Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2021 15:21 - Министерството на здравеопазването на Руската федерация не можа да представи доказателства в съда за наличието на вирус, причиняващ "covid"
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 744 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Представители на независимата асоциация на лекарите Елена Кириченко и Лилия Умарова по телевизия Spets говориха за (youtube.com/watch?v=NFOHr2y7B48) как борбата за гражданските права на хората, които бяха сериозно ограничени от нашите власти след началото на т.н.. „Пандемия“.   Разговорът беше приурочен към заседанието на Върховния съд, което се проведе на 14-15 април, на което ищците (това беше група от хора, представлявани от А. В. Саверски) поискаха от руското правителство да обезсили Резолюция № 66 от 31 януари, 2020 г. за включване на COVID-19 в списъка на особено опасните заболявания.  

image




Фотоколаж, базиран на Yandex.Images Наличието на нов моден вирус в този списък, както обясниха експертите, промени коренно нашето ежедневие, защото именно въз основа на тази правна норма ни се налагат всякакви ограничения. Първо руснаците бяха принудени да носят маски и да поддържат социална дистанция, след което бяха принудени да се подложат на задължителни тестове след завръщането си от чужбина и е логично следващата стъпка да бъде задължителна ваксинация.   В същото време качеството на медицинското обслужване през последната година се е влошило значително, тъй като лекарите се опитват преди всичко да открият и незабавно да започнат лечението на covid (за това се отделят много пари от бюджета) и наличието на съпътстващите заболявания при пациент често просто се игнорират. Най-вече тези, които се нуждаят от операция, нямат късмет - често им се налага да чакат своя ред в продължение на много месеци.   И всичко това се дължи на влиянието на неразбираема инфекция, дошла от Китай, която за разлика от чумата и други наистина сериозни заболявания няма висока смъртност, заразност или вирулентност - всъщност, заявява Умарова, в момента няма единична сериозна научна обосновка за разглеждането на "covid" като смъртна опасност за човечеството.  

image




Е. Кириченко и Л. Умарова в студиото на канала "Спец" (екранна снимка Youtube.com) И последният процес косвено потвърди тази теза, тъй като представителите на властите, действащи като опоненти, не можаха да докажат обратното. Например, когато Саверски поиска документация, потвърждаваща изолирането на вируса като независим организъм, се оказа, че никой в ​​света никога не го е виждал, тоест постулатите на Кох за този патоген не са проверени. Определена генетична последователност, която би могла да бъде свързана със самия щам, около който се развихри цялата суматоха през 2020 г., досега е идентифицирана само с помощта на софтуер на компютър. Тази прогноза, на която със сигурност си струва да се обърне внимание, все още не е потвърдена в лабораторни условия.   Така Елена и Лилия заключават, че официално няма връзка между болестта COVD-19 и прословутия k-вирус, тъй като все още никой не знае със сигурност броя на генните варианти на последния. Поне от лицата, представляващи Министерството на здравеопазването, по време на срещата не можа да се получи информация за този резултат. По същия начин никой не чу от техните устни аргументите, оправдаващи обявяването на глобална епидемия, с изключение на една - ограничителни мерки след инцидента в Ухан бяха препоръчани от СЗО. Защо в същото време нашите служители веднага приветстваха приветливо, без дори да попитат за мнението на местни учени, които разполагаха с достатъчно количество експертни материали по този въпрос, остава загадка.   Оказва се, че в момента страната ни се управлява от някаква организация, която, както се казва, има пряка връзка с фондация Ротшилд и други наднационални структури и не може да се говори за някаква защита на интересите на хората. Ищците обаче просто не успяха да изяснят този въпрос в рамките на пълноценна дискусия, тъй като съдията обяви само  Александър Саверски за участник в дебата от тяхна страна. Още в първите минути стана ясно, че отговорилата страна е просто некомпетентна в разглежданата тема, тъй като всичките им коментари в отговор са подредени по един образец и се свеждат до факта, че изразените въпроси уж са без значение.   Такава паралелна реалност ни създадоха онези, които днес, за да угодят на глобалистите, са готови да накърнят правата на населението на Русия. Напишете какво мислите по този въпрос - има ли смисъл активистите да инициират нови дела по тази тема?
Русский вестник


Тагове:   права,   ковид,   има ли го,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13248968
Постинги: 11642
Коментари: 18445
Гласове: 6687
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК