Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2022 20:30 - Позиция на Български Национален Съюз за войната на Русия срещу Украйна
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 800 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

На първо място няма как да не съчувстваме на украинския народ, чиято земя бе превърната в арена на жесток геополитически сблъсък, който прерастна в открита военна агресия. Нашата Родина не веднъж е била потърпевша от конфликти между Велики сили, в които ние сме били замесени по силата на обстоятелствата. Затова прекрасно знаем какво означава да си жертва на геополитиката на други държави и военни съюзи. Освен това Украйна е дом за една от най-големите български общности извън пределите на България.

Неосъветският режим в Москва ясно демонстрира намерението си да възстанови СССР и зоните му на влияние, включително и с военна сила. Явно нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено. Поривът за свобода и независимост на украинците, който до момента се опитваха да контролират и насочват западните глобалисти, сега се опитват да смажат с военна сила неосъветските империалисти. Между чука и наковалнята са украинските националисти – най-добрите синове на своя народ, които водят реалната борба за независимост от всяка от тези две антинационални системи. Гледайте тях и мислете за Европа.

Едно от нещата, които трябва да се осъзнаят у нас е, че този конфликт ни засяга съвсем пряко. Основно по две причини – първата, вече бе спомената – бесарабските българи, които са изложени на пряка опасност. Първа грижа на държавата ни трябва да е техният живот и подсигуряването на всичко необходимо за евакуацията им и настаняването им в България. За това всички националисти у нас трябва да съдействат активно и организирано. 

Втората причина е, че една от следващите близки цели на СССР v2.0 е именно държавата ни. Това ясно пролича от факта, че малко след началото на военната агресия на Москва срещу Украйна, говорителят на външното министерство на Русия, Мария Захарова, намери време остро да осъди “нацисткия” Луковмарш, провел се в София. Тоест, ние сме една от следващите държави, които Русия трябва да “освободи” и “денацифицира”, може би изпращайки чеченски ислямисти този път срещу българските националисти. Струва ви се невъзможно? Така изглеждаше и пълномащабно нашествие в Украйна само преди няколко дни.

 

Тук трябва да се оставят всякакви илюзии, веднъж завинаги от всички наивници у нас и в Европа, по отношение на режима на Путин. Възстановен Съветски съюз, налапал в сферата си на влияние цяла Европа не може да е алтернатива на настоящия глобалистки проект, от който сме част. Също както навремето империализмът на САЩ не бе алтернатива на СССР и Източния блок, макар немалко наивници тогава да го вярваха. И двете системи са антинационални. И двете системи ще смажат всичко, което се различава от абсолютно раболепие и самоунижение пред тях. Просто едните го правят по-префинено, докато другите го правят грубо, показно и силово. Но това са двете лица на една и съща марксистка монета. 

Крайно време е и някои вярващи хора да си избият от главата идеята, че путинова неосъветска Русия е някакъв защитник на Православието. Човек, който е агент на антихристиянското КГБ, който ликвидира руския национализъм и сега буквално изпраща чеченски джихадисти да изтребват православни украинци (при това насочвайки ги именно към доброволческите формирования на украинския народ), явно не е този, който ви се иска да е. И между другото, напомня ли ви изпращането на ислямистки башибозук срещу народно опълчение на нещо от нашата история? Путин не е освободител на Европа и ако руски танкове влязат във вашата страна, то не е за да ви освободят от непоносимата гнет на либералната тирания и джендър извращенията, а за да ви докарат нова форма на потисничество.

Руската агресия срещу Украйна показа много ясно и какво посмешище е Европейският съюс и какви импотентни некадърници го управляват. Показа колко скъсала с реалността е тази управленска върхушка. Именно заради либералния екстремизъм налаган от ЕС в цяла Европа, днес целият континент е толкова отслабен и пред колапс. Целенасочената системна политика срещу националната идентичност на европейските народи, репресиите срещу национализма, заливането на континента с огромни маси неевропейско население, промотирането на всякакви сексуални извращения, разпада на традиционното семейство, хедонистичният начин на живот и отхвърлянето на всички традиционни ценности и морал доведе до тази потресаваща криза. Изнасянето на цели индустрии извън континента, хрантутенето на огромни общности от неевропейски социални паразити и откровени безумия, като Зелената сделка, просто довършват държавите в Европа и чисто икономически. 

Демонстрираната слабост, след случилото се в Афганистан, на основния двигател на глобалисткия проект САЩ (чиито придатък реално са ЕС и НАТО), просто даде сигнал на конкурентите от другия интернационал да действат. И тези действия ще стават все по-агресивни, ако в Европа продължаваме да търпим тези тлъсти либерални пиявици, изсмукващи жизнените сили на народите ни.

Връщайки се към родната ситуация, друго което трябва да осъзнаят ясно много хора е, че у нас реално има две чужди агентурни мрежи, които вредят силно на националния ни интерес. От една страна това са мрежата от крайно либерални активисти, НПО-а и политически партии, свързани със западния глобализъм. От друга, това са всички онези болни русофили, които винаги са готови да поставят интереса на тази чужда държава над нашия собствен. Независимо дали са финансово мотивирани или го правят от чиста глупост и едните и другите са вредни и влиянието им върху обществените процеси трябва да бъде ликвидирано.

Единственият път за свобода и независимост е пътя на национализма. Единствената алтернатива за народите в Европа е тя да се въздигне като едно обединение на свободните нации, като антипод на либералния ЕСССР. Една империя от нов тип, водена от националистите, стъпила на културата и традициите, които са издигали цивилизацията ни до висотите, познати от историята. Една крепост, която да е гарант за запазването на нашата кръв, традиции, култура и вяра. Един път към духовен просперитет. И това сътрудничество и възраждане ще започне именно от Източна Европа. Проекти като Междуморието ще са правилна стъпка в тази посока, но разбира се, целта е реконкиста на целия континент

От  https://bgns.net


Тагове:   война,   Украйна,   Русия,   путин,   либерали,   БНС,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1387830
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив