 09:36
Тази ситуация се разпространява. Сърдечно-съдовите заболяващия са причина за 4 пъти повече смъртни случаи, отколкото другите заболявания. Лекарите са наясно с това и знаят, че вените и артериите трябва да се пречистват, но по някаква причина българската медицина пренебрегва този аспект. При хипертония повечето лекари предписват лекарства за понижаване на кръвното налягане. Те обаче не лекуват, а имат временен ефект. Кръвоносните съдове трябва да се почистват. И този метод се прилага в САЩ и Европа от всички хора на възраст над 35-40 години в продължение на половин век. Всички пациенти там са запознати с необходимостта за почистване на кръвоносните съдове. Продължавам да се питам защо това не се случва и у нас.

- Има ли симптоми, които могат да ни подскажат, че по стените на кръвоносните съдове има плаки?

- Има, разбира се. Основните симптоми са:
Мигрена
Проблеми с паметта
Хронична умора
Безсъние
Интимни проблеми
Нарушения на зрението и слуха
Високо кръвно налягане
Проблеми с дишането и ангина пекторис
Бледа кожа на краката
Болки в мускулите и ставите
цитирай
3. mt46 - Да,
07.08.2022 11:49
но човек не може да се предпази от всички болести...
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14206655
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68272
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031